Förnya ditt medlemsskap!

Kommentarer

Glenn skrev

Nä, det låter vi SSU syssla med, dom har mångårig erfarenhet på området :)

Anonym skrev

Har du totalt missat att det rörde sig om en enskild persons handlingar och inte partiets? Fast det här vet du säkert redan. Du får vinkla dessa smutskastningsförsök hur du än vill, men trovärdiga kommer de knappast att bli.

Nisse skrev

”Vi” växer iaf så det knakar globalt sett :) Hörde häromdagen att Piratpartiet Australien blivit ett ”officiellt” parti där nu, alltså reggat sig för allmänna val.

Skulle vilja se mer såna positiva nyheter här istället för att behöva läsa ”Slashdot” och andra ställen.

Någon ”Piratpartiet och systerpartier i världen har XXXXX medlemmar” kanske? Någon som vet om det finns någon halvt officiell sammanställning på hur mycket ”rörelsen” växer globalt???

Anonym skrev

De räknades ändå inte med i den officiella medlemsstatistiken, så du kan vara lugn. Ditt test funkade.

Anonym skrev

Ska jag betala? Det blir lite svårt, har nämligen aldrig pengar på mobilen så jag avstår från att vara medlem i Piratpartiet.

Anonym skrev

Jodå, det har gjorts för att fuska i internvalet. Har du totalt missat detta?

Anonym skrev

Eller fiffla lite mer via falska medlemmar. Det kostar ju inget, en oändlig resurs.

Anonym skrev

Hoppsan, nu har C fler medlemmar än vi. Får bli till att byta platser på medlemsstatistiksidan.

Anonym skrev

Jag registrerade ett gäng falska medlemmar för ett år sedan för att testa systemet (via tillfälliga mailadresser som jag glömt bort). Jag kommer inte att förnya dessa.

Pirates of the Dark Water skrev

Tydligen många som tyvärr inte förnyar sina medlemskap. Medlemstalet är nere på 37 000 jämfört med strax över 50 000 som mest.

Johan_mlg skrev

Hej!

Att vi använder mailverifiering är för att kontrollera att det faktiskt är du skrivit upp dig som medlem och att inte något annan gjort det för dig.
För att byta mailadress kan du logga in på https://pirateweb.net med din gamla mailadress som användarnamn och det lösenordet du valde när du blev medlem.

Du kan också förnya ditt medlemsskap genom att SMS:a PP IGEN till 72550 från det mobilnumret du reggade dig med. Det kostar dock fem kronor för att täcka upp trafikavgifterna för smset. (Ja, vi får betala för att folk smsar till oss. :/ )

Om inget av det funkar, skicka ett mail till medlemsservice@piratpartiet.se så hjälper dom dig.

Max skrev

Jag försökte förnya och ta en e-mail som jag använder numera men det godkändes inte. Antagligen blev jag medlem förra året med en annan e-mail adress ni har sparad och som är låst till mitt namn. Dåligt! Jag är en person som ändrar epost-adress ibland och har antagligen inte samma som förr då jag registrerade mig som medlem. Varför jag ändrar ibland är min privata ensak.

Sympatiserar med er mest av alla partiet, men ärligt talat. Vill ni slåss på denna spelplan så var som de andra på denna front så det blir mer seriöst (för media och motståndare om inte annat). Ex. 50000 medlemmar som alla betalat 10 kr var i medlemsavgift (smsavgift är enkelt) vore riktigt kraftigt, istället för denna internetgratisregistrering som nu ställer till det dessutom.

Jag kommer antagligen delta i er valkampanj i år men om jag ska va medlem eller ej får vi väl se. Underlätta för mig tack!

Lämna kommentar