Almedalen: Integritet och Upphovsrätt

Under seminariet kommer det bland annat diskuteras upphovsrättens roll inom den privata kommunikationen, politikens gränser och frågornas framtid.

Deltagare är:

Rick Falkvinge,
partiledare för Piratpartiet.

Jan Rosén,
ordförande för Svenska Föreningen FÖR Upphovsrätt.

Per Strömbäck,
talesperson för Dataspelsbranchen

Eva-Lena Jansson,
socialdemokratisk riksdagsledamot i näringsutskottet

OBS! Ny tid och plats. Seminariet hålls på tisdag, klockan 17.00 på Hamnplan 5.

Kom för att se Almedalens hetaste debatt, för att ställa de frågor du alltid velat ställa, eller för reta Björn Fridén för hans feminina vader. Väl mött!

Kommentarer

gastlind skrev

Anser du dig vara en av oss och tycker det är så fruktansvärt dåligt kan du kanske som ulf_pirat föreslår ta tag i saken själv och räcka ut en hand?

Anonym skrev

Jag håller med dig i princip, men har du försökt titta på det och få nåt som helst sammanhang av det så förstår du att principen i detta fallet väger rätt lätt.

Det är _faktiskt_ helt osebart och olyssningsbart (iaf på mina datorer, möjligt nån hemlig codec gör det bättre) så i detta fall hade det varit bättre inte spela in det eller skriva ned det eller parafrasera det eller vad som helst.

Det är min åsikt iaf och om nån blir ”lessen-i-ögat” för det och tappar sugen så ber jag om ursäkt, men å andra sidan kan personen ta det som en förbättringsförslag.

Så ”sluta klaga om du inte gör det bättre själv” är inte rätt, alltid.

ulf_pirat skrev

Jag förstår inte de som klagar på inspelningen. Om man tycker att något kan göras bättre så ser man till att kontakta ledningen och erbjuder sig att hjälpa till med inspelningar om det behövs. Alla som jobbar för partiet ska ha beröm, inte tillsägelse att det kunde vara bättre, om man inte samtidigt erbjuder sig att hjälpa till. Det är i alla fall min åsikt.

Medlem skrev

Allvarligt talat gott folk!
Ni/Vi ska bli ett riksdags parti. Menar ni på fullaste allvar att det där är det bästa Ni kunde åstadkomma?
Menar ni att Ni inte har en enda bland Er som kunde åstadkomma bättre kvalitet på inspelningen än så?
Kom igen igen för helvete, man skäms ju. Vad tänker Ni på?
Suck…

Anonym skrev

Vad då proffs, stor besvikelse, lovar runt håller tunt, en upplåst balong som punkterar.
Välkommrn till verkligheten
”En som varit med”

urk skrev

Finns det nån ”release” man verkligen kan titta på nånstans och som inte känns ”cammad” av en epileptisk japan med telefon från 80-talet eller nåt?

Läs ens är MÖJLIG titta och lyssna på. En jädra analog bandspelare eller en vaxrulle måste ju vara bättre än det där ”high-tech” Bambuser?

Billy G skrev

Jag förutsätter att PP har ordnat någon form av videoupptagning för det seminariet.. annars blir jag riktigt ledsen i ögat..

Tor skrev

Kommer det att sändas på nätet så att man kan följa det även om man inte är på plats?

Lämna kommentar