Ny partiorganisatör i Piratpartiet

Kommentarer

Anonym skrev

Jag tycker verkligen synd om dig med tanke på hur tragist det måste vara om det du säger ovan är hur du avgör vad du ska rösta på. Du har verkligen inte förstått vad Piratpartiet vill uppnå.
Online Listings

Anonym skrev

Googlade namnet, hittade inget,
Frågade mina Ukrainska svärföräldrar, aldrig hört om henne.
Men men, Välkommen ändå, vi behöver nån att organisera sånt.
För En svensk ”tiger”.
fiberglass entry doors

Anonym skrev

Rick behövde helt enkelt en resesekreterare, så han gjorde som han alltid gör, för att citera en icke namngiven källa: ”Han valde någon han ville ha och ledningen gör som rick vill, det är därför de sitter där”.
Deep Cleaning

Anonym skrev

Styrelsemedlemmar väljs, övriga funktionärer rekryteras av styrelsen eller av arbetsgrupper eller personer som har fått i uppdrag av styrelsen att göra det.
Halo 4 Forum

Anonym skrev

Som en organisatorisk detalj, så är det inte i styrelsen, utan i den operativa partiledningen som arbetar dag till dag. Styrelsen sammanträder några gånger om året och fattar stora, övergripande beslut.
Apple News

Anonym skrev

Försöker du säga att utnämningen gick odemokratiskt till? Jo, det låter lite så. Om det inte var en demokratiskt vald representant som valde henne… ;)
inversion table

matt1 skrev

Vet hut, Tyskland, och vet hut, Frankrike. Vet hut, ministerråd, kommission och alla andra EU-organ som aktivt eller passivt ställer sig bakom denna monstruösa förolämpning av varje tänkande europés intellekt och samvete, vet sjufalt hut! Och vet hut, Beatrice Ask, om du kommer hem och tror att du har ”räddat” Sveriges framtida inflytande och anseende i Unionen genom att ”motvilligt” acceptera en kompromiss med just det land vars statsledning och folk en gång var ytterst ansvariga för det folkmord som givit upphov till den här diskussionen! Får jag fråga vilket språk det var ni egentligen talade under och mellan förhandlingarna; var det engelska eller tyska..?

________________________________________________________________________
aicp test
ardms test
asvab test
cahsee test

beyunce skrev

Vi undersöker itil exam som kan komplettera din karriär meriter, i motsats till intyg som är ett absolut krav för mcitp anställning, t.ex. för lärare. Inte heller får vi utforska licensieringen här, även om vissa områden kan kräva lanseringen Förutom att erbjuda mcp questions and answers certifiering.

Anonym skrev

Naturligtvis vill CIA veta allt om detta nya politiska fenomen som hotar vitala ekonomiska intressen för USA (exportintäkterna av IPR). Att plantera en ”operative” i PPs ledning är ett logiskt steg som stämmer med deras tidigare sätt att arbeta.

Jag vet inget om denna nya person, men jag hoppas att PP mycket noga granskar bakgrunden för att försäkra sig om att inte råka ut för detta.

Anonym skrev

Jag har svårt att svälja det argumentet Mikael. Jag som medlem har nog mindre makt än henne nu.

marcusborg skrev

Starkt av Rick att ändra sitt beslut, Om det inte varit för kopplingen till den orange:a revolutionen så hade nog inte så många protesterat.

Rune Lanestrand skrev

Marit Paulsens valkampanj

Melodi: Flickan i Havanna

Marit står i EU:s bar
hon har inga skrupler kvar
Hon kan snacka, hon är smart
vill till EU snart

Hennes trut är grov och stygg
och för sanningen är skygg
Jag kan lura svenska folk
media är min tolk

Pengar är mig väldigt kär
därför Marits slogan är
Betala ni så tycker jag
er till välbehag.

Marit vill ha GMO
gift och kemiskt ska de va
Ekologiskt det är strunt
rent av riktigt dumt

Nöj er med Monsantos mat
duger gott på era fat
Den är läcker
den är bra
EU älskar jag

Rune Lanestrand
http://www.smabrukaren.se

Anonym skrev

Var det nåt fel på henne?

Hon kanske har det som behövs för att lyfta partiet ytterligare?

Hon verkade ju ha bra meriter?!

Eller?

Anonym skrev

Skrev en kommentar tidigare men den kom visst inte med. Hur som helst, tycker inte att Piratpartiet ska stödja den orange:a revolutionen som bland annat NATO och hökar i USA låg bakom. En liknande revolution ägde rum i Georgien och se hur det gick där.

