Tankafetast lägger ner och ger Piratpartiet den finaste avskedsgåvan av alla

Fildelningssajten Tankafetast.com har beslutat sig för att lägga ned verksamheten. På hemsidan har man publicerat ett kort förklaring till beslutet. Man uppmanar också alla som tycker att nedläggningen är tråkig att engagera sig i Piratpartiet, en avskedsgåva som bara under natten givit partiet nära 250 nya medlemmar.

– Tankafetast har givit partiet den finaste avskedsgåva man kan tänka sig, säger partiets partiledare, Anna Troberg. Genom att hjälpa partiet att få fram fler aktivister har man stärkt partiets möjligheter att arbeta för en reformerad upphovsrätt som är i takt med tiden och som inte kan användas för att spänna tumskruvarna på helt vanliga kulturälskare.

Tankafetast har under flera år varit en mötesplats främst för filmentusiaster. Här har ungdomar kunnat odla ett begynnande filmintresse och hitta filmer som de annars aldrig skulle fått möjligheten att se. Den möjligheten finns nu inte längre kvar.

– Upphovsrättsindustrin skjuter sig själva i foten, säger Troberg. Genom sin aggressiva jakt fildelare hindrar de miljoner ungdomar från att odla sitt kulturintresse och bli framtidens stora kulturkonsumenter. Det kommer att skada kulturlivet och kosta dem mycket pengar om de inte tänker om.

Piratpartiets ledning vidtar nu åtgärder för att välkomna och aktivera alla de nya medlemmar som strömmar till partiet.

– Vi lärde oss mycket av den enorma medlemstillströmningen efter den första Pirate Bay-rättegången. Då hade vi inte möjlighet att ta hand om alla nya medlemmar, säger Troberg. Det kommer vi att ha den här gången.

Information:
Tankafetast.com

Piratpartiets medlemsstatistik

Kontakt:
Anna Troberg, partiledare, 0704-676 273

Kommentarer

Anonym skrev

Muppsajt? På vilket sätt? Du är antagligen en misslyckad ”artist” som tror ditt misslyckande ekonomiskt beror på att ditt skit delas ut. Går det nöd på filmvärdens skådisar och musikartister?
Värden förändras ständigt!

Anonym skrev

Klart det ska kunna vara gratis.. dock kan man ju tycka att det är lite för lätt att få det gratis.. alla mäniskor med en dator och två pekfingrar kan ju tanka och dela vad som helst idag. 90-talet va inte så jävligt ändå, det kommer snart bli så igen, då kan man i lugn och ro luta sig tillbaka med vedskapen om att den stora massan inte behöver vara ivägen/en belastning för allt jobb som läggs ner för att göra det hela möjligt.
peace

Anonym skrev

jävla onödig sak dom lägger resurser på…häxjakt i finland också för mindre företeelser pga mindre att göra…FUCK OFF FRA och ANTIPIRATBYRÅN

Anonym skrev

Tankafetast äger dom är bäst Hurra hurraa köp du dina filmer och skivor hahaha

Anonym skrev

Håller med dig, få se hur det blir när de själva ska jobba gratis.
Gnäller dom tror du?

Anonym skrev

Oj, hette sidan tankafetast?
Så tokigt det kan bli, världen blir dock en bättre plats UTAN den muppsajten och piratpartiet är också det en samling drönare.
Hur i helvete kan snorisarna (inkl. piratpartiet) snacka om kulturarbete och förorda rätten till fildelning?
Har man inte råd att köpa film/musikfiler eller att gå på t.ex. bio så innebär detta INTE att man ska få sakerna gratis.

Har också sett dumheter som ”kopiering är inte stöld”, bra argument i ett forum för fildelare, visst?
Bye bye tankafetast, kul att det gick åt pipan!

Anonym skrev

Kulturarbete my ass, hur i hela helvete kan dessa snorisar ha fått för sig att filmer m.m. ska vara gratis för alla?

Ska folk slita hund bara för att en stor bunt halvanalfabeter skriker om nåt de inte har rätt till?

Nej har man inte resurser till att köpa plattor/filer eller att gå på bio så får man vara utan, så är det med det mesta här i livet och det är bara att gilla läget.

De roligaste (och även de mest korkade) är uttalanden i stil med: ”kopiering är inte stöld”, en synnerligen intelligent kommentar som många använt sig av i samband med den där förtorkade muppsajten.
Världen blir en bättre plats utan tankafetast, hurra!!!!

Anonym skrev

tankafetast äger bäst ju och det suger bajs att ni lägger ner på den fan tar er i röven

Anonym skrev

Det är trist att tankafetast läggs ner. Men till skillnad från vissa åsikter som kommit fram här så beror det nog knappast på att dom som driver sajten ”saknar IQ” eller är ”slut i huvet” eller annat som föreslås. Det är nog snarast dom som hävdar det som är, kanske inte slut i huvet, men rejält dåligt pålästa.
Man tar helt klart en risk när man driver en torrentsajt. HD valde ju tyvärr att inte ta upp pirate bay målet så numera kan vad som helst vara straffbart att driva, t.ex. så skulle google, eller andra sökmotorer, kunna falla under rubriken olagligt. Man hittar lika lätt torrentfiler genom att söka där. Det har skapat ett väldigt luddigt rättsläge, minst sagt. Jag har full förståelse för att man lägger ner tankafetast, men det är tråkigt att det skall behöva gå så långt!

