Vill du jobba åt Amelia Andersdotter i Bryssel?

Amelia Andersdotter planerar att utöka hennes kansli i Bryssel med en sakkunnig politisk assistent med inriktning mot internationella handelsavtal och immaterialrätter. Personen kommer fungera som strategisk rådgivare för Amelia i parlamentets utskott för internationell handel, INTA.

Tjänsten som politisk assistent innebär bland annat:

  • Att fungera som stöd för Amelia kring lagstiftningsarbetet i INTA,
  • förbereda och editera utkast för politiska ställningstaganden,
  • att hålla sig informerad om den politiska och akademiska debatten inom området,
  • planering, organisering och uppföljning av möten,
  • utrednings-, informations- och kommunikationsverksamhet.

Tjänsten som politisk rådgivare kräver stor flexibilitet och anpassningsförmåga. Den innebär oregelbundna arbetstider, en omväxlande arbetsbelastning och förmåga till lagarbete i en internationell miljö. Vissa resor till Strasbourg kan förväntas i tjänsten.

Vi tror att du som söker tjänsten har:

  • en examen i juridik, affärsjuridik eller nationalekonomi med inriktning på internationell handel och / eller immateriella rättigheter,
  • några års arbetslivserfarenhet med påverkansarbete inom offentlig förvaltning eller inom en politisk eller ideell organisation,
  • en allmän förståelse för hur EU och Europaparlamentet fungerar,
  • goda språkkunskaper: flytande engelska är ett krav, och kunskaper i andra EU-språk är meriterande.

Villkor

Tjänsten är på heltid med varaktighet fram till Juli 2013 med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas och lön sätts utifrån erfarenhet och i enlighet med parlamentets regler.

Skicka din ansökan, med CV och personligt brev, senast den 12 april till mattias.bjarnemalm @ europarl.europa.eu. Sätt "ansökan, politisk assistent" som rubrik i mailet.

Kommentarer

ehsanasif skrev

Este es un artículo muy bueno, gracias por compartir esta información informativo. Voy a visitar su blog regularmente para algunos el último mensaje. Voy a visitar su blog regularmente para algunos el último mensaje. VPN service |funny jokes

DanHoward skrev

The Graphite coating constant 3% is showed by powerful anode components, which give issue concern over performance qualities such as asking for features although their cost is more than that of graphite anode components. The industry for powerful anode components has exploded by nearly 1%, although it is negligible. Moreover, these components are expected to substitute present Expandable graphite anode components, thus resulting in a industry with great potential.

Lämna kommentar