Anonym skrev

Rick behövde helt enkelt en resesekreterare, så han gjorde som han alltid gör, för att citera en icke namngiven källa: ”Han valde någon han ville ha och ledningen gör som rick vill, det är därför de sitter där”.
moody’s ceo

Anonym skrev

Det känns ju väldigt skönt att ha en bra organisatör, men det kommer in en person helt plötsligt som jag inte har hört talas om tidigare!
Spirodex

Henrik Hultberg skrev

Jo förvisso, att Zbigniew Brzezinski var huvudarkitekten bakom orange rev. för att splittra det ryska inflytandet är väl i underrättelsekretsar ett accepterat faktum.
Men det har ju inget med denna Helena att göra. Eller vaddå, menar nån att hon är en spion eller nåt? Kom igen.
Det fanns ju all anledning för folk att demonstrera I Ukraina och det var ju denna vilja till förändring som drev ”revolutionen” mer än något annat egentligen. Det är denna drive och erfarenhet man måste ta vara på och som vi i piratpartiet behöver mer av. Alldeles för många är frusna därute i kommunerna. Det behövs lite action helt enkelt och det ska bli mycket intressant att se vad denna kvinna kan åstadkomma.
För övrigt har Brzezinski´s plan gått i baklås verkar det som efter kriget i Georgien som ju USA låg bakom. Men det kommer fler krig förstås..

Anonym skrev

Styrelsemedlemmar väljs, övriga funktionärer rekryteras av styrelsen eller av arbetsgrupper eller personer som har fått i uppdrag av styrelsen att göra det. Om man är missnöjd med rekryteringen ska man alltså påverka styrelsen (som är vald och kan bytas ut om medlemmarna vill).

Trasymakos skrev

Vi pirater måste hålla ihop. Detta är ett exempel på vad som kan splittra oss, t ex åsikter om USA och NATO och vad som hände i Ukraina (Jag vet inte så mycket om detta). Här finns medlemmar som är både vänster och höger, många radikala (Jag är också radikal). poängen är att utan piratpartiet så kan vi inte i framtiden överhuvud taget diskutera t ex NATO på ett fritt internet. Självklart ska alla säga vad de tycker i partiet, men att rösta på något annat parti är att gå mot ett mer ofritt internet och en strypt debatt, med övervakade rädda människor. Håll ihop radikala på vänster och högerkanten , och andra kanter.

Anders skrev

Grattis och välkommen!

Kan vara strategiskt med en kvinna på den posten, för vad partiet verkligen behöver i mitt tycke är att locka fler kvinnliga väljare.

För övrigt tror jag även att det behövs pratas mer om värderingar och orättvisor för att nå målgruppen.

Åke skrev

Hela tiden har vi dragits med för få resurser, för lite pengar, för mycket att göra och ett jävla engagemang.
När vi nu skaffar nån som ska hjälpa partiet så börjas det dissas hit och dit i leden.
Lägg energin istället på att boka på er på vallokaler om ni inte redan gjort det eller anmäl ert intresse till partiet att medverka som resurs.

Den som funderar på att inte rösta pga att någon organisatör anställts har nog inte fattat vad det här handlar om. Vi bygger ett parti här som värnar om den personliga integriteten.
Inget annat parti gör ju det, det är därför man är pirat och det är därför man röstar på Piratpartiet.

Så enkelt…hissa flaggorna nu…förresten det vore ju lite najs om vi kunde hissa piratflaggor i flaggstängerna i Sverige på EU valdagen…måste kolla om man kan köpa såna

Anonym skrev

Thomas Bodström var inte med i S när han blev tillfrågad att bli minister…men han gick med då.

Anonym skrev

Ja, Är det inte så att man rekryterar till ledningen för partiet inom de egna leden. Dvs. Helena bör ha varit medlem i PP inann rekrytering kommit i fråga. Dumt annars att riskera att få in katten bland herm…

/P

Lennart Lindsjö skrev

Så här fungerar en riktig gräsrotsrörelse. Oftast är det tillfälligheter, att man befinner sig i kontellationer vid rätt tidpunkt osv som kan vara fröet till stora framgångar. Långt ifrån den avundsjuka ”varit med i partiet i tjugo år”. Gammalt förlegat. Friska tag. Var hälsad sköna Helena!

Johan_mlg skrev

Nej, till styrelsen blir man vald. Till ledningen (vars jobb är att utföra det som styrelsen bestämmer) blir man rekryterad.