Anonym skrev

Det är trist att tankafetast läggs ner. Men till skillnad från vissa åsikter som kommit fram här så beror det nog knappast på att dom som driver sajten ”saknar IQ” eller är ”slut i huvet” eller annat som föreslås. Det är nog snarast dom som hävdar det som är, kanske inte slut i huvet, men rejält dåligt pålästa.
Man tar helt klart en risk när man driver en torrentsajt. HD valde ju tyvärr att inte ta upp pirate bay målet så numera kan vad som helst vara straffbart att driva, t.ex. så skulle google, eller andra sökmotorer, kunna falla under rubriken olagligt. Man hittar lika lätt torrentfiler genom att söka där. Det har skapat ett väldigt luddigt rättsläge, minst sagt. Jag har full förståelse för att man lägger ner tankafetast, men det är tråkigt att det skall behöva gå så långt!

Anonym skrev

Håller med. Helt sjukt att dom lagt ner tankafetast. Finns ingen ursäkt för det. Det var den enda torrent sidan det lätt gick att hitta saker på och få det med svensk text. Inte för att säga något ont om piratebay, men sökningen där är lite väl extrem när man inte hittar det man vill ha bara för att man inte lagt in någon ologisk symbol i söktexten som man inte hade en aning om att det skulle vara.

Anonym skrev

På Tankafetast hamnar det inte 30 olika torrents för en och samma fil, till skillnad från tpb. Leder till att bara den bästa blir seedad.

Anonym skrev

På tankafetast var det texten jag gillade mest, för på tankaner kommer texten ibland 5-10 sikunder efter dom sagt nåt.

Jävla ap idioter!! Dom har nog ingen IQ kvar i huvudet, om dom lägger ner världens bästa nedladdnings sida!!

Anonym skrev

Är du helt slut i huvudet? Det är klart att inte piratpartiet kan ställa sig bakom en krimminel sida. Utan att kämpa på en politisk nivå att det ska bli lagligt att tanka ner, dela med mm. Men genom att det nu är olagligt så kan dom ju inte stödja verksamheten. Sen kan man inte vara ett systerbolag till en byrå, ett bolag och en byrå är helt två olika saker. Det säger ju ganska mycket om din IQ. Om vi stöder piratpartiet, så försöker dom ändra lagarna så att tankafetast kan öppna igen. Det är mer än vad du har gjort för tankafetast.

Anonym skrev

Jag tycker det är helt jävla sjukt om vad som håller på att hända här.
Jag tycker att det är inte mer än rätt att kunna ladda ner en film och kunna titta på den och sedan ta ett beslut. Varför ska man behöva betala 150-200kr för en film som man kanske till och med ångrar ens att man har köpt skiten i efterhand, vad för nytta har jag fått utav de köpet nått jag inte tyckt om istället så kan jag ladda ner en film o sedan besluta mig för att köpa den om den nu är bra vilket jag tror att många också gör.
Varför skall ett filmbolag ens en gång få in pengar för at dom nu har gjort en film som suger.
Det är inte alltid man kollar på en film som man förväntar sig ska va bra men som sedan visar sig suga hårt.
Stor slagna filmer som Ex. Avatar. Sagan om ringen. Transformers osv. osv. dom tjänar in sina pengar med all rätt väl gjorda filmer väl spenderat men även mkt mkt väl tjänade intekter. och klarar dom sig inte på dom pengarna som dom tjänar in på sånna filmer, ja då förtjänar dom fan inte leva heller parasiterna

Anonym skrev

FAN att TankaFetast och Share it all blivit nerlagda!!!! Nu verkar ju även TankaNer inte fungera!!!!!! Ska dem ta bort allt roligt!!!!

Anonym skrev

Bra att sidan lagt ner, inbakade texter som var översatta av inkompetenta 10åringar, nej tack.

Anonym skrev

FAN att TankaFetast och Share it all blivit nerlagda!!!! Nu verkar ju även TankaNer inte fungera!!!!!! Ska dem ta bort allt roligt!!!!

Anonym skrev

Staten o kapitalet förlorar på varenda liten krona den lilla människan sparar…

Anonym skrev

TankaFetast kommer tilbaka, fast i annat namn, som redan står officiellt på deras sida. Och för er som säger att TankaFetast är den ända vettiga sidan att tanka ifrån, may so be it, men alla torrenter som TankaFetast hade var kort och gott ifrån The Pirate Bay.

Jag blev aldeles jävla tårögd när jag såg att TankaFetast stängt ner, eftersom dem har räddat en MÅNGA gånger, men jag tycker också det är ÄLSKVÄRT att dem fortsätter strida- och ännu bättre, KOMMER TILLBAKA 8D

Anonym skrev

Era jävla dumma idioter !!!! Folk ska fan inte behöva betala för att få ha fredags mys med familjen !!M jag tar livet av mig om fucking kuk acta införs !!!! Öppna sidan igen förihelvete !!!!!!

Anonym skrev

Asså är du helt konstig!?
Detta är ett fritt land säger alla!
Och om pp kommer först som dom kommer att göra någon gång!
Så kommer titeln ”ett fritt land” komma till verklighet!

