Yttrandefriheten som lustigt litet tillval

Kommentarer

Anonym skrev

någon som vill se film ikväll? tänkte tanka ner den nya Flight 93.
om ni ändrar er har vi gratis bio-visningar varje onsdag ;D

Anders Andersson skrev

Lagändringen 2005 gällde nedladdning av upphovsrättsskyddat material med olaglig förlaga. I början av 1990-talet var det dataintrång (olagligt sedan 1970-talet) som det handlade om, eller möjligen upphovsrättsintrång m/60. Olika lagar, samma aktörer.

Holi skrev

Jag är väldigt glad att han nämner att vi faktiskt har ”fina tankar värda att släppa in i de finare sammanhangen” å atat vi inte bara är en bunt smågrabbar… Ännu ett tecken på att folk börjar ta oss på allvar å så ska det fortsätta :)

Jon skrev

Så det blev inte olagligt förrens 2005? Jag kom ihåg i början av 90-talet, de stora rubrikerna när polisen gjorde razzior hos BBS-ägare… Eftersom det då inte var så utspritt så var det ”värre”.

Aron skrev

Bra att debatten tar fart på allvar. Men fortfarande finns det skrämmande okunnighet på sina håll. Från SVT Text-TV idag: ”Sedan den i juni 2005 är nedladdning av material från nätet olagligt”…..! Vet de överhuvudtaget hur internet fungerar? Hur surfar man på nätet utan att ladda ner filer?

Intressant också att se vilka desperata metoder Piratpartiets motståndare nu tar till. Tänker på tidningsankan om ”medlemslistan”…

Mue skrev

Mjo det där med Rom-minne är väldigt knepigt för alla ungdomar som har pillar på morsan elelr farsans dator som börjar bli seg månaderna innan de ska köpa en ny…

Skönt att det finns några som inser vad de håller på med ;)

Lämna kommentar