Anna Troberg i ETC: ”Miljoner människor kriminaliseras”

Anna Troberg har skrivit en debattartikel i ETC om Högsta domstolens beslut att inte ta upp det principiellt viktiga Pirate Bay-målet. Den kan du läsa här.

Kommentarer

zagam2 skrev

Efter tillslaget följde en cirkus av sällan skådat slag. I både tingsrätten och hovrätten talade de anklagade för döva öron. Inte för att det de sa var fel, utan för att VPN reviews rättens tekniska kompetens lyste med sin frånvaro. De förstod helt enkelt inte vad de anklagade pratade om. Det var lättare att förstå åklagarsidans låtsasmatematik som på ett enkelt sätt förklarade den påhittade skada den obegripliga tekniken mensagens de amor åsamkat stackars lidande upphovsmän. Att upphovsmännen i själva verket fått fin gratisreklam via The Pirate Bay talade man tyst om.

Granite Slab skrev

Although diamond-tooling experts talk about things like impact strength, mesh count, diamond concentration and method of segment attachment when discussing their products, most stone fabricators don’t involve themselves in the minutia of the topic. When they shop for blades or pads, they tend to shop for price and performance.

Lämna kommentar