Piratnyheter 12 december 2009

Föreläsningar i Göteborg

Mellan söndagen den 13 december och torsdagen den 17 december arrangerar Piratpartiet föreläsningar och seminarier om FRA, Datalagringsdirektivet, ACTA, IPRED och Stockholmsprogrammet. En dag tillägnas varje ämne. Mer information finns att hitta här. Kontaktpersoner: Olof Bjarnason, 0703-980021, olof.bjarnason@piratpartiet.se och Kalle Vedin, 0704-092636, kalle.vedin@piratpartiet.se

Grilla era Riksdagskandidater

Nu har ni möjlighet att träffa primärvalskandidater i Stockholms närområde och ställa frågor direkt. Se det som en chans att ta reda på vem ni vill rösta på när voteringen är igång. Torsdag den 17/12 kommer de vara vid Folkets hus, Paradistorget som ligger 2 min från pendeln nära Sjödalsgymnasiet, i Huddinge Centrum mellan 18:30-21:30. Medela om ni tänker komma med ett mail till Hans (hans.alvenkrona@bostream.nu) så att vi vet ungefär hur många som kommer. Vi kommer bjuda in lokalpressen. Läs mer här!

Dags att köpa julklappar?

I våras fördes en kampanj för att inte mata det djur som biter vår hand, dvs upphovsrättsindustrin. Jul är ett ypperligt tillfälle att återuppliva denna kampanj, och det gjorde Olof Bjarnarsson med några illustrationer som du kan skicka till dina vänner eller skriva om i din blogg.

Projekt: Nätstrumporna

Nätstrumporna har fått ny fart igen. Projektet startades under EU-valskampanjen men gick lite i stå. Vi hoppas på en tydligare struktur och mål, något vi helt enkelt gemensamt kan ställa oss bakom. Vi vill visa att piratpolitik är lika viktigt för kvinnor som för män. Denna gång bygger vi om från grunden och vill ha din hjälp! Mer information om projektet och möjlighet att kommentera eller lägga förslag finns här.

Styrelsemöte 12-13/12

PP:s styrelse tillbringar luciahelgen i Uppsala där man kommer att ha ett av sina face-to-face möten. Vill man veta mer om vad som kommer att avhandlas, så kan man läsa dagordningen här. Protokoll läggs upp så snart som möjligt efter mötet och kommer då att finnas här.

Svenska musiker tjänar bättre än någonsin.

Enligt ett nytt forskningsprojekt så går det tungt för skivbolagen, men musikerna och artisterna själva tjänar pengar som aldrig förr. TT skriver en intressant redogörelse om forskningen.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar