Har du rent mjöl i påsen?

Nu är det mindre än en vecka kvar till valet. Osäkra väljare står och väger mellan olika alternativ och det är dags att få soffliggarna att flytta sig från de bekväma kuddarna och ta sig till vallokalerna. Det finns även en möjlighet för de som har ångrat sin röst i förtidsröstningen att rösta om, genom att på valdagen gå till sin vallokal och rösta annorlunda. Vi vill givetvis att så många av dessa som möjligt ska förstå vikten av att få in Piratpartiets politik i riksdagen. Därför släpps nu en reklamfilm i slutspurtens skede. Sprid, skicka, twittra, blogga, prata om, länka på Facebook så kan vi lyckas skramla ihop de sista rösterna vi behöver för att äntra riksdagen.

Kommentarer

Anonym skrev

Jösses vilken dålig film! Ska man vara med och kämpa om mandat så måste man ha högre verkshöjd än lokal-TV.

Anonym skrev

Bra film! Oskyldiga medborgare ska inte betraktas som presumtiva brottslingar. Även folk med ”rent mjöl i påsen” har något att dölja och ett psykologisk behov av ett privatliv. Tack Piratpartiet för att ni vågar debattera integritetsfrågorna. Det behövs för riksdagspartierna verkar vara livrädda för att yttra sig i de frågorna.

Anonym skrev

PP borde bilda koalition med SD. Båda partierna spelar på folks rädsla för att ragga röster. Klassisk fascistoid metod.

Anonym skrev

PP borde bilda koalition med SD. Båda partierna spelar på folks rädsla för att ragga röster. Klassisk fascistoid metod.

Anonym skrev

Det krävs mer än så här, en bomb i valrörelsens slutskede. Moderatledningen har knappast rent mjöl i påsen men det krävs handfasta bevis att presentera. I eventuell brist på sådana, låt mig föreslå en reklamaffisch.

På affischen finns en kvinna klädd i lila utan nikab/burka/huvudbonad som håller en man/kvinna i handen som har lila niqab/burka. Undertext: Vill du också kunna välja att vara eller inte vara anonym på internet? Rösta på piratpartiet den 19 September.

Själv har jag redan lagt min röst på partiet, mest för att jag åtminstone någon gång vill ha lagt min röst på ett sådant parti som piratpartiet som vill skydda människors privatliv. En sådan där grej som man vill ha gjort. Eftersom jag röstar och skriver det här brevet från utlandet med orden bomb, nikab/niqab och burka ovan, tja, så långt valhemligheten :-) .

Anonym skrev

Criminal Record Search

There bed been few orientating stories of trait against all tbe ratio and far valiance. But there are whatsoever stories of monumental inefficiency in the cognition of aid. And Dos is now out of the respire in noesis of accessorial stories yet the canton is in unabated spotless of mien and assets

Lämna kommentar