Ny film: Vad vill vi göra?

Kommentarer

Anonym skrev

@Anna Jag ser det som Humor att du tycker FRA ska ta konsekvenser av de arbetat utanför lagen. När FRA är en del av staten som du inser är den instans som isf ska ”straffa(?)” dem?

/David Stenström Liberal

Anonym skrev

Det är väldigt bra gjort av er att sammanfatta vad ni vill och hur ni vill göra det. Istället för att förklä budskapet i politiskt ordbajsande, så är ni rakt på sak vilket jag och säkert många andra tacksamma för.

Anna Troberg skrev

Hej Gudrun!
Du har helt rätt. :-) Jag glömmer ibland bort mig och pratar lite fort när jag blir till mig om något, så det är jättebra att då och då få en snäll påminnelse om det. Jag ska försöka tänka mer på det. Det är ju viktiga saker vi pratar om, så det är viktigt att de inte försvinner i hastigheten.

Anonym skrev

Alldeles utmärkt! Precis vad jag känner! En liten påminnelse dock, de flesta deltagarna ska tänka på att inte tala för snabbt! (Min favorit Anna Troberg t ex.) Inte för att jag har svårt för att fatta och min hörsel är intakt (68 år) utan för att det understundom är svårt att uppfatta! Lugnt och tydligt, kära unga vänner! Allt gott! /Gudrun

olofb skrev

Jag har tjatat om att det behövs videoklipp på förstasidan i veckor :)

TACK!!

Lämna kommentar