Anna Troberg i samtal med Fredrick Federley, Unni Drougge och Varg Gyllander

Den här veckan har Anna Troberg häckat hos Radio1 i tre timmar. Först en timme med Fredrick Federley, sedan två timmar med Unni Drougge och Varg Gyllander. Klicka på länkarna för att lyssna.

Kommentarer

full films skrev

He said movie titles should be available a little after they are released to DVD stores and viewing prices will be similar to rental charges. Both BigPond and the Adam scheme waive download limits for purchased content, effectively making the transmission of the movie free. Other Australian service providers such as iiNet and Internode are also working on business models for the delivery of internet protocol television services.
Download Men in Black 3 Movie
download movies

Anonym skrev

Jag lyssnade just på Unni Drougge och då säger Anna att det inte är bra och inte skulle fungera att kunna rösta på nätet, men piratpartiet kör ju internt på det sättet och det funkar alldeles utmärkt. Förklara det.

Anonym skrev

2000 kronor är tillräckligt lågt för att folk ska ha råd att använda det. När folk har råd att använda det kommer det löna sig att sänka priserna ytterliggare för att ta över användare från konkurrenterna.daily entrepreneur tips

Anonym skrev

The early issues of Destroyer demand a lot of manual work before they can be transformed into the sleek pdf files that you enjoy on your iPad, Android device, or computer screen.

Lämna kommentar