Anna Troberg skriver på SVT Debatt om tyska trojaner och FRA

Anna Troberg skriver på SVT debatt om att staten mer och mer betraktar människor som ett hot. Det är denna attityd som speglas i FRA:s önskan om att få 200 miljoner extra och sen tyska statens trojan, R2-D2. Läs hela artikeln här.

Kommentarer

nahshal skrev

Its retarded that a lot of of the ppl doesnt even realisticaly apprehend what ACTA means, but rather anatomy their oppinions based on the comments on their accompany on facebook or whatever abroad like this.Go apprehend the absolute text.

o que é o que é

rocky skrev

Stor del av arbetet kommer bestå i att sammanställa och producera webisodes av det material som filmas på Brysselkontoret.IT jobs

shams skrev

Som kommunikatör kommer du ha ansvar för innehållet på Amelia Andersdotters hemsida och för att kommunicera med Amelias väljare i Sverige vad som sker i EU. Stor del av arbetet kommer bestå i att sammanställa och producera webisodes av det material som filmas på Brysselkontoret. Du har även ansvar för Amelias pressmeddelanden och presskonferenser i Sverige.mensagens de aniversario

eavedrop44 skrev

Stor del av arbetet kommer bestå i att sammanställa och producera webisodes av det material som filmas på Brysselkontoret. Du har även ansvar för Amelias pressmeddelanden och presskonferenser.fashion style

Care Homes Cheshire skrev

There is no question that instantaneous water heaters are good options to trust in terms of their water heating services. However, you need to know that not all kinds of this water heater will work best for you.

Lämna kommentar