Nyhetsbrev 2012-05-28

(Ladda ner nyhetsbrevet i layoutat och klickbart format eller läs mer här nedanför.)

Anna Troberg:
Vi vill veta vad DU tycker!
Ni har väl inte missat att Piratpartiet håller på att bredda sin politiska plattform? Eller att vi vill göra det tillsammans med just dig? Bra! Nyligen röstade medlemsmötet igenom ett helt nytt principprogram. Jag är väldigt stolt över vårt nya principprogram. Vi har skrivit det tillsammans och det fick 97,5% stöd på medlemsmötet.

När vi nu har principerna på plats hugger vi tag i sakpolitiken. Varje dag publicerar vi ett par breddningsförslag som någon av er har skrivit på vår breddningsblogg. De läses och diskuteras av en massa pirater och andra. Så småningom kommer en del av förslagen att hamna i våra sakpolitiska program. Ta chansen och lyft de frågor som är viktiga för dig!

I media:
Anna Troberg och Hasse Aro om fildelning i Radio 1.
Aftonbladet: "Laddade ner 30 låtar – får böta 5 miljoner"

Lästips:
Piratpartiets nya principprogram!

Brysselkollen:
Christian Engström: "Kampen mot ACTA är inte över!"
Amelia Andersdotter: "Lobbyn har bytt taktik angående ACTA"

Tipsa Tapiren!
Tipsa gärna om saker som borde vara med i Tapiren. Mejla ledningen@piratpartiet.se. (Märk mailet med "Tapiren" i ämnesraden.)

Kommentarer

DjBrirster skrev

Skedde 2009 och de beslag tog datorn 2012 är inte det lite märkligt …..

stun guns skrev

Nowadays, you nearly Need to preserve some kind of absolutely no deadly device a person from alltimes. Going towards the part market can be just as dangerous to be out at the pubs late into the evening. Exactly how in regards to a self defense stun gun for that pocket?

stun guns skrev

Nowadays, you nearly Need to preserve some kind of absolutely no deadly device a person from alltimes. Going towards the part market can be just as dangerous to be out at the pubs late into the evening. Exactly how in regards to a self defense stun gun for that pocket?

stun guns skrev

Nowadays, you nearly Need to preserve some kind of absolutely no deadly device a person from alltimes. Going towards the part market can be just as dangerous to be out at the pubs late into the evening. Exactly how in regards to a self defense stun gun for that pocket?

cell phone stun gun skrev

Transporting a cell phone stun gun can be very important. Make specific it absolutely is billed, effortlessly attainable having a person. We are all mindful that phoning Emergency solutions you may not obtain the needed aid you might need best aside so believe about carrying individual Alarms. These products and solutions can aid make appear to draw attention your way. lots of seniors also hold self-defense squirt. It will be sensible to possess every together with you as generating tone is necessary and getting in a location to carry reducing the attacker using the pepper spray keychain will permit you to obtain to safety.

Lämna kommentar