Anna Troberg börjar blogga för Nyheter 24

Piratpartiets partiledare, Anna Troberg, har i dag börjat blogga för Nyheter 24. Hon kommer bland annat att blogga om politik, men hon lovar betydligt vidare vyer än vad den politiska bloggosfären normalt erbjuder.

—  Jag kommer att ge er något annat än den ganska likriktade och fyrkantiga politiska bloggosfären. Jag kommer att vidga mina egna och era vyer. Jag kommer att vara personlig, nyfiken, kaxig, full av jävlar anamma och ha en massa glimt i ögat.

Detta betydera att man numera kan följa Annas bloggande både på hennes  egen blogg och på den nya på Nyheter 24. 

— Den nya bloggen är en utmärkt chans att nå nya läsare och göra dem intresserade av piratpolitik.

Här berättar Anna lite mer om den nya bloggen.

Kommentarer

Anonym skrev

Hej! Jag försökte NYLIGEN skicka ett ANONYMT inlägg till SVD MEN SVD spärrade det!!!

SVD KRÄVDE att JAG skulle regga mig med namn, adress, email!!

ANNARS SKULLE jag INTE få skriva i deras forum!!!

FY FAN!!!!

SVD SUGER!!! BOJKOTTA SVD!!!

Lämna kommentar