Anna Troberg på SVT Debatt: ”Även psykdömda har rättigheter”

Anna Troberg har skrivit om psykdömdas rättigheter på SVT Debatt. Läs debattartikeln här.

Kommentarer

jenso skrev

The participants will be accommodated in single rooms. A bathroom, shared by 2 participants, has a toilet and a shower. Shared kitchen facilities are also available for the participants. Bed linen, blankets and a towel will be provided, but we recommend you bring additional towels for trips and other events which can also include swimming if the weather is hot.
domain | roulette system

karl2222 skrev

Ganska ofta vägrar tekniken att fungera som den ska. Varje laptop jag någonsin köpt har till exempel envisats med att lite slumpmässigt flytta runt markören när jag skriver, så att jag helt plötsligt skriver mitt i helt fel mening. Det kan tyckas trivialt, men för en skrivande själ är det en spikrak väg till blödande magsår.
Immobilienmakler Berlin | Toner Kartusche | Sportnahrung und Fitness Shop

Lämna kommentar