DanceK skrev

Jag tror partiledningen behöver precisera lite hur de valde denna organisatör. Men de som protesterar borde nog tänka på att ens i en demokratisk process behöver inte alla utnämningar ske demokratiskt.

Vi röstar till exempel bara fram våra företrädare i riksdagen. Dessa utser sedan en statsminister, helt utan att vi kan påverka. Om PPs syrelse är demokratiskt vald, är det nog inte så konstigt om de tillsätter en organisatör enligt eget tycke.

Men som sagt, partiledningen borde kanske informerat lite mer, om inte frågat…

Anonym skrev

[quote=Anonym]Hade tänkt rösta på Piratpartiet. Skeptisk till blomsterrevolutionerna, som gått hand i hand med USA/NATOs stormaktsintressen. Piratpartiet var ett alternativ till alla ”Store Bror ser dig”-partierna. Nu verkar det som man sätter en räv att vakta hönsgården. Kommer nu inte att rösta på piratpartiet. tyvärr.[/quote]
Har man kikat lite på alla dessa ”färgglada” händelser så är dom rätt suspekta, skulle nog själv vilja höra lite mera för det låter inte helt bra i mina öron.

Arne,

Dimman skrev

[quote=Anonym]Hade tänkt rösta på Piratpartiet. Skeptisk till blomsterrevolutionerna, som gått hand i hand med USA/NATOs stormaktsintressen. Piratpartiet var ett alternativ till alla ”Store Bror ser dig”-partierna. Nu verkar det som man sätter en räv att vakta hönsgården. Kommer nu inte att rösta på piratpartiet. tyvärr.[/quote]

Jag tycker verkligen synd om dig med tanke på hur tragist det måste vara om det du säger ovan är hur du avgör vad du ska rösta på. Du har verkligen inte förstått vad Piratpartiet vill uppnå. Men mest tror jag det du säger är rent förbannat skitsnack och trollande.

drakvakt skrev

Jag undrar som flera andra här hur denna utnämning gick till.. Det känns ju väldigt skönt att ha en bra organisatör, men det kommer in en person helt plötsligt som jag inte har hört talas om tidigare!

Jag skulle gärna vilja se att Helena skickar ut ett mejl eller meddelande där hon berättar lite mer om sig själv, Ukraina och hur hon fått denna position. Dessutom vill jag gärna veta ifall hon faktiskt är en sympatisör, vilket är min största oro när man inte valts demokratiskt.

Naturligtvis hoppas jag att det hela fungerar till allas vår fördel, och att vi kan tillsammans välkomna Helena när stormen är över. Vi behöver faktiskt fler som kan hjälpa till att skapa en opinion, men jag vill gärna veta vem jag stödjer genom mitt medlemskap och min röst.

Anonym skrev

Hade tänkt rösta på Piratpartiet. Skeptisk till blomsterrevolutionerna, som gått hand i hand med USA/NATOs stormaktsintressen. Piratpartiet var ett alternativ till alla ”Store Bror ser dig”-partierna. Nu verkar det som man sätter en räv att vakta hönsgården. Kommer nu inte att rösta på piratpartiet. tyvärr.

Anonym skrev

Otpor var där, men det var inte de som startade det. De som låg bakom, både i Serbien och i Ukraina var NED, National Endowment for Democracy. Eftersom Bulldozerrevolutionen var först så användes Otpor sedan av NED för att lära upp folk i både Georgien och Ukraina i hur man startar en ”gräsrotsrevolution”. NED är förresten den organisation som tagit över efter CIA för att utföra dirty jobs i obskyra stater. Det handlar inte om demokrati utan om lydnad.

Anonym skrev

Jag undrar som flera andra här hur denna utnämning gick till.. Det känns ju väldigt skönt att ha en bra organisatör, men det kommer in en person helt plötsligt som jag inte har hört talas om tidigare!
emergency lights for vehicles

Apan skrev

[quote=Anonym]”Genuin medborgarrörelse i Ukraina”?

Om jag nu ska lägga min röst på Piratpartiet i EU-valet, vill jag veta hur det kom sig att hon helt plötsligt blev vald, om hon nu blev det?
[/quote]

Rick behövde helt enkelt en resesekreterare, så han gjorde som han alltid gör, för att citera en icke namngiven källa: ”Han valde någon han ville ha och ledningen gör som rick vill, det är därför de sitter där”.

Om du inte vet vad en resesekreterare är så kan jag rekommendera att du läser Sjöwall/Wahlöö – ”Polis, polis, potatismos” från 1970.

