Bli ledningspraktikant!

Vill du få en spännande möjlighet att följa och delta i ledningens arbete under tre månader? Vill du driva ett eget projekt med stöd av ledningen? Vill du axla en ansvarsposition inom Piratpartiet? Vill du kandidera till något av valen 2014 och redan nu levla upp ditt engagemang?
 
I så fall ska du ta chansen och bli ledningspraktikant!
 
Att vara ledningspraktikant innebär att man under tre månaders tid deltar i ledningens arbete, hjälper till och är med på ledningens möten. Man får dessutom möjlighet att få ledningens hjälp och stöd för ett eget projekt.
 
Vi har tidigare varit dåliga på att stimulera återväxten i partiet. Vi har haft svårt att hitta personer som vill axla olika sorters ansvarspositioner. Vi hoppas därför att möjligheten att vara ledningspraktikant ska ge en möjlighet att se vad det kan innebära att ha en ansvarspost inom Piratpartiet. 
 
Den första praktikantperioden kommer att löpa från den 1 mars till den sista juni.

Vi bryr oss inte om din ålder, ditt kön, ditt ursprung eller vem du ligger med. Vi bryr oss inte ens om huruvida du kan konfigurera en Ubuntuklient eller ej. Vi bryr oss bara om två saker: att du är pirat och vill levla upp ditt engagemang i partiet och att du vill hjälpa oss att göra världen lite bättre med hjälp av just dina unika egenskaper.
 
Är du intresserad? Skicka en kort beskrivning av dig själv och dina egenskaper, samt en kort beskrivning av det projekt du skulle vilja driva med ledningens hjälp. Allt som allt ska det hela rymmas på en A4-sida.

OBS: Uppdraget som ledningspraktikant är ett ideellt uppdrag som utförs hemifrån några timmar i veckan via nätet för att man brinner för de frågor som partiet jobbar med.
 
Deadline: 27 februari.
Skriv ”Ledningspraktikant” i ämnesraden i mejlet.

Kommentarer

Anna Troberg skrev

Med lön och boende blir det inget alls. Detta är ett ideellt uppdrag som man gör några timmar i veckan hemifrån för att man brinner för de frågor vi jobbar med. :-)

Kaushal skrev

Detta är en trevlig blogg. Good clean UI och trevlig informativ blogg. Jag kommer att komma tillbaka snart, Tack för utstationering några bra idéer och jag ska försöka återvända med en helt annan webbläsare för att kolla in saker! Dessutom ställde jag en länk till din blogg på min sida, hoppas du inte misstycker?
One Way Links Building

Per "wertigon" Ekström skrev

1 mars -> 30:e Juni är 122 dagar, inte 92… borde det inte vara 1 mars till 31:a maj?

AlexH skrev

Tänkte precis detsamma. 3 månader borde väl innebära 3 (Mars, April, Maj) och inte 4 hela månader?

Lämna kommentar