Almedalen: Piraterna har landstigit

Almedalsveckan har kommit igång och vid middagstid klev Piratpartiets officiella trupp iland. Under veckan kommer vi att försöka rapportera så gott vi bara kan.

 

Varje dag kommer ni att få en liten samlingsrapport om vad som hänt under dagen här på hemsidan. Däremellan kommer jag och de andra som är här att hålla twittertaggarna #ppalm och #almedalen varma och blogga så att tangentborden blöder.


Vi kommer tillsammans med Ung Pirats officiella trupp och andra flinka pirater att försöka täcka in så många evenemang som är intressanta ur ett piratperspektiv. Vi kommer att få fullt upp och jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt att följa oss som vi tycker att det är att berätta vad vi gör och varför.

 

Här kommer en liten försmak av det hela innan vi drar igång på allvar:

 

Mackan Andersson – Prao hos piraterna?

Gustav Nipe – Mot Almedalen

Gustav Nipe – 3D-skrivardebatten rör på sig

Jan Lindgren- Mot Sherwoodskogen

Anna Troberg – Premiärblogg i catsuit

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar