Piratpartiet stödjer Läkare utan gränsers otysta minut

Läkare utan gränser håller den 12 april en otyst minut för alla människors rätt till medicin och mot ACTA-avtalets hot mot generisk medicin. Vi pirater stödjer naturligtvis detta goda initiativ.

Kommentarer

basilbenedict skrev

Pirate Party is a label adopted by political parties in different countries. Pirate Parties support civil rights, direct democracy and participation, reform of copyright and patent law, free sharing of knowledge (Open Content), data privacy, transparency, freedom of information, free education, universal healthcare and a clear separation between church and state. 10mb Internet

basilbenedict skrev

Pirate Party is a label adopted by political parties in different countries. Pirate Parties support civil rights, direct democracy and participation, reform of copyright and patent law, free sharing of knowledge (Open Content), data privacy, transparency, freedom of information, free education, universal healthcare and a clear separation between church and state. 10mb Internet

Viktor Johansson skrev

Vad gör du här? Sverige demokraterna verkar som platsen för dig.

matrenaa skrev

Pirate Party is a characterization 642-447 exam adopted by political parties in altered countries. Pirate Parties abutment civilian rights, killtest 642-447 absolute capitalism and participation, ameliorate of absorb and apparent law, 642-447 practice tests chargeless administration of ability (Open Content), abstracts privacy, transparency, abandon of information, chargeless education, http://www.killtests.com/642-447.html accepted healthcare and a bright break amid abbey and state http://www.killtests.com/642-447.html

Anonym skrev

jag vill bara en sak och det är inte mycket begärt eller hur : sluta sälj vapen som sedan kan användas emot de länder som har sålt det och låt de svenska araberna hjälpa till och bygga upp sitt land med sjukvård, infrastruktur mm de gamla skurkaktiga regimernas tid är nu förbi inse det

seth.larsson, broby skrev

att visa araberna sveriges känsligaste skyddsobjekt så de kan börja slå ut sverige inifrån, hur dum får man vara egentligen…….

seth larsson. broby skrev

Alla krigsmakter planerar anfall, det ingår i rutinerna så därför ska ej sverige stå och sälja vapen till krigsländer, så låt dem köpa långfranska istället för vapen så blir det inget krig

Lämna kommentar