Amelia Andersdotter pratar i SVT om sitt arbete i EU-parlamentet

Piratpartiets ena EU-parlamentariker, Amelia Andersdotter, gästade i morse SVT Morgon och pratade om sitt arbete i EU-parlamentet. Det kan du se här.

Kommentarer

christer gustavsson skrev

man röstar INTE på alliansen som tillåter att statliga företag gör affärer med regimer som har största nöjet att koka ihjäl oppositionella och andra människor i 180 graders frityrolja (snacka om skumraskaffärer eller hur)

martin midander, sölvesborg skrev

Välkommen övervakningssamhället, maktfullkomliga skitstövlar som Reinfeldt mm gnuggar händerna och den rädde Svensson, klistrad framför eländiga nyheter kastar sin frihet i händerna på dem som påstår sig erbjuda trygghet. För sent kommer dessa upptäcka att både frihet och trygghet har tagits ifrån dem.

Lämna kommentar