Nyhetsbrev 2012-06-26

(Ladda ner nyhetsbrevet i layoutat och klickbart format eller läs mer här nedanför.)

Anna Troberg:
Sista rycket mot ACTA!
Fem utskott, även det ansvariga utskottet för internationell handel (ITRA), har nu givit tummen ned och rekommenderat EU-parlamentet att rösta nej till ACTA. Det betyder inte att ACTA är historia riktigt än, men det är en mycket positiv signal inför EU-parlamentets omröstning i frågan den 4 juli. Varför har då politikerna pålötsligt ändrat sig? Det beror på alla de människor runt om i Europa som demonstrerat mot ACTA och tagit kontakt med sina parlamentariker och uttryckt sin oro. Du kan fortfarande göra skillnad. Mejla till EU-parlamentarikerna!

Länktips:
Calandrella tipsar om att Amnesty just driver nu en kampanj som syftar till att Ryssland ska tillåta Pride-parader i sitt land, något som hittills inte skett. Han tycker att vi ska stödja Amnestys namninsamling med en länk i Tapiren, så här kommer den. Kampanjen upphör den 28 juni.

Hjälp Piratkören i New York att sprida informationen om en sång- och dansmanifestation!

I media:
DN: "Nej till ACTA-avtalet"
Mitt i musiken, P1: "Musik hos tandläkare ska inte kosta"

Brysselkollen:
Christian Engström i P1: "Vanliga spelfilmer kan vara olaglig"
Amelia Andersdotter i DIK: "Sverige blockerar utvecklingen inom öppen data"

Tipsa Tapiren!
Tipsa gärna om saker som borde vara med i Tapiren. Mejla ledningen@piratpartiet.se. (Märk mailet med "Tapiren" i ämnesraden.)

Kommentarer

watch series online skrev

Then again, nothing is new here. It’s more of the same. Stylistically and structurally, it’s as if Anderson just reshaped moments from the prior films and plainly reused them. Even on a basic, watch series horizontal, there’s no exciting the verb in attention Alice take down a bale of mutated zombies. The slo-mo strife mode of expression is no longer separate, Alice is already unsubduable, and, with that governing us to my next sharp end, there are zero stakes involved.

Coach Outlet Store Online skrev

At that exact same minute, inside the backyard of the Sweden,–for the gaze with the crisis has to be almost everywhere existing,–two youngsters were keeping one another by the hand.
One might have been 7 years old, one other 5. Coach Outlet Store Online
The rainfall getting drenched them, they were strolling over the routes about the sunny facet; the parent had been leading younger; these were pale as well as tattered; that they had the environment of wild birds. Smaller of these said: Coach Outlet Online Store
”I am really hungry.Inch Coach Factory Outlet
The elder, who was simply currently somewhat of a guard, was leading their buddy along with his left hand as well as in their proper he or she carried a small stay. Coach Outlet Online
They have been on your own within the backyard.
The backyard was deserted, the gates ended up shut through purchase with the law enforcement officials, because of the insurrection. The troops who had previously been bivouacking there had departed for your exigencies associated with combat. Coach Outlet
How do individuals youngsters come right now there?
Perhaps they had fled from coming from some guard-house which usually was ajar; possibly there was clearly in the vicinity, on the Barriere d’Enfer; or on the Esplanade de l’Observatoire, Coach Outlet Store Online or in the actual nearby carrefour, dominated by the particular pediment where might be read.

