Nyhetsbrev 2012-04-25

(Ladda ner nyhetsbrevet i layoutat och klickbart format eller läs det här nedanför.)

Anna Troberg:
Piratpartiet – snart med mer godis i påsen!
Piratpartiet har under det senaste året lagt grunden för ett breddat politiskt program. Nu levlar vi upp och drar igång ordentligt och vi vill att just du hjälper oss att bygga framtidens piratparti. Därför har vi skapat en breddningsplattform där du lätt kan följa och delta i breddningsarbetet.

Ta din chans att göra din röst hörd. Ta ut svängarna! Kör hårt! Sparka ut väggarna! Höj taket! 2014 ska Piratpartiet erbjuda sina väljare mer godis i påsen! http://breddning.piratpartiet.se

Veckans citat:
Anna Troberg i Free Radio Europe: "The Pirate Party tries to answer questions that the old parties don't even realize they have to ask."

I media:
Anna Troberg i PC för Alla / IDG: "Var é piratbrudarna?"
Amelia Andersdotter i The Guardian.

Boksläpp:
The Case for Copyright Reform
Nu är den släppt – Christian Engströms och Rick Falkvinges bok ”The Case for Copyright Reform”. Boken beskriver varför vi behöver en upphovsrättsreform, hur den kan se ut och upphovsrättens historia. Den avslutas med en utblick mot morgondagens marknader.

På bokens hemsida kan den hämtas hem gratis i ett antal olika elektroniska format eller läsas online. Där finns även länkar för den som hellre vill ha boken på papper. The Case for Copyright Reform är public domain (CCO) och fri för alla att använda, bygga vidare på, översätta, ge ut och fildela.

Lästips:
Sam Sundberg, SvD "Svensk nätretorik klingar ihåligt".
TorrentFreak: "Pirate Party scores first win against anti-piracy group"

Tipsa Tapiren! Tipsa gärna om saker som borde vara med i Tapiren. Mejla ledningen@piratpartiet.se. (Märk mailet med "Tapiren" i ämnesraden.

Kommentarer

Nerol skrev

Nu är den släppt – Christian Engströms och Rick Falkvinges bok ”The Case for Copyright Reform”. Boken beskriver varför vi behöver en upphovsrättsreform, hur den kan se ut och upphovsrättens historia. Den avslutas med en utblick mot morgondagens marknader.
mapseinbinden.com | Analyse

Lämna kommentar