Anonym skrev

99% av alla kommentarer angående denna nyhet är generell dissent, antingen mot PP ”För att de lägger ner/tvingat bort/sänkt Tankafetast” eller för att ”Tankafetast är bästa siten i världshistorien.”.

Jag börjar seriöst sakna hur ”Intarwebs” var en gång i tiden, när det var en fristad ifrån alla icke kunniga och hur det faktiskt tog kunnande för att vara ”Pirat”.

Näe, skjut Intarwebs i sank nu eller på en gång så jag kan hämta hem min information i fred och inte behöva hoppa ringar runt snörvlande snorungar som inte kan stava.

Anonym skrev

Då måste jag fråga dig doktor duktig. Du låter som en gammal man, har du någonsin spelat in på ett kassettband, spelat in en film serie på en vhs?

Alla fildelar utan att ens veta om det, så innan du säger bä o bu så kolla ifall du själv är så duktig.

Anonym skrev

Nu är det så att om man ser det historiska prespektivet, vilket är en viktig del att känna till för att förstå samanhanget.
1. Skivbolagen kom på att CD skivor var billigare att tillverka än MC & LP, vilket ledde till att man gick över till ett mindre format som också då skulle vara biligare. Detta var skivbolagens stora misstag. Man höjde priserna för att tjäna mer pengar. De flesta av oss vet att tillverkningskostnaderna är lägre, men inte marknadspriserna. Om skivbolaget lät artisterna få den största delen av ”vinsten”, och om skivorna hade ett rimligt pris för konsumenterna. En rimlig nivå borde baseras på vad studiebidraget/barnbidraget ligger på, ungefär som dagersättningen i det militära (dagstidning/cigarett)eller liknande. Då skulle inte marknaden svämma över av fildelning, då de flesta faktiskt hellre vill köpa en musikproduktion i ett snyggt fodral.
Vidare så finns det andra intressenter på marknaden som blåser skivindustrin på avsevärt större belopp och helt öppet, dessa är det ingen som talar om.
Att sedan filmindustrin ”drabbats” och dessutom aningen hårdare är ju beklagligt, men även de bör se över vart pengarna hamnar.
Jag vill gärna passa på att lyfta frågan om fildelning och bl.a. Piratebay, där jag som datoranvändare känner mig vilsen. Sedan jag började använda mig av datorn och internet har jag i omgångar använt mig av ett program som är standard på alla microsoft datorer, ett program som är till för att dela filer. Hur kan det komma sig? Gör detta att alla som har en microsoft plattform till kriminella? Är microsift åtalade? Programmet är som de flesta datorvana vet det som oftast kallas för MSN.
Mvh Andreas (mail: spott20@live.se)

Anonym skrev

de va några jävlar och tänka som arslen…
ska man behöva gå på bio nu eller ?
vart fan ska man ladda ner ?

Anonym skrev

Jag som hade tänkt att ha fredags mys med en trevlig film varför varför, man får inte dansa fritt o man får inte ladda ner o nu får man heller inte slås för att försvara sitt liv gäller även någon som blir misshandlad, våldtagen mm.Man har ju delat filer sen flera tals år, sen bandet kom, men polisen lägger hellre mer tid på att jaga alla som laddar ner o dansar, än att göra det dom borde göra hjälpa kvinnor som blivit våldtagna.Men jag vet inte dom ser ju oss som kriminellare än en som misshandlar,våldtar o utnyttjar barn. Om inte hur kommer det sig att vi får högre straff?

Anonym skrev

de va några jävlar och tänka som arslen…
ska man behöva gå på bio nu eller ?
vart fan ska man ladda ner ?

Anonym skrev

Vart fan står det att PP tycker det är positivt att tanka fetast lägger ner??!?

Anonym skrev

Bra att sidan läggs ner! Ner med resten nu också och lär piraterna att följa våra lagar!

Anonym skrev

Min pappa är polis och han laddar ner så vf kan int alla det, det skadar ju ingen!!

Anonym skrev

Fattar fan inte varför många tror att PP lägger ner de, dem är ju emot ner läggningarna !! Tanka… var en av de bästa sidorna ute på nätet ! Ta tillbaka TankaFetast !!!

Anonym skrev

Det hoppas vi alla, då ni inte gör något fel genom att dela länkar, förstår inte varför ni la ner från första början..

Anonym skrev

Jag köper väldigt många filmer. Jag har aldrig köpt en film som jag inte har sett tidigare. Och nu när TankaFetast, min startsida, har försvunnit så kommer jag tyvärr inte köpa några filmer mer. Dem filmerna jag köper, är filmer som är bra, filmer som man kommer ihåg.
Jag utgår från mig själv:
Det är ju så här, jag laddar ner 20 filmer i månaden och kollar på alla dessa, av dessa filmer var 3 st riktigt bra, 2 stycken var så där men. Jag åker dit nästa dag, köper dessa 5 filmer, ställer dem i hyllan och är hur nöjd som helst. Och dem andra 15 var så jävla dåliga så det inte ens var värt att ladda ner. Det betyder att om man räknar i genomsnitt 100kr per film, och jag hade köpt dessa 20 filmer, så hade jag lika gärna kunnat elda upp 1500kr istället för att gå runt och vara sur och ångrat mitt dåliga filmval.
Så kära filmindustrin, om ni lovar att från och med nu endast göra filmer som är bra, och inte helt meningslös skit, så lovar jag att aldrig mer besöka någon Torrentsida och köper filmer direkt.

