Nyhetsbrev 2012-04-19

(Ladda ner nyhetsbrevet i layoutat och klickbart format eller läs mer här nedanför.)

Anna Troberg:
Stockholm Internet Forum
Den 18-19 april går Stockholm Internet Forum av stapeln. Det betyder att ett par hundra människor från hela världen som intresserar sig för nätfrihet kommer att samlas under samma tak. Det kommer att vara en salig blandning av makthavare, nätaktivister och nätanvändare som samlas för att fundera över hur man stärker möjligheterna för nätfrihet. Piratpartiet är naturligtvis inbjudna och jag kommer att vara på plats och rapportera via twitter. Ni kan följa konferensen här.

Victoria Westberg:
Vad är Brottskod 5101?
Brottskod 5101 är namnet på den nya fantastiska kampanjen som vi inom Ung Pirat har dragit igång. Kampanjen går helt enkelt ut på att vi åker runt på alla de olika fildelningsrättegångarna som sker runt om i landet och bevakar dessa genom att bland annat sända ljudet live. På vår hemsida kan man lyssna på ljudet från rättegångarna, se de domar som finns och annat smått och gott.

Vi ser jättegärna att pirater följer med oss på rättegångarna och hjälper till att sprida ordet. Håll koll på hemsidan när det är en rättegång nära dig! Följ oss gärna på Facebook och Twitter också.

I media:
Der Spiegel: "Piraterna kopierar den tyska succén över hela kontinenten"
Europaportalen: "EU-pirater sätter kurs mot Bryssel"

Video:
Ulf Bjereld: "Makten över kunskapen"
Cory Doctorows tal på internationella piratkonferensen i Prag.

Bryssel:
Christian Engström i Europaportalen: "Lobbyisterna är kungar i Bryssel"

Tipsa Tapiren!
Tipsa gärna om saker som borde vara med i Tapiren. Mejla ledningen@piratpartiet.se. (Märk mailet med "Tapiren" i ämnesraden.)

Kommentarer

seseliagil skrev

It is a echt article and inspires everyone to hypothecate it completly. This is indeed rale gripping and propulsion the readers. I revalue your thoughts…….
true love quotes

seseliagil skrev

It is rattling wonderful for all. It affects your souls and minds from the deep. The communicator shows the persecution and lie of your hardwork.true love quotes

Anton Nordenfur skrev

Jag tycker pratbubblorna är söta, och Tapiren i allmänhet är grafiskt snygg. Men om det finns de som har bättre idéer hoppas jag att de säger till om det eller till och med gör sin egen variant som förslag. PP lever på svärmen.

Anonymous skrev

Lite avspänt och lättarbetat helt enkelt. Men jag är inte den som är den, om du har lust att sätta ihop något bättre, så är du mer än välkommen att ta tag i det, no hard feelings, man ska aldrig fastna för länge! website design bangalore

opassande emma skrev

haha, okej, jag har ritat rutorna alldeles på egen hand, men visst, det är inte grafik som kräver jättemycket arbete. Bland annat för att det är ett tidsperspektiv på att ta fram ett nyhetsbrev varje vecka, och sen för att det inte ska vara så pretentiöst. Lite avspänt och lättarbetat helt enkelt. Men jag är inte den som är den, om du har lust att sätta ihop något bättre, så är du mer än välkommen att ta tag i det, no hard feelings, man ska aldrig fastna för länge!

När det gäller hemsidan så vet jag faktiskt inte varför menyerna inte fixats – men vi håller på att jobba för fullt på en ny plattform (vi tänkte byta till wordpress, där fler kan hjälpa till och delta). Och jag är rädd för att det kommer att finnas pratbubblor där med! ;)

opassande emma skrev

haha, okej, jag har ritat rutorna alldeles på egen hand, men visst, det är inte grafik som kräver jättemycket arbete. Bland annat för att det är ett tidsperspektiv på att ta fram ett nyhetsbrev varje vecka, och sen för att det inte ska vara så pretentiöst. Lite avspänt och lättarbetat helt enkelt. Men jag är inte den som är den, om du har lust att sätta ihop något bättre, så är du mer än välkommen att ta tag i det, no hard feelings, man ska aldrig fastna för länge!

När det gäller hemsidan så vet jag faktiskt inte varför menyerna inte fixats – men vi håller på att jobba för fullt på en ny plattform (vi tänkte byta till wordpress, där fler kan hjälpa till och delta). Och jag är rädd för att det kommer att finnas pratbubblor där med! ;)

emanuel skrev

jag tenker inte komentera något men väll hänvisa till uppdrag gransknings program på svt där det handlar om hur folk mer eller mindre avlysnas genom sina mobiltelefoner och hur illa dom flästa behandlas som är ty jurnalister och det är i europa. är det så som politikerna vill ha koll på oss medbörjare i svrige genom att avlyssna våra mobiler eller kan det vara så att det är något som behagar regeringen att hålla alla svenskar i schak genom avlysning på vår mobiler.brr ruggigt jag rekomenderar svts uppdrag granskning.
G.P

Anonym skrev

Tapiren – bra idé, hemskt utförande.
Är det verkligen sådan medlemskris att den bästa designern man kan få tag i precis lärt sig att det finns roliga pratbubblor i MS Word?
När man ändå är igång: Drop down-menyn har inte funkat som den ska på hur länge som helst – inte i någon webbläsare (CR/FF/IE).

cell phone stun gun skrev

When people today request me to advise which stun gun to purchase, I normally advise the stun gun flashlights. The cause for that is the truth that the most beneficial kinds which can be produced are multi-task items. They could be employed being a frequent flashlight, a stun gun, several of them have red-colored flashers on them which could signal other people should you have an emergency. And everybody have to possess a flashlight with them if they journey in the car. You by no means know when or in which you will breakdown.

Lämna kommentar