Amelia Andersdotter (MEP) intervjuas av SVT Forum

Piratpartiets nya europaparlamentariker, Amelia Andersdotter, intervjuas av SVT Forum nere i Bryssel. In och titta!

Kommentarer

Rutros skrev

Tycker faktiskt att det som Amelia gör är genialt. Partiets främsta målgrupp är förstagångsväljarna och andra yngre. Här har de en politiker som de för första gången kan identifiera sig med! Hon har en egen stil , som hon givetvis skall behålla. Det finns en chans att hon kan bli journalisternas favoritobjekt. Ett embryo till en ny och yngre Wetterstrand med samma förmåga till analytiskt tänkande!

På personsidan är Christians mognad och Amelia som ungdomsmagnet en väldigt lovande kombination. Lägger vi sedan till att partiet blivit mer än PK vad gäller könsbiten med Anna , Amelia och Christian i förarsätet så kan man vinna sympati på det området också.

Nu gäller det bara att fixa en populär politik också

nahshal skrev

Nu har jag inget ljud på datorn för tillfället, men jag måste säga att bara genom att titta på kroppsspråk och hållning att lite mediaträning borde ingå i ett jobb involverande att representera partiet i EU-parlamentet. Lång mening :)

frases para msn

Kristofer Pettersson skrev

Jag läser att en del röstar på politiker för deras kroppsspråk. Jag röstar på kompetens och intelligens och eftersom jag röstar på PP är inte missnöjd heller. Ytliga överklassfasoner ger jag inte så mycket för, däremot är en kvick tanke och intressanta idéer ovärderligt.

Anonym skrev

Amelia ser ut att vara riktigt sur, hon suckar och blänger när hon får frågor, medan dom andra sitter och ler åt Amelias kroppsspråk. Jag tycker detta var en dålig insats av Amelia. Tråkigt att jag slängde bort min röst på Amelia.

sidkof skrev

I share my thoughts with people who has a strong desire to make a social change; helping to eliminate poverty housing, homelessness and diseases, and addressing
global problems such as poverty alleviation, financial literacy, human rights, education, access to clean water, renewable energy and many other important matters.I share my thoughts with people who has a strong desire to make a social change;just what I needed

shams skrev

Det är extremt pinsamt att inte PP kan ordna ett uttydbart ljud från rättegången. Efter fem minuter fick jag nog. Om någor liknande ska göras i PP’s namn i framtiden, se då till att lämplig programvara och kvalificerad ljudtekniker i förväg testar av ljudmixen från domstolen och lägger nivåerna rätt. Usch, jag skäms att vara pirat just nu – värdelös reklam för vårt parti! Stäng ner sändningen och be om ursäkt för den miserabla ljudkvaliteten i ett pressmeddelande.mensagens de aniversario

Edvard skrev

Amelia verkar vara påläst och ger ett förhållandevis respektabelt uttryck i tal och logik, men hur kan man visa upp sig i nationell TV i en så seriös instans klädd som en fjortonåring på praktik…

anders e skrev

Ärligheten var kul att se. De udda vinklarna var intressanta och kommer att i framtiden bli mer politiskt potenta. Mera samtal med HAX och CE om det demokratiska underskottet och annat kommer att skärpa till hållningen, hoppas och tror jag. Tänk om PP blev det enda parti som vågade ha en idé om hur ett optimalt europeiskt samarbetet skulle kunna se ut! Bryta tystnaden som lägrat sej över avsomnade ”för och mot”- argument och verka för ett samtal om kreativa idéer kring samarbetet.

Anonym skrev

Jag älskar Amelias sätt!

Visst, ibland åker ögonen ner i golvet och det är lite mycket ”äääähm… …” mellan orden, men! Hon använder sitt eget skråk och ordbajsar inte. Mycket bra!

Sen tycker vissa att hon ser sur ut ibland och det är super! Gillar personligen inte politiker som sitter och ler och småskrattar som puckon under varje fråga.

Kaushal skrev

Detta är en trevlig blogg. Good clean UI och trevlig informativ blogg. Jag kommer att komma tillbaka snart, Tack för utstationering några bra idéer och jag ska försöka återvända med en helt annan webbläsare för att kolla in saker! Dessutom ställde jag en länk till din blogg på min sida, hoppas du inte misstycker?

One Way Links Building

Anonym skrev

Amelia är cool men det är synd med de sitter ju bara o snackar en massa goja om väder o annat så hon inte får ett ur i luften …..

oyun skrev

Sendeyim üyelik gerektirmeden her bölüme erişim imkânı sunmaktadır. Üye olarak yazdığınız şiirleri, Hikaye beğendiğiniz yemek tariflerini, çektiğiniz resimleri, şarkı sözlerini üyelerimizle ve misafir ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Yerli ve yabancı albümler müzik marketlerde yerini aldığın andan itibaren yerli albümler Şarkı Sözleri ekibimiz tarafında şarkı titizlikle dinlenerek sözleri yazılmakta olup, Türkçe Şarkı Sözünün Doğru yazılması konusunda bu işin önderi durumuna gelmiş bulunmaktayız. Evde iş yerinde canınız sıkıldığında Radyo Dinle sayfamızdan Sendeyim Radyoyu dinleyerek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca sitemizde gördüğünüz rüyanın ne anlama geldiğini Rüya Tabirleri sayfamızdan kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Güzel Sözler sayfamızdan birbirinden güzel mesajları okuyabilirsiniz. Şiir bölümümüzden ünlü şairlerin ve amatör şairlerin şiirlerini okuyabilir, Flash Şiir bölümümüzden özel olarak yapılmış flash şiirleri izleyebilirsiniz. Kandil Mesajları bölümümüzden sevdiklerinize güzel ve anlamlı kandil mesajları yollayabilirsiniz. Ev hanımları Yemek Tarifleri bölümümüzden beğendikleri yemeklerin tariflerini okuyup akşam eşine ve çocuklarına güzel yemekler hazırlayabilirler. Her yaştan oyun severler için Oyun sayfamızı ziyaret edebilir güzel vakitler geçirebilirsiniz. Güzel geçmeyen bir gününüzde Fıkra bölümümüzden komik bir fıkra okuyarak kötü giden bir günde yüzünüzün gülümsemesine yardımcı olabiliriz ve birçok kategoride hizmetlerimiz sizleri bekliyor. Rüya Tabirleri Oyun Rent A Car OYFTŞG Güzel Sözler Yemek Tarifleri Estetik Saç Ekimi Araç Kiralama Evden Eve Nakliyat Web Tasarım Tatil Güzel Sözler Yemek Tarifleri Aşk Sözleri Şarkı Sözleri Anlamlı Sözler Şiir Cam Balkon Seo Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları Aşk Türkü Sözleri Katlanır Cam Balkon Resim Msn Avatar Bodrum Otelleri Alanya Otelleri Zeka Oyunları Hikaye Fıkra Radyo Dinle Oyunlar Gülben Ergen Durdurun Dünyayı Şarkı Sözü Damar Sözler Rüyada Başbakan Görmek Burcu Güneş Bir Sevgi İstiyorum Şarkı Sözü Mustafa Ceceli Dünyanın Bütün Sabahları Şarkı Sözü Günaydın Mesajları

Lämna kommentar