Därför ska man rösta pirat

Kommentarer

Anonym skrev

Det handlar bara om att alla inte är lika vana vid att bli intervjuade på film. När vi pratar till vardags tittar vi alla lite hit och dit. Att hålla blicken konstant fixerad vid den man pratar med är ganska svårt, särskilt när intervjun genomförs som ett samtal. Så småningom kommer även Piratpartiets kandidater att vara luttrade politiker. Se det som ett uttryck för att vi är nya och fräscha, och inte formstöpta karriärpolitiker.

Sen är det fel att säga att piratkopiering skulle vara den största frågan. Det ÄR inte den största frågan. Piratpartiet handlar inte alls om att vi vill få ladda ner allting gratis och aldrig tänker betala för oss. Piratpartiets huvudfrågor sträcker sig långt bortom nedladdningsfrågan.

Anonym skrev

Jag tycker dock han i gul tröja verkar kolla på ett manus. Han tittar in i kameran för att prata med oss, och är vänd mot oss.
Nästa gång ni/de gör ett reportage kan de ju i alla fall ha papperna nära kameran så att det SER UT som om han tittar in i kameran.
Dessutom tycker jag att ni/de kan ta mer med piratkopiering, för det är väl den största frågan? Har inte hört ett ljud om den…

Anonym skrev

Nej, ingen av personerna har något manus. Det vi tittar på är ”intervjuaren” som precis har ställt en fråga eller uppmanat personen att säga något om ett visst ämne. Denne har sedan klippts bort i redigeringen.

Anonym skrev

flera av personerna vrider huvudet från kameran och läser på något vid sidan av kameran, är det deras manus?

irriterande!

Anonym skrev

Det här är en riktigt bra film!

Jag tror att pp har ett extraliv att ta till på valdagen. När folk som röstat pp i EU-valet går till vallokalen den 19, tittar ner på bordet med valsedlar och ser att oj, pp:s valsedlar finns där också, då kan det hända att en del börjar tänka att pp är med i matchen och ändrar sig i sista minuten. Att hålla kvar de gamla väljarna pluss bra resultat bland förstagångsväljarna räcker ganska långt. Själv har jag röstat pp för första gången, innan dess på mp och fp.

Anonym skrev

Kollade upp hur man har röstat där jag bor.
Döm om min förvåning så har inga röstat på PP 0.0%
Räknas inte min röst heller har dom dribblat bort den ?

Lämna kommentar