Amelia Andersdotter söker en kommunikatör – det kan bli du!

 

Vår nya eu-parlamentariker, Amelia Andersodotter, har installerat sig nere i Bryssel och behöver söker nu en kommunikatör för att underlätta sitt arbete. Jobbet kan bli ditt om du är intresserad och har de rätta kvalifikationerna.  Mer information.

 

Kommunikatör

Piratpartiets EU-parlamentariker Amelia Andersdotter utlyser en tjänst som kommunikatör på 50 %, med tillträde omgående. Anställningen är en projektanställning på 12 månader med möjlighet till förlängning. Arbetsplats är Malmö eller Göteborg, vilketdera som passar den anställde bäst.

 

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör kommer du ha ansvar för innehållet på Amelia Andersdotters hemsida och för att kommunicera med Amelias väljare i Sverige vad som sker i EU. Stor del av arbetet kommer bestå i att sammanställa och producera webisodes av det material som filmas på Brysselkontoret. Du har även ansvar för Amelias pressmeddelanden och presskonferenser i Sverige.

 

Kvalifikationer

Du som söker ska ha högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med kommunikation samt förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du har ett kommunikativt, flexibelt och positivt förhållningssätt. Du är samhällsintresserad och har lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift och dina budskap är enkla att ta till sig. Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska och kan översätta texter mellan de språken. Du har erfarenhet av att redigera och producera filmat material. Du är van vid att arbeta med varierande uppgifter i ett högt tempo, både självständigt och i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 

Goda språkkunskaper samt kunskaper i layoutprogram och inom sociala medier är meriterande.

 

Övrigt

Arbetet är förlagt till eftermiddag/kväll vardagar men kan även innefatta en del helgjobb i samband med Amelias besök i Sverige. Resor till Bryssel kan förekomma i tjänsten. Möjlighet till viss flexibilitet för att anpassa jobbet med övrig sysselsättning finns.

 

Vi förutsätter att du som söker tjänsten delar piratpartiets värderingar.

Skicka CV med personligt brev till mattias.bjarnemalm@europarl.europa.eu senast 9 feb. Ange löneanspråk i ansökan. Intervjuer kommer att hållas i vecka 8.

Kommentarer

Anonym skrev

The website is looking bit flashy and it catches the visitors eyes. Design is pretty simple and a good user friendly interface.
oxfordcy.com

SofT skrev

Har ni hittat någon ny kommunikatör till Andersdotter än? Då vore det nog bäst om ni informerade det.

Om ni inte hittat någon än, så kanske ni borde vara mer flexibla angående arbetsplatsen när det trots allt rör det platslösa digitala samhället.

Anonym skrev

Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job.
convert mts to mov

hghkjf skrev

I liked the digital version and quite enjoyed watching it too. I have a good information on made in America products after watching the presentation.
pellet mill heating

Peter Hartono skrev

När man läser om vanor och stilar av kända chefer, inser du att de inte alla passar i samma form. Vissa är arbetsnarkomaner utan externa intressen, medan andra lever balanserade liv genom att reservera tid för familj, fritidsintressen och samhällstjänst. Vissa stoltsera deras rikedom genom att leva i mega herrgårdar,
reviewupon, medan andra lever så konservativt att de blir de osynliga miljonärer. Men trots variationer i personliga beteende, reviewsive, när du analyserar professionella åtgärder du upptäcka flera slående likheter. Definitivt, mästerliga chefer delar fyra kommunikations egenskaper som hjälper dem att lyckas som ledare.

Peter Hartono skrev

När man läser om vanor och stilar av kända chefer, inser du att de inte alla passar i samma form. Vissa är arbetsnarkomaner utan externa intressen, medan andra lever balanserade liv genom att reservera tid för familj, fritidsintressen och samhällstjänst. Vissa stoltsera deras rikedom genom att leva i mega herrgårdar,
reviewupon, medan andra lever så konservativt att de blir de osynliga miljonärer. Men trots variationer i personliga beteende, reviewsive, när du analyserar professionella åtgärder du upptäcka flera slående likheter. Definitivt, mästerliga chefer delar fyra kommunikations egenskaper som hjälper dem att lyckas som ledare.

Peter Hartono skrev

När man läser om vanor och stilar av kända chefer, inser du att de inte alla passar i samma form. Vissa är arbetsnarkomaner utan externa intressen, medan andra lever balanserade liv genom att reservera tid för familj, fritidsintressen och samhällstjänst. Vissa stoltsera deras rikedom genom att leva i mega herrgårdar,
reviewupon, medan andra lever så konservativt att de blir de osynliga miljonärer. Men trots variationer i personliga beteende, reviewsive, när du analyserar professionella åtgärder du upptäcka flera slående likheter. Definitivt, mästerliga chefer delar fyra kommunikations egenskaper som hjälper dem att lyckas som ledare.

Aasdsdad skrev

Im no expert, but I believe you just made an excellent point. You certainly fully understand what youre speaking about, and I can truly get behind that.
Selling my business

Anonym skrev

I admit, I have not been on this web page in a long time… however it was another joy to see It is such an important topic and ignored by so many, even professionals. professionals. I thank you to help making people more aware of possible issues.
crystal awards

sdfsdfs skrev

Your music is amazing. You have some very talented artists. I wish you the best of success.
CCNA

hedycheng skrev

Du är van vid att arbeta med varierande uppgifter i ett högt tempo, både självständigt och i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vegetable Oil Refining

Lämna kommentar