Anonym skrev

Hade tänkt rösta på Piratpartiet. Skeptisk till blomsterrevolutionerna, som gått hand i hand med USA/NATOs stormaktsintressen. Piratpartiet var ett alternativ till alla ”Store Bror ser dig”-partierna.
Monitoring Software

Anonym skrev

Googlade namnet, hittade inget,
Frågade mina Ukrainska svärföräldrar, aldrig hört om henne.
Men men, Välkommen ändå, vi behöver nån att organisera sånt.
För En svensk ”tiger”.

Anonym skrev

Hur blev hon vald och kan man få se mer information om henne? Jag bryr mig inte om att hon gillar asiatisk mat.. :-/

Anonym skrev

med organiserandet! Full fart mot framtiden :D

Glöm alla surputtar här, de har nog inte tänkt rösta på PP ändå utan är mest ute för att bråka.

Mikael "MMN-o" Nordfeldth skrev

Om jag nu ska lägga min röst på Piratpartiet i EU-valet, vill jag veta hur det kom sig att hon helt plötsligt blev vald, om hon nu blev det?

Det är lugnt, en partiorganisatör i Piratpartiet är ju av minimal betydelse för de faktiska engagerade i piratrörelsen.

Tänk dig en fritänkare som blir partipiskad av Moderaterna. Fast tvärtom. Partiorganisatören blir piskad av medlemmarna. :)

Mikael "MMN-o" Nordfeldth skrev

Om jag nu ska lägga min röst på Piratpartiet i EU-valet, vill jag veta hur det kom sig att hon helt plötsligt blev vald, om hon nu blev det?

Det är lugnt, en partiorganisatör i Piratpartiet är ju av minimal betydelse för de faktiska engagerade i piratrörelsen.

Tänk dig en fritänkare som blir partipiskad av Moderaterna. Fast tvärtom. Partiorganisatören blir piskad av medlemmarna. :)

Anonym skrev

”Genuin medborgarrörelse i Ukraina”?

Har flera vänner från Ukraina och Ryssland, enligt de var det ingen genuin medbogarrörelse utan en organisation inspirerad från Serbiska Otpor-rörelse med uppgift att föra Ukraina närmare NATO än Ryssland, George Soros tillsammans med andra västerländska organisationer betalade för hela kalaset. Se var Ukraina är idag, en riktig bananrepublik.

Om jag nu ska lägga min röst på Piratpartiet i EU-valet, vill jag veta hur det kom sig att hon helt plötsligt blev vald, om hon nu blev det?

DanceK skrev

Försöker du säga att utnämningen gick odemokratiskt till? Jo, det låter lite så. Om det inte var en demokratiskt vald representant som valde henne… ;)

Anonym skrev

jag tänkte också på denna detaljen, Rekryterad,
Jag kanske har fått allt om bakfoten men jag trodde man blev vald på nåt sätt av medlemmarna i sitt parti,

Jesper skrev

Jaha här har någon helt plötsligt valt henne till Organisatör till hela partiet, spännande,
Hur gick det till?

Rick Falkvinge skrev

[quote=JohannesW]Jag är nyfiken på om ni verkligen menar allvar med att den då 15-16 åriga Helena verkligen var med och ”organiserade” den Orangea Revolutionen?[/quote]

Ja, hon var med och ledde ett distrikt i centrala Kiev.

Det är i sig inget konstigt – vi har duktiga funktionärer i samma ålder.

JohannesW skrev

”Helena Raxton, som var med och organiserade medborgarrättsresningen i centrala Kiev årsskiftet 2004-2005″
Jag är nyfiken på om ni verkligen menar allvar med att den då 15-16 åriga Helena verkligen var med och ”organiserade” den Orangea Revolutionen? Hon måste sannerligen ha varit ett genibarn? Eller menar ni att hon var med och demonstrerade och delade ut flyers?

Anonym skrev

Och folk blir definitivt inte ”rekryterade” till styrelsen. De blir valda.

Rick Falkvinge skrev

Som en organisatorisk detalj, så är det inte i styrelsen, utan i den operativa partiledningen som arbetar dag till dag. Styrelsen sammanträder några gånger om året och fattar stora, övergripande beslut.

Anonym skrev

Har man kikat lite på alla dessa ”färgglada” händelser så är dom rätt suspekta, skulle nog själv vilja höra lite mera för det låter inte helt bra i mina öron.
Online Web Listings

Anonym skrev

Bra!

Och intressant, jag har aldrig hört ”växa” användas transitivt förut.

Lämna kommentar