För vem köper en bil utan att provköra innan?

Anonym skrev

fast stör inte mig nått har privat torrent istället mycket bättre å den jag kör på är grym :)

public är skit ju

men synd att fler nu börja stängas

men tribel å den nya tekniken där är det enda rätta så då kan dom ta sitt acta å de kommer kunna ladda endå :)

Anonym skrev

I min kommun finns filmtoppen i bla en ica butik. 10kr och de är snabba med releaser och utbudet stort. Musik spelas bara via grooveshark. Jag använder nästan uteslutande opensource os och appar. Vem behöver ett piratparti? Lägg krut på skolan, jobben, pensionärerna, barnen, miljön och sjukvård istället! Sunt förnuft!!

Anonym skrev

Neeeeej XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC XC

Anonym skrev

Seriöst äre någon här som egentligen vet vad Piratpartiet står för? Ni tror att de är dom dom står bakom alla nerläggningar? Dom är ju för f*n för piratkopiering, inte emot. Hur tänker ni som kommenterar här? De är väl ändå ni som är tröga i huvudet

Anonym skrev

Shareitall ligger också nere nu men dom lovar att komma tillbaka. Jag har en till torrent sida som jag kan tanka från och som än ( peppar, peppar ) fungerar.

Anonym skrev

Tankafetast var en av den bästa sidan att ladda ner på,det var lätt och snabbt att ladda ner därifrån. Väldigt tråkigt att det skulle behöva bli så.

Nu har 3 hemsidor lagt ner torrentstart.nu, tankafetast och shareitall väldigt tråkigt. Inte ska man behöva hyra film för i längden blir det dyrt.

Tycker alla som verkligen bryr sig ska komma och protestera imot detta. Jag ska själv åka ditt från skåne. Om ni verkligen vill hjälpa Tankafetast.com sen klicka fanpage för mer info om protesten.

Anonym skrev

Idioter!!! Sluta se det positiva i att en av de få bra torrentsidor som finns på nätet har lagts ner, det strider ju för fan mot hela eran politik!! Dom dära 250 st blev plötsligt 249!

Anonym skrev

Vill bara säga att det är jätte synd och tråkigt att sidan lagts ned, tyckte personligen den va jätte bra för oss som älskar film! Vart ska man nu vända sig mån tro??

A very dissipointed women

Anonym skrev

som sakt att ladda ner ska alltid vara lagligt. för många som laddar ser film o sen när dom märker att denna film e grymt bra så brukar man ju köpa filmen/spelet efter åt ju :) men helvete heller att man går o köper filmer som man ej vet är bra ^^

Anonym skrev

Ja det var ju inte förvånande att man ännu en gång visar att PP är enfrågepartiet angående fildelning för de som inte vill betala ärligt för sig.

Anonym skrev

Skit de samma dom kommer ändå aldrig lyckas stänga ner alla sidor. Så varför bry sig :)

Anonym skrev

lol, skämtar du? Tankafetast bestod mestadels av länkar som kom från thepiratebay.org.. Du tänker som en amerikan haha!

Anonym skrev

Om du inte tycker om TANKAFETAST ELLER PIRATPARTIET kan du lika gärna hålla tyst!!!!

Tankafetast i mitt <3

Anonym skrev

Såklart att artister, skådespelare och diverse vill ha betalt för vad de har utfört, ingen av oss hade väl velat jobba gratis?
MEN att försöka döda fildelningen och censurera internet är så jävla patetiskt!
OM nu folk (filmbolagen m.m.) hade börjat tänka, alltså använda hjärnan till annat än att bara hitta nya sätt att bli rik/rikare på, så hade de insett att detta är en ny era. Vad som fungerade förut, behöver inte alls fungera idag. Ut med de gamla dammiga stofilerna på filmbolagens kontor, och ersätt med UNGA MÄNNISKOR! MÄNNISKOR MED FRAMTID, inte gamla jävla äckel som är 50+ och tror det förstår sig på ungdomskultur.
Sen om vi ska ta dessa jävla politiker och ge en känga (nu vet jag inte hur Ni göra i Piratpartiet). Moderaterna och deras underhuggare kan dra åt helvete då de går USA ärenden. USCH! Är man Moderat kan man lika gärna skjuta sig själv, eller belåna sig själv så man aldrig kommer ut ur skuldfällan (vilket är USA’s mål för sitt egna land). Vilket som fungerar perfekt för mig!
En annan sak är dessa JÄVLA löner en äcklig politiker har. Ärligt?! 200, 000 i månaden för att vara folkvald?!

Censurera internet så man inte får länka till andras uppladdare filmer? AHA! Jag bor i ”Nya Kina” inte i Sverige. Fortsätta gärna censurera så viktiga saker som länkningar till andras uppladdnignar som sagt, bra gjort!
Snacka om att göra en ”USA” här. Inte sköta om sitt egna hus, fastän man klagar på andra. precis som USA, närsom blir vi det nya ”lill-USA”.
Är det ”datanördarna” som får tag i DVDscreeners innan dem har kommit ut på bio? Snarare någon som läcker ut dem. Är det de som länkar till andras uppladdare länkar som gör att artister, skådespelare mm blir utan pengar? Nej för de tjänar fortfarande miljoner. Varför då i hela helvete är ens frågan uppe på bordet?! JO FÖR DET ÄR USA’s FEL ALLTING!! Allt är USA’s fel, allting. Hade inte folk tittat mot USA’s håll så hade de inte heller blivit bländade av dessa jävla blingbling saker, plastikoperationer och allt annat fejk som går att tänka på, då hade inte heller folk behövt känna att de MÅSTE dra in 10miljoner per film. (För drar de inte in 10 milj. per film så är det ju klart att de inte kan köpa huset vid stranden och få sina nära och kära att känna sig små, nej nej)

Jag står för att dela upp USA så som Afrika blev uppdelat.
Först till kvarn alltså och resterna går tillbaka till amerikanerna. Dock ska vi som ockuperar självklart ha alla tillgångar, möjligen betala de äckliga amerikanerna med småsten, eller kanske kattskit? Både småsten och kattskit är egentligen mer värt än amerikanersnas dollar. Om jag tittar på ett tomt bord och säger; ”nej nu behöver jag pengar”. Är det verkligen så då att jag bara kan ta en låtsas peng och säga: ”Nu är detta en riktig peng” och då är det en riktig peng helt plötsligt? Nej, så jag menar USA’s låtsas pengar är mindre värda än kattskit egentligen.

Anonym skrev

Dom flesta filmerna på tankafetast.com var länkningar till filmer som laddats upp på t.e.x piratebay. Dom hade väl ett par egna uploaders, men men

Anonym skrev

Hej alla ”duktiga konsumenter” Vad säger ni om jag säger att era 5-10 åriga barn sitter och laddar ner film just i denna stund och det kommer antingen komma en fet böter som ni omöjligt kan betala eller så blir det ett par år i finkan. och att tro att ni kan kontrollera vad era barn gör på nätet gör er till större inbillare än politikerna som försöker sätta dit fildelarna…

Anonym skrev

Hej alla ”duktiga konsumenter” Vad säger ni om jag säger att era 5-10 åriga barn sitter och laddar ner film just i denna stund och det kommer antingen komma en fet böter som ni omöjligt kan betala eller så blir det ett par år i finkan. och att tro att ni kan kontrollera vad era barn gör på nätet gör er till större inbillare än politikerna som försöker sätta dit fildelarna…

Anonym skrev

ååååååååh varför ska man förstöra något så bra??? nu blir jag ledsen på riktigt.tankafetast var bäst!!!!!

Anonym skrev

I found lots of interesting information here. The post was professionally written and I feel like the author has extensive knowledge in this subject.
Guld smykker

Anonym skrev

Fy helvete, TankaFetast var, och kommer alltid att vara den bästa nedladdnings sidan för Filmer m.m. Lägg ner PirateBay istället!
MVH En arg person som tycker det är synd att TankaFetast lades ner!

Anonym skrev

Fyf*n vad dåligt. FYFAN VAD KASST. Vad jag är besviken på er. Nu får jag ju inte se fortsättningen av The OC.. Fyfan… Nu är jag ledsen.

Anonym skrev

kan vara jag som tycker denna kommentar är felformulerad…menmen i vilket fall så är det ju inte PP som lägger ner sidorna? dom kämpar ju indirekt FÖR dom och inte emot!

Anonym skrev

ni kan väll för f*n inte lägga ner tankafetast!!!!!!! xD man kopierar ju bara det ä ingen stöld fattar ni väll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym skrev

PP, ni är helt jävla brända i huvudet.
oavsett hur många torrents sidor ni lägger ner finns det alltid någon som gömmer sig som ni inte vet om och kommer alltid att dyka upp nya.

Anonym skrev

Shareitall också :(

men påde TF & SIA kämpar som satan för att få upp sidan !

Anonym skrev

då sticker du tbx till din lilla rummet och förtsätt att samla på dina dina dvd . ge fan att kommentera här då om du tycker man ska köpa.

Anonym skrev

Finns en sida som heter TankaFilm(dot)com.
Swesub filmer.

Vet inte hur bra den är eller hur mycket som finns(hittade den igår).
Den verkar helt ok ändå.

Anonym skrev

NI KAN JU INTE LÄGGA NER TAQNKA FETSAST”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 FAN VA BESVIKEN JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym skrev

det är fan inte bra att tankafetast läggs ner den som tycker att det är bra kan ta sig i röven

Anonym skrev

Tycker det är extremt tråkigt att TF lade ner :((
Förhoppningsvis så ser vi en nystart av TF snart :D

Hittade en sida igår som kan va helt ok tills TF kommer upp igen.
En swesub sida med en massa filmer.
Vet dock inte om jag kan skriva url här??

Men jag gör det ändå, för det kan vara en tillfällig lösning för alla TF-älskare.

http://www.TankaFilm.com

Anonym skrev

Citat by Sprew
”Anledningen till att vi stängde ner var för att vi hade vår webhost/servrar i Holland. Och det finns en holländsk organisation vid namn BIERN som hotar med att väcka åtal mot vår webhost och tvinga alla ISP’s att blockera tankafetasts IP adress. Vår webhost vågar inte ta en sån risk.
Därför beslöt Thelaw (ägaren till TF) att stänga ner sidan. Vi i teamet tycker inte att en sån fin sida bör stängas ner pga lite hotbrev. Vi fick kontakt med en annan kille som stod för domänen TankaFetast.com, det visade sig att han inte heller ville att TF skulle dö ut. Vi bestämde sedan att göra allt vi kan för att få upp sidan igen. Vi har tagit kontakt med Piratpartiet och så vitt som jag ser det så väntar vi fortfarande på ett svar.
Enligt en annan torrentsidas ägare så har ACTA redan verkställts bakom kulisserna, det är en av anledningarna till att allt hände.

Där fick ni en förklaring till varför TankaFetast är nere. Tycker att ni som medlemmar och användare ändå har rätt till att veta om det.”

//Freke
superadmin @tankafetast

Anonym skrev

Håller med,
nätet blir en bättre plats utan analfabeterna på tankafetast.

Anonym skrev

fuck no det ska inte lägga ner, bästa sidan ever ju… vafan händer med folk dom tar bort de bästa ta bort fb istället vafan hahaha!!!

Anonym skrev

På lättfattlig svenska:
Jämför det hela med ett scenario där du har en firma och säljer dina egna varor, senare börjar en del av dina kunder piratkopiera varorna de köpt….

Efter en tid eskalerar det hela, dina inkomster krymper, varför ska folk betala när de kan få varan/varorna gratis?
Till sist står du där utan pengar och med skägget i brevlådan, jag kan t.o.m. ge mig fan på att du sen undrar; ”Varför blev det såhär nu då?”

Man kan älta och jämföra saken med både det ena och andra i all oändlighet, faktum är dock att dina (och dina gelikars) argument spricker i sak.

Lite off topic men viktigt i detta fall: Lär dig ordens betydelse innan du använder dem, när du väl kommit så långt är det sen dags att sätta sig in i avdelnngen ”ändelser”.

Anonym skrev

antagligen så ska du börja begå grova brott för det verkar närmast tillåtet i dagens samhälle då inga resurser läggs på sådana utredningar

Anonym skrev

det sjuka är också att man får längre fängelsestraff för fildelning än om man har mördat någon. sjukt jävla samhälle vi lever i

Anonym skrev

men fan att det ska läggas ner och var kan man ladda ner filmer nu da,,,,,,, kom tillbaka,,,, nu blir jag arg,, tankaf räddade mina tråkiga dagar som jag har varje kväll,, vad ska jag göra nu bliiiiiiiiiiirrrrrrrr såååååå arg faaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn snälla kom tillbaks

Anonym skrev

låter härligt om det blir nått i ställer för.Tanka fetast så satans bra

Anonym skrev

Kämpa för de ni står för, sitt inte nu hemma å ta denna skiten av staten. Engagera er nu kids stå upp för era rättigheter

Anonym skrev

vi jobbar på en lösning för att få upp sidan igen, jag tänker inte gå in på i detalj vad som hänt eller vad som händer men förhoppningsvis kan vi få upp sidan inom kort igen.

//Freke Superadmin @tankafetast

Anonym skrev

PGA hot mail från antipirater så las sidan ner, dock jobbas det på en lösning.
//Freke Superadmin @tankafetast

Anonym skrev

Det fanns nog ingen som inte tyckte om tankafetast den sidan ägde och dom som tog bort den måste ha nå fel det var allas dröm de fanns allt från filmer till spel.
Varför krossa allas drömmar genom att ta bort sidan !!
Dom flesta jag känner är jävligt förbannade över det här så var snäll och antingen ta tillbaka sidan eller gör en ny för f**!!!!

Anonym skrev

Tackar för den tiden och underhållning ni gav oss på Tankafetast. Ni kommer vara saknade!

Anonym skrev

Tycker inte du skall klaga… var glad att iaf någon torrent sida fortfarande lever!

Anonym skrev

Ingenting funkar utan tankafetast….. Det räddade många dagar!!! Det måste komma tillbaka, mååååååsteeeeeeeeeeeeee!

Anonym skrev

Gör mig inget att dessa är nere.
Föredrar att köpa mina blu-ray filmer.
Står så fint i bokhyllorna blivit 900 filmer men samlingen växer. :-)

Anonym skrev

Asså så sjuka jävlar. Bara för att dom förlorar pengar på det.. So? Det gör oss gladaaaaaaaaaaaa

Anonym skrev

Hoppas att politikerna börjar förstå snart att, SPECIELLT regissörerna att vi lever inte på 1800talet längre.
Larvigt det här…

Anonym skrev

dreamseed.nu Varför har dom inga xbox360 pc m.m spel :(

så kass dom bara har musik och film :(

ingen som kan klaga så som också får spel?

Anonym skrev

Och nu är dreamseed borta med. Hela jävla samhällt går snart åt helvete. Sharing is caring…..

Anonym skrev

Jaa hopp. Som vanligt tack vare cp domstolar och skit att dem bra sidorna som man kan få ner dylikt på läggs ner. Tycker de är för sorgligt. Sen de roliga är att dem sj använder sidorna men vill ändo lägga ner dem. Kan man verkligen snacka om dubbel moral. Men men. Sona är idioterna till ledare. Men som sagt. Håller både tummarna och fötterna korsade på att ni kommer komma till baka snart i gen och att de kommer gå väl för er :D Och tack för denna stund.

Från Pierre Lindberg

Anonym skrev

DEN FINNES DET EJ LAGAR FÖR.JAG VAR SOM HUVED VITTNE FÖR ETT TAG SEDAN.HAN FÖRSÖKTE STRYPA SIN FRY FÖRRA ÅRET.OCH NU MISSHANDLANDE HAN HON.HOTADE DÖDA BARNEN OCH FAMILJEN OCH FÄDER. NU KOM EDOMMER TRE MÅNADER..OCH NU TVINGAS SÅDANT SLÄCKA NER.OCH SÄKERT STRAFF BART SVERIGE VAKNA FÖR HELVETE.KLARRT DET FINNES VISSA SOM SLÅR ÖVER FÖR SAKER ÄR RÄTT ELLER FEL.JAG TYCKER BDET ÄR FEL ATT SLÄCKA SÅDANT SOM DENNA.MEN DET ÄR LAGLIGT VÅTA BARN TJEJER MISSHANDLA NÄSTAN TILL DÖDS VAD ÄR RÄTT !!!!JAG SKALL BÖRJA LÄGGA UT VISSA SAKER FÅR SE INNAN DOM HAFFARMIG.JAG SKALL EJ GJÖRA OLAGLIGT JAG SKALL HÄNGA UT FOLK… LÅT OSS SE FFIL OCH NJUTA I STÄLLET KANSKE VI SLIPPER BERVIKS OCH MANGS* BEDRÖVLIGT AV SAMHÄLLET ATT SPARKA NER I FRÅN !!! ÄR ARG PÅ RIKTIGT NU

Anonym skrev

Man kan undra om ni är ett systerbolag till Piratbyrån.
Varför vinkar ni typ adjö till tankafetast och inte verkar vilja stödja sajtens rättigheter för det ni själva argumenterar ”en fri kultur”

Hur kan ni överhuvudtaget kalla er för Piratpartiet?
Egentligen verkar ni heta Polispartiet.

Anonym skrev

”eftersom jag själv ändå köper de filmer jag tycker mycket om senare”

Ja, en vitlögn som ser bra ut skadar väl inte o skriva tänkte du eller?

Finns inte en chans att du köper de filmer du gillar efteråt.
Möjligtvis någon enstaka av dom du ser.

Jag kan räkna upp 10 serier på 11 fingrar som jag gillar.
Kan räkna upp 10ggr fler filmer som är bra, väldigt bra!

Du har en stor filmhylla av köpa filmer hemma förstår jag!

Anonym skrev

vi borde bli fler som inser vad detta land ställer till med i kristendomens och jakten på the american dream dollars kölvatten, vi borde bojkotta sveriges mediaideoter som köper in amerikansk skittv och bling skit musik, bojkotta alla politiker som sneglar mot usa, svenskarna har blivit hjärntvättade sen barndomen av amerikansk skit, afrika sydamerika har röjts och blir röjda av amerikanernas skit, asien(vietnam)mm mm nu är det mellanöstern de smutsar ner med bomber som missbildar nyfödda barn fast med amerikanernas synsett blir de hjälpta, bomba hjärnet dra därifrån sno landets rikedomar eller skaffa föredelaktiga kontrakt ”under hot” eller amerikansk lag i annat land, usas lag gäller överallt inte bara i fucking usa, hjälp israelerna oavsett vad israelerna gör, vi är hjärntvättade av judefilmer också, ingen vågar säga det, så enormt många filmer är bara propaganda för israel och usa, CIA, FBI, DEA, militärfilmer osv osv mm mm men va fan de är spännande att titta på, ifrågasätt allt ni ser och då menar jag allt, filmen kan vara bra men gå inte på propagandan i dem, alla terrorister är dumma och israelerna och amerikanerna är snälla enligt jävligt dåliga filmer, det finns inget svart eller vitt utan bara en gråson folk föds inte onda utan blir såkallat onda under förtryck och orättvisor, som bolivias president sa,,om usas rådgivare säger att jag ska göra en sak som är jättebra för mitt land gör jag precis tvärtom eftersom amerikanerna bara gör saker för sig själva och inte ett skit för någon annan. angående bolagens behov av pengar för svinbilliga produktionskostnader av musik till folk som måste ha tio helikoptrar och femton villor och trettio bilar, jävla usa tänk där med, alla små bolag tjänar på nedladdning och artister som inte annars skulle synts får publik genom nedladdning senare på konsärter osv allt om dessa förbud handlar om att folk som redan har fett mycket pengar vill ha mer,

Anonym skrev

En sak till de tar död på pc försäljningen med när de stänger dessa sajter lär då kommer pc’n dö inom kort eller rättare sagt minska i försäljning.

Anonym skrev

vi borde bli fler som inser vad detta land ställer till med i kristendomens och jakten på the american dream dollars kölvatten, vi borde bojkotta sveriges mediaideoter som köper in amerikansk skittv och bling skit musik, bojkotta alla politiker som sneglar mot usa, svenskarna har blivit hjärntvättade sen barndomen av amerikansk skit, afrika sydamerika har röjts och blir röjda av amerikanernas skit, asien(vietnam)mm mm nu är det mellanöstern de smutsar ner med bomber som missbildar nyfödda barn fast med amerikanernas synsett blir de hjälpta, bomba hjärnet dra därifrån sno landets rikedomar eller skaffa föredelaktiga kontrakt ”under hot” eller amerikansk lag i annat land, usas lag gäller överallt inte bara i fucking usa, hjälp israelerna oavsett vad israelerna gör, vi är hjärntvättade av judefilmer också, ingen vågar säga det, så enormt många filmer är bara propaganda för israel och usa, CIA, FBI, DEA, militärfilmer osv osv mm mm men va fan de är spännande att titta på, ifrågasätt allt ni ser och då menar jag allt, filmen kan vara bra men gå inte på propagandan i dem, alla terrorister är dumma och israelerna och amerikanerna är snälla enligt jävligt dåliga filmer, det finns inget svart eller vitt utan bara en gråson folk föds inte onda utan blir såkallat onda under förtryck och orättvisor, som bolivias president sa,,om usas rådgivare säger att jag ska göra en sak som är jättebra för mitt land gör jag precis tvärtom eftersom amerikanerna bara gör saker för sig själva och inte ett skit för någon annan. angående bolagens behov av pengar för svinbilliga produktionskostnader av musik till folk som måste ha tio helikoptrar och femton villor och trettio bilar, jävla usa tänk där med, alla små bolag tjänar på nedladdning och artister som inte annars skulle synts får publik genom nedladdning senare på konsärter osv allt om dessa förbud handlar om att folk som redan har fett mycket pengar vill ha mer,

Anonym skrev

På deras facebook-sida skriver någon från tankafetast att de blev åtalade i enlighet med ACTA som de säger har körts igång utan polisens vetskap. Detta säger de kommer från en ”säker källa”. Jag skulle gärna vilja veta mer.

Anonym skrev

Varför måste sajten läggas ned direkt och förändringen inte ske långsamt?

Vad menar piratpartiet en fin present om ni inte ska lägga ned
och bara omstarta med en ny sajt?

Anonym skrev

Efter att tankafett lades ned så skapades en sida kallad Dreamseed. Om ni är intresserad av exakt samma förutsättningar som tankafetast erbjöd så rekkomenderae jag just Dreamseed.

Anonym skrev

Hmmm, något säger mig att detta lär bli ödet för sedermera fildelningssidor inom en snar framtid… Fy vad tragiskt, men det går alltid att överleva. Själv är man ju för fri fildelning, eftersom jag själv ändå köper de filmer jag tycker mycket om senare, så jag förstår inte riktigt regeringens aggression emot detta. Men jag antar att alla inte gör som jag gör…

Anonym skrev

Någon site måste sparas tills det blir val, så att den kan stängas ner några månader innan, så att folk har de färskt i minnet. Eller så måste ni göra ett ordentligt jobb nu för att hålla igång alla dessa människor som strömmar in, det är viktigt att folk inte har glömt bort allt skit som händer nu tills de blir Val 2014.

Det är väl så de andra partierna jobbar, man gör något som många kommer ihåg nära valet, så att folk har de i minnet när det är dax!

Det är viktigt att ni kommer in i riksdagen nästa val. Synd att man inte har mer politisk kunskap, annars hade jag gärna hjälpt till.

Sluta inte kämpa, ni gör ett bra jobb!!

/R

Anonym skrev

Först Tankafett sen Tankafetast vad kommer nu? Tankafettis :) haha let’s do it!

Anonym skrev

Jag håller inte med dig, dels på moraliska men även pragmatiska premisser. Rent moraliskt handlar det om äganderätt, har jag köpt en skiva är den min. Jag ’hyr’ inte skivan, utan äger den och då har rätt att göra precis vad jag vill med den. Jämför om du köper en bil, inte ska du betala extra för att du låter andra använda den?

Rent pragmatisk så kan utifrån ett ekonomiskt perspektiv klarlägga att det leder till en högre nytta i samhället, eftersom marginalkostnaden är konstant. Hade MC varit uppåtlutande hade välfärdsförlusten varit större, men det är den inte. Huruvida det påverkar deras vinster? Japp, eftersom de inte längre har monopol på låten tjänar de självklart mindre. Men leder det till lägre samhällsnytta än i monopolet? Nope, därmed bör fildelning legaliseras.

Anonym skrev

Jadå, ”värden förändras” skriver någon. Undrar ifall personen menar en hyresvärd eller var det bara fel?

Titta på större delen av kommentarerna från dem som frekventerat Tankafetast – saker som ”sug röv”, ”ta er i häcken”, ”ni är skit dumma” och annat i samma stil.
Inskränkt ordförråd och dåliga grammatiska färdigheter i den lägre skolan är andra utmärkande egenskaper för många av tf:s användare…

De skulle inte ha skolkat så mycket från skolan va?

…och ja, artisterna har fått mindre intäkter även om det inte går nån nöd på dem.
Principen är dock (då vi idag nte idkar så mycket byteshandel) att då man utför ett arbete vill ha något för detta, eller har jag missat nåt?!
Hur svårt kan det vara att begripa följande: För att man ska kunna producera något krävs kapital, ifall ingen betalar nåt för en produkt så uteblir naturligtvis kapitalet, och vad händer då?
Svaret är givet och ärthjärnor som piratpartiet + deras anhängare kan inte argumentera mot klara fakta, lägg ned.

Lämna kommentar