Offentliganställda hindras besöka Piratpartiets hemsida

- Detta är en ren politisk skandal, säger Piratpartiets partiledare, Rickard Falkvinge. Här har vi alltså en offentlig demokrativårdande myndighet som mitt under en valrörelse uttryckligen går in och förbjuder femtiotusen anställda att ta del av budskapet från ett visst politiskt parti, och släpper igenom alla andra.

Västra Götalandsregionen styrs idag av en koalitionsmajoritet bestående av Centerpartiet, Folkpartiet och Socialdemokraterna.

Det var på morgonen den 23 augusti som det började dyka upp meddelanden på Piratpartiets forum om att hemsidan var förbjuden att besöka från Västra Götaland. Ganska snabbt började det trilla in mail som påstod samma sak, och ett par samtal till personer inom regionen bekräftade att det faktiskt förhåller sig så att Piratpartiets sidor är blockerade.

Om Piratpartiet:
Piratpartiet är det största partiet utanför riksdagen. Partiet grundades den 1 januari i år och står för ett öppet informationssamhälle: delad kultur, fri kunskap och skyddat privatliv. Man tar inte ställning i fördelningspolitik eller andra klassiska höger-vänsterfrågor.

Kommentarer

auston336 skrev

Jag är inte invigt den demografiska data för exam 70-536 i allmänhet, men med så många användare, tror jag det är ganska representativt för den exam 70-620 Så jag börja denna berättelse med yngre personer i åtanke. Idealfallet finns en mcts 70-640 som finns så att ungdomar kan blomstra. Jag vill understryka att det är en idealisk situation som jag porträtterar här, som nästan är en sällsynthet i dagens samhälle.

Yrsa Häggström skrev

Hej!

Politisk Hemsida ingår i Ringlänken Svensk Politik och har genomgått en totalförnyelse och återfinns i dess nya version på http://www.nyapolitiken.biz

Vi heter numera Nya Politiken.biz Länka gärna till oss!
Välkommen in och läs eller delta i diskussionsForum!

Hälsningar
Yrsa Häggström

Lämna kommentar