Piratpartiets årsmöte, 12 – 25 april

Först och främst fastställs dagordning och mötesfunktionärer. Därefter fortgår mötet enligt dagordningen.


Voteringar i samtliga frågor som behandlats kommer föras under den senare halvan av mötet, mestadels parallellt för medlemmarna inte ska behöva vara ständigt närvarande på forumet.



Diskussionerna och eventuella förslag inför mötet återfinns här:



Inför årsmötet



Vänligen,

Andreas Bjärnemalm, partisekretariatet

Kommentarer

potatissäcken skrev

Skulle någon virrig tok vilja försöka förklara för potatissäcken här hur vad ett sprridningstvärsnitt är…? ! ? Tacksam för svar.

Anonym skrev

Påminna människor om alla galna lagförslag som har föreslagits, planerats, eller redan genomförts? För övrigt verkar du sakna en förståelse om vad politiskt arbete egentligen innebär.

minata skrev

I fallet med justitieminister Asks uttalande om kuvertfärger var Thomas Bodström(S) den naturliga motståndaren i egenskap av personen Thomas Bodström och oppositionsrollen. En riksdagsman kan lägga ett förslag på ett misstroende. Rick Falkvinge(PP) förde fram samma krav, avgång. Men Rick Falkvinge sitter inte i riksdagen och kan inte formellt arbeta på en avgång på samma sätt som riksdagsledamoten Thomas Bodström. Därför var valet lätt för media – Thomas Bodström och inte Rick Falkvinge.

Norrtäljeträffen i helgen bjöd Piratpartiet in pressen och Sveriges Radio hade flera inslag, SR/Ekot och SR/Studio ett. Men – journalisten agerade inte megafon åt inbjudaren. Rapporten handlade om Christians indragna lån och Feltens motioner om Landsförräderi och ett lagstiftningsstopp. Märkliga motioner när vi har bland annat ungdomsarbetslöshet med mera.

Anonym skrev

PP är ju ett enfrågeparti så vad finns det mer att gå ut med? Media skriver nästan inget alls, man har tröttnat eftersom det inte finns några nyheter.

En väljare skrev

När ska PP kliva in i valkampanjen på allvar, måste säga att det har varit mycket tyst i media om PP. Får man inte utrymme, når man inte ut med sitt budskap eller ligger man på latsidan. Att komma in i EUparlamentet var mycket viktigt, men det är minst lika viktigt att komma i Sveriges rikstad. Så när får vi se PP kliva in på spelplanen?

Lämna kommentar