Förklaring av läget för de som undrar

Piratpartiets medlemsmöte har ajournerats(pausats) till den 3-5 december, på grund av en ordningsfråga som kom till med anledning av omröstningen om övergångsstadgar. Se http://vbulletin.piratpartiet.se/showthread.php?t=31110

Partiledaren och tillika styrelsens ordförande Rick Falkvinge sände under medlemsmötet ut ett nyhetsbrev angående omröstningen, där han förordade styrelsens rekommendation samt uttryckte en personlig önskan om att medlemmarna skulle rösta enligt denna.

Med anledning av detta väcktes en ordningsfråga om att ajournera mötet och utreda om det är tillrådligt att så sker under pågående omröstning. Yrkandet att ajournera mötet bifölls.

Mötespresidiet kommer att ta fram en uppdaterad tidsplan för återstående frågor. Presidiet kommer också att se till att det skickas ut en påminnelse innan mötet återupptas fredagen den 3:e december.

Piratpartiet välkomnar en öppen debatt i frågor som rör partiets interndemokrati. Vill du delta i diskussionen, gå gärna till forumet (länk: http://vbulletin.piratpartiet.se/forumdisplay.php?f=716 ) och gör din röst hörd.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar