Ung Pirat: Avsluta sommaren med ett sommarläger!

Följ med på piratläger i Lövsjöns scoutgård utanför Lerum den 2-7 Augusti! Där blandar vi nytta med nöje med allt ifrån kanoter, spel och bad till intressanta föreläsningar. Lägret kommer ha temat digitala demokrativerktyg och ungas möjligheter att påverka samhället. Det är lokalavdelningen Piratnätet, i samarbete med andra lokalavdelningar, som anordnar lägret och det är öppet för alla medlemmar i Ung Pirat som har fyllt 13 år eller mer.

Målsättningen är att få en spridning på deltagare från hela landet så att spännande möten och erfarenhetsutbyte kan uppstå. Här hittar du eventet på Facebook.

Deltagaravgift: Medlem i Ung Pirat i åldern 13-25: 100 kr, övriga medlemmar 600 kr

Anmälan: Anmälan öppnar den 4:e juni och sista anmälningsdag är den 20:e juni. Anmälan görs genom att man mailar in anmälningsuppgifter (se nedan) till mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se. Senast den 30:e juni får man besked om man fått plats, och då är det bara att sätta in deltagaravgiften. Totalt kommer det finnas 20 platser på lägret, så anmäl dig i god tid.

Anmälningsuppgifter: 
* Namn
* Ålder
* Lokalavdelning
* Eventuella allergier/ specialkost
* Andra saker vi bör vara medvetna om? (sjukdomar som epilepsi m.m.)
* Ev. Mediciner (Notera då vilken medicin som är till vad ifall någon behöver hjälpa dig)

Hur man tar sig till lägret: Det finns goda möjligheter att ta tåg från Göteborg C till Lerum. I Lerum kan man ta buss till Gråbo. Därifrån kommer det finnas transport med bil/minibuss ut till själva stugan. Transport till Gråbo sker på egen bekostnad. Det finns möjlighet till parkering men endast en bil får finnas på gården, vilket gör att de som föredrar att anlända med bil kommer få promenera en bit då annan parkering finns någon kilometer från gården.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar