Piratpartistiska bloggen Opassande har mest inflytande

Martina Lind, skapare av Politometern, kommenterar:

- Här har vi en politisk bloggare som skriver lättillgängligt, ödmjukt och eftertänksamt, och bloggosfären älskar henne för det. Som Mary Jensen skriver: när Emma skriver läser ALLA. I Politometerns ögon spelar det inte så stor roll vem som vinner stora bloggpriset i år (Emma vann förra året). Opassande är den Stora Bloggen, och hon toppar med lätthet, som om hon svävade ovan de andra.

Opassande är bloggen som är känd för att alltid kunna förklara besvärliga lagförslag och politiska händelser på ett lättförståeligt sätt. Opassande är även en av de bloggar som bäst förmedlar Piratpartiets framtidsvisioner, och den gör det med en snygg twist.

- Vi är oerhört stolta över att ha Opassande på vår sida, säger Rick Falkvinge, partiledare för Piratpartiet. Emma är en fantastisk tillgång och har alltid varit en stark, drivande kraft i vårt parti.

- Otroligt roligt att hamna i toppen (läs Martinas tänkvärda genomgång) på Politometerns lista över inflytelserika politiska bloggar. Verkligen jätteroligt. Och jätteläskigt. Jag får lite prestationsångest ska erkännas, skriver Emma i en kommentar på sin blogg.

Piratpartiet har fem bloggar i topp tio, och inte mindre än 26 av de 100 mest inflytelserika bloggarna enligt Politometern.

Länkar och referenser

Emma om topplistan: http://opassande.se/index.php/2010/01/29/politometern-inflytande-bland-politiska-bloggar/
Politometerns topplista: http://www.politometern.se/bloggar/?order=influence

Martina Lind om topplistan och Emma: http://martinalind.com/?p=184

Kommentarer

gastlind skrev

Dags att skriva om de nya tillslagen och husrannsakan, metodik osv, månne?

Lämna kommentar