Anna Troberg i PC för Alla/IDG: ”Roamingen kan kosta mer än hela resan”

Anna Troberg har skrivit ännu en krönika om de groteska roamingkostnaderna när man reser utomlands: "En missad knapptryckning kan kosta mer än hela semestern"

Troberg skriver regelbundet krönikor åt PC för Alla/IDG på nätet. Läs tidigare krönikor här:

"Därför är ditt privatliv hårdvaluta" (November 2011)

Kommentarer

Anonym skrev

The fact that people daily receive their holiday memories destroyed when it arrives into a window envelope and is met with terror figures because they forgot to turn off roaming is a major concern.mba case study

matrenaa skrev

You accept a communicative, E20-001 exam adjustable and absolute attitude. You are absorbed in association and acquisition E20-001 practice tests it accessible to accurate yourself able-bodied both orally and in writing, and your bulletin is accessible to grasp. killtest E20-001 You acquaint advisedly in Swedish and English and can construe argument amid languages. You accept acquaintance in alteration and bearing filmed material. http://www.killtests.com/E20-001.html You are acclimated to alive with a array of tasks in a fast pace, both apart and in groups. Emphasis will be placed on claimed fitness. http://www.killtests.com/E20-001.html

Fredrik (fredrik.jemla.eu) skrev

Anna gör en fantastisk insats genom att skriva priser i gigabyte i stället för megabyte eller kilobyte så som operatörerna alltid gör när de vill få utlandspriserna att låta lika låga som de svenska priserna fast de är 1000 gånger så höga.

Lämna kommentar