Anonym skrev

HUR ska man kunna spåra en fildelare bland 35 miljoner andra jo genom att hitta på bevis, lättförtjänta pengar för en girig åklagare att falskt sätta dit folk (hoppas någon gräver upp information samt sätter dit åklagaren för korruption)

http://lekplatsen.org/bevismaskinen/

Anonym skrev

den svenska staten har nytt motto : ni vet ingenting och ser inget men vi betämmer det åt er

Anonym skrev

visste ni att några stycken av de gamla amerikanska porrstjärnorna har knullat minderåriga flickor (den yngsta var 13 år, Traci Lords) och de är fortfarande välbetalda och aktiva inom porren

rüya tabirleri skrev

Demet Akalın Ne Büyük Aşk Şarkı Sözü Neslihan Demirtaş Çıtır Çıtır Şarkı Sözü İrem Candar Bi Şey Olsun Şarkı Sözü Can Tosun Takas Şarkı Sözü Yonca Evcimik Yallah Sevgilim Şarkı Sözü Mustafa Sandal Teşekkürler Anne Şarkı Sözü Cem Adrian Hoşgeldin Şarkı Sözü Yıldız Tilbe E Peki Niye Böyle Şarkı Sözü Tarkan Hatasız Kul Olmaz Şarkı Sözü Elvan Günaydın Sor Kalbine Şarkı Sözü Nilüfer Örer Gel Yanıma Şarkı Sözü Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Şarkı SözüAthena Bir Araya Gelemeyiz Şarkı Sözü Berkay Dünya Dönüyor Şarkı Sözü Candan Erçetin Beni Böyle Sev Şarkı Sözü Demet Akalın Farkında Mısın Şarkı Sözü Deniz Seki Benim Dünyam Şarkı Sözü Duman Gönül Şarkı Sözü Ebru Gündeş Dil Yarası Şarkı Sözü Emel Sayın Hayat Devam Ediyor Şarkı Sözü Emre Aydın Bir Teselli Ver Şarkı Sözü Hande Yener Kaderimin Oyunu Şarkı Sözü İzel Kabahat Seni Sevende Şarkı Sözü Koro Batsın Bu Dünya Şarkı Sözü Kutsi Ben O Zaman Ölürüm Şarkı Sözü Manga Ya Evde Yoksan Şarkı Sözü Mustafa Ceceli Yarabbim Şarkı Sözü Mustafa Sandal Kır Gönlünün Zincirini Şarkı Sözü Nilüfer Dertler Benim Olsun Şarkı Sözü Nükhet Duru Gitti De Gitti Şarkı Sözü Özcan Deniz Vazgeç Gönlüm Şarkı Sözü Rafet El Roman Beni Biraz Anlasaydın Şarkı Sözü Seksendört Dokunma Şarkı Sözü Serdar Ortaç Hor Görme Garibi Şarkı Sözü Sezen Aksu Akşam Güneşi Şarkı Sözü Sibel Can Bilmesin O Felek Şarkı Sözü Şevval Sam Kahrolayım Şarkı Sözü Volkan Konak Gurbet Şarkı Sözü Yaşar Yorgun Gözler Şarkı Sözü Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sözü Yıldız Usmonova Neyi Değiştirdik Ki Şarkı Sözü Zara Dilenci Şarkı Sözü Zerrin Özer Sev Dedi Gözlerim Şarkı Sözü Model Dağılmak İstiyorum Şarkı Sözü Rüya Tabirleri Tatil Oyun Şarkı Sözleri Güzel Sözler Rüya Yorumları Yemek Tarifleri Estetik Saç Ekimi Araç Kiralama Evden Eve Nakliyat Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları Bodrum Otelleri Alanya Otelleri Antalya Otelleri Yedek Parça Kurban Bayramı Mesajları Anlamlı Sözler Komik Sözler Oyunlar

sizegenetics skrev

always try to have conventional position, and catch the excellent of the current style design. Hermes aspect luggage would always be known as of top awesome and very improved style.an to do.

Anonym skrev

you maybe be in danger today so use Tor = a labyrinth of over 35 milions connected users

nide skrev

visste ni att några stycken av de gamla amerikanska porrstjärnorna har knullat minderåriga flickor (den yngsta var 13 år, Traci Lords) och de är fortfarande välbetalda och aktiva inom porren…Quinny Zapp Xtra

Lämna kommentar