Ta chansen att få åka till Bryssel och träffa Amelia Andersdotter!

Piratpartiets nya Europaparlamentariker Amelia Andersdotter utlyser en resa till Bryssel med besök i Europarlamentet. Utöver en inblick i hur parlamentet fungerar kommer det finnas möjlighet att ställa frågor till vår nya parlamentariker.

Vill du få chansen att bli uttagen ska du skriva en kort (max tio rader) redogörelse för varför du bör få åka till Bryssel och träffa Amelia. Resan kommer gå av stapeln 12-13 april och de som blir uttagna kommer få resan, mat och övernattning bekostade av Amelia. Totalt kommer femton personer få möjlighet att delta i resan.

Vill du bli en av dem? Skicka in din motivering samt namn och telefonnummer till amelia.andersdotter-office@europarl.europa.eu senast den 8 januari. Frågor kring resan kan skickas till samma mailadtress

Kommentarer

Thomas skrev

Den som åker kanske kan få en uppföljning av Amelia Andersdotters tidigare påstående om att patentfrågor skulle ha hindrat Kinas utbyggnad av snabbtåg?
Med facit i hand kan vu ju konstatera att just Kina är världsledande i att bygga snabbtåg. Så på vilket vis skulle patentfrågor ha hindrat dem, vilket Amelia Andersdotter tidigare har påstått.

Anonym skrev

Är resan bekostad av Amelia personligen eller av Europaparlamentet?

Jag har uppfattat att Europaparlamentet bekostar 2 studiebesök a 35 personer per år kopplat till varje parlamentariker. Det handlar dock inte om parlamentarikernas egna pengar utan dessa medel är öronmärkta för studiebesök.

Ni kanske borde korrigera denna text. Alldeles oavsett, det är bra att fler får studera EUs insitutioner på nära håll, det är bra för demokratin.

Lämna kommentar