Piratpartiets vårmöte: I dag börjar det, var med du också!

I dag klockan 18:30 drar Piratpartiets vårmöte igång. Vi kör på nätet som vanligt. Det är både bra och dåligt, men det har två stora fördelar. Alla medlemmar kan delta och det är billigt. I ett parti som tror på demokrati och som inte har något mediehus att sälja ut, så är det två inte helt dumma fördelar.

Om ni vill veta mer om hur man som medlem deltar i mötet, så har Emma Marie Andersson satt ihop två mycket bra guider för det:

Liten guide för hur man gör för att vara med på vårmötet 
Liten guide till val av styrelse på vårmötet

Det är viktigt att så många medlemmar gör sin röst hörs på vårmötet, så om ni känner er osäkra är det bara att läsa Emmas små guider och ställa frågor om ni inte hänger med. Frågor kan man antingen mejla till mötespresidiet eller posta i den allmänna frågetråden i forumet.

Vårmötet är inte tävling i vem som "vinner" flest motioner. Det finns inga personliga vinster eller förluster. Vi vinner eller förlorar som ett lag. Vi vinner alla om alltihop flyter smidigt och fint. Vi förlorar alla om det blir skyttegravskrig om enskilda motioner eller kandidater.

Vinst eller förlust är inte någon annans ansvar. Det är allas ansvar. Var och en av oss är med och bestämmer hur det ska bli.

Anna Troberg
Partiledare

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar