Nyhetsbrev 2011-11-08

Detta nyhetsbrev innehåller: Några ord från partiledaren –  Nu drar vi igång PP-projekt –  Förlängd anmälningstid till Ung Pirats politiska konferens – Matnyttiga länkar

Några ord från partiledaren
Allra först, glöm inte att medlemsmötet fortfarande pågår och att det är viktigt att du gör din röst hörd. Mötet hittar du här.

I helgen skulle Piratpartiet ha varit med på spelmässan Gamex. Trots att de själva jagat oss för att vi skulle medverka beslutade de dock i sista stund att porta oss från mässan. Man trodde att Piratpartiet skulle vara ett ororsmoment som skulle avskräcka folk från gameing. Det kanske inte var helt genomtänkt.

Portningen gav oss betydligt många fler chanser att synas och sprida våra tankar än vad ett mässdeltagande skulle ha givit oss. Jag skrev om det Gamex förbjöd mig att säga på SVT Debatt och Piratpartiet och Ung Pirat Stockholm tog tillfället i akt och delade istället ut gratis t-shirtar, kepsar och inträdesbiljetter utanför mässan.

Google+ har äntligen skapat en möjlighet att göra sidor för organisationer. Det har naturligtvis både Piratpartiet och Ung Pirat tagit chansen att göra. Hälsa på oss på Google+ och glöm inte att tala om för dina vänner att vi nu finns där.

Läs mer om våra projekt och UP:s politiska konferens här nedanför. Om ni är i närheten av Stockholm får ni naturligtvis inte heller missa Ung Pirats Otroliga Onsdagar!

Anna
————————————–
Anna Troberg
Partiledare
BloggPå Nyheter24
————————————–

Nu drar vi igång PP-projekt
Det har blivit hög tid att börja dra igång partiets projektverksamhet. I förra veckan började vi att söka folk till det första. Det är ett projekt som går ut på att vi ska producera så många insändare och debattartiklar som möjligt, som vi sedan kan försöka få in i lokala media i början av 2012.

Vill du veta mer om projektet och om hur just du kan bli en del av det, så finns det mer information här.

Vill du att saker ska göras, så erbjud antingen din hjälp i ett av de projekt som ledningen nu drar igång eller dra igång ett eget. Ledningen hjälper gärna till med det. De projekt som ingen vill hjälpa till med kommer helt enkelt inte att bli gjorda. Alla måste dra sitt strå till stacken för att saker ska hända. Inget görs av sig själv.

Jag kommer att lista pågående projekt i varje nyhetsbrev, så att du vet vad som är på gång och var just din hjälp behövs. Ta chansen, vi behöver dig!

Anmälningstiden för Ung Pirats politiska konferens är förlängd till den 14 november
Den 3-4 december håller Ung Pirat den politisk konferensen i Norrköping. Syftet är att formulera informationspolitik på områdena "Skola för framtiden" och "En demokratisk rättspolitik". Det kommer talare från lärareförbundet och från riksdagens utbildningsutskott. På kvällen bjuds det på stand-up underhållning.

Anmälan gör man här.

Mer information finns här och länk till Facebook-eventet.

//Gustav Nipe, förbundsordförade Ung Pirat

Matnyttiga länkar
Det går mycket bra för underhållningsindustrin. Emma Marie Andersson berättar mer om det.

Lär dig mer om ACTA på 2 minuter och 20 sekunder. Titta på La Quadrature du Nets informationsfilm.

Om man är mer sadistiskt lagd, kan man roa sig med att tvinga partiledaren att komma i form. Det gör man genom att regga sig på Funbeat.se och gå med i träningsgruppen #trobergtränar. Det tar på krafterna att bedriva valrörelse, så det är bäst att få upp flåset i tid. ;-)

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar