Anna Troberg På Newsmill: ”Riksdagen röstar i blindo om datalagringsdirektivet”

Anna Troberg tar alla politiker som i dagarna pratat om biskop Brask i örat på Newsmill: "Riksdagen röstar i blindo om datalagringsdirektivet". Läs och sprid!

Kommentarer

Nerol skrev

Det är också anmärkningsvärt att man valt att kriminalisera över två miljoner vanliga medborgare för att de gör vad människor alltid gjort: delar kultur med varandra. Det skadar inte bara medborgarnas möjligheter att ta del av kultur. På sikt undergräver det också förtroendet för hela rättsväsendet. Denna utveckling måste brytas.
Hausfrauenarbeit

Jan Landquist skrev

Bara en stilla undran.

Har det någon som helst betydelse om Fredrik Federley (C) kommer att rösta nej på onsdag länk:- [http://www.sydsvenskan.se/Pages/ArticlePage.aspx?id=572543&epslanguage=sv]. När det tydligen är så att många andra (”blåa och röda”) tillsammans redan har tyckt bestämt sig. Tacksam för ett svar från någon som vet mera? JL.2012.03.19

Lämna kommentar