Nyhetsbrev – 120327

(Ladda ner nyhetsbrevet i layoutat och länkat format eller läs mer här nedanför.)

Anna Troberg: 
Det är dig politikerna drömmer mardrömmar om
Sveriges riksdag har röstat för en implementering av EU:s datalagringsdirektiv. De säger att de gjort det för att de måste, för att skapa trygghet och för din och min skull. Sanningen är att de inte alls måste. Sanningen är att de tänker på sin egen trygghet. Inte på din och min. Sanningen är att de inte är rädda om dig och mig. De är rädda för oss. Det är en sorglig insikt. Riksdagen borde befolkas av politiker som vågar se möjligheterna i var och en av oss. Tillsammans kan vi se till att det blir så. Länk till Pressmeddelande.

Emma Marie Andersson:
Nytt format på nyhetsbrevet
Flera har uttryckt att det varit lite svårt att tillgodogöra sig nyhetsbrevet via mail, så vi testar därför att erbjuda en pdf-version, som är layoutad och illustrerad med färger och bilder. Förhoppningsvis kan det underlätta! Filen fungerar som en hemsida, med länkar till vidareläsning och du kan öppna filen i din webbläsare, om du har din browser inställd för det. Annars är det bara att ladda ner den på skrivbordet och använda den pdf-läsare som du föredrar. Varsågoda, här har ni Tapiren!

Veckans citat:
"Det finns inga gratisluncher."
Beatrice Ask om kostnaderna för datalagringsdirektivet

Medlemsmöte:
Dags för medlemsmöte. Du har fått en kallelse via mail redan, men här finns även en layoutat version av texten som du kan spara för att kolla saker under mötets gång.

Piratpartiet i media:
TV4: "Piratpartiet stor vinnare i Saarland"

Anna Troberg på Newsmill: "Riksdagen röstar i blindo om datalagrings-direktivet"

Anna Troberg debatterar DLD i SVT Gomorron.

Anna Troberg i ETC: "Ingen är fri i Bullerbyland"

Anton Nordenfur i Corren: "Mer information kommer att lagras"

Anna Troberg på SVT Debatt: "Låt svenskarna se Mad Men-premiären redan idag".

Brysselkollen:
Christian Engström: "Efter datalagringen, vad händer nu?"

Amelia Anders-dotter: "Frihandelsavtal med Colombia låser EU vid dålig informationspolitik"

Senaste nytt om ACTA: "Nu drar processen igång i EU-parlamentet"

Se Christian Engströms tal på Sergels Torg.

Kommentarer

Pepper Spray Pen skrev

When folks purchase, they would like to buy the best that they’ll obtain but nonetheless afford. Stun gun aren’t any numerous.
People are interested the very best stun gun phone they can afford. Some of the best ones would certainly have to be Barracuda Stun Guns and also the Rr brand name. These types of units possess the greatest reliability of any available on the market. Offered in assorted sizes as well as designs, you are sure to locate one you want.

Lämna kommentar