Anna Troberg i ETC: ”Ingen är fri i Bullerbyland”

"Det står inte en sadistisk typ redo med glödgad tång för att knipa i bångstyriga riksdagsledamöters mjälla kött" – Anna Troberg skriver i ETC om riksdagens beslut i datalagringsfrågan.

Kommentarer

Anonym skrev

Är det så att många media aktivt undertrycker informationen om att DLD har klubbats, och bara tar upp det så lite som möjligt för att man inte ska kunna säga att de inte tagit upp det?

Jag lyssnade på nyheterna i P4 den 22:a – dagen efter – och de sade ingenting alls. På SRs hemsida fanns en artikel med en podcast, dagen efter var den borta från listan med nyheter, fast annat som funnits där längre var kvar. Vapenaffärerna med Saudiarabien självklart, några politiker som förskingrat pengar – enstaka miljoner – med mera.

Integritetsskatten var en bra jämförelse – använd den oftare! Här är det väl fråga om en skattesats på minst 75% för hederliga medborgare, och 0% för brottslingar och andra som är tillräckligt insatta för att skydda sig…

Ett kort reportage på SVTs nyheter på kvällen den 21:a, inte ett om datalagring sedan dess.

Ingenting alls i den lokala morgontidningen, inte ens en notis.

Varenda nyhetssändning handlar nu till stor del om händelsen i Tolouse, och minsta lilla dammkorn som flyttas där, men det är visst för mycket begärt att de ska vända och vrida lite mer på beslutet som lade i högväxeln mot – och förbi – 1984!

Anonym skrev

This post is great deal with the topic recruitment.I personally agree with these question.It is helpful for the beginner also for finding the deep sense about blogging.I just found blog comment technique which has a great deal for increasing traffic.But there are other method too.This post is good for beginner.But there are no explanation about the exact way. scientific research paper

Lämna kommentar