Hjälp Piratpartiet på Pride!

Vi pirater tycker att det är självklart att alla människor ska ha samma rättigheter oberoende av vem man är eller vem man älskar. Därför har vi varje år sedan vi grundades 2006 deltagit i Stockholm Pride. I år är naturligtvis inget undantag. Precis som tidigare kommer vi självklart att finnas på plats i Prideparken och vara med i Prideparaden.

Pride är det i särklass största arrangemanget som Piratpartiet varje år deltar i. I fjol besökte omkring 300 000 människor Prideparken. Cirka 45 000 personer gick med i Prideparaden som hade nära halv miljon åskådare. Vi hoppas på lika stort intresse i år och du kan vara en del av det hela!

Hjälp till i Prideparken!
I år har Stockholm Prides Pridepark öppet mellan onsdagen den 1 augusti och lördagen den 4 augusti. Vi behöver bemanning i vårt tält i Prideparken. De lokala Stockholmspiraterna som arrangerar det hela i samarbete med Ung Pirat, har delat upp varje dag i två pass.

Ett dagpass från 14:00-20:00 och ett kvällspass från 20:00-till stängning som är 24:00 eller 01:00 beroende på dag. Du kan välja mellan att ta ett dagspass under veckan eller ett pass varje dag under alla fyra dagarna. Det kommer eventuellt att finnas möjlighet till andra varianter, men passen delas i första hand ut enligt ovan.

Intresseanmälan ska mejlas till johan.karlsson@piratpartiet.se snarast möjligt. Ange vilka pass du vill ha i förstahand och tala om om du kan tänka dig andra varianter.

Delta i Prideparaden!
Prideparaden går av stapeln på lördagen den 4 augusti och alla pirater som går med kommer att få en gratis t-shirt att ha på sig så att vi syns så mycket som möjligt.

Vi samlas klockan 12:30 i Humleträdgården. Kom i tid, för paraden väntar inte på någon.

Anmäl gärna att du tänker vara med i paraden genom Facebook-eventet, så att vi vet ungefär hur många som kommer.

Vi ses på Pride!
Anna
————————–
Anna Troberg
Partiledare

Kommentarer

Anonym skrev

det ser inte bra ut för europa om NSA värvar hackare till sin elektroniska krigföring

Coach Outlet Store Online skrev

At that exact same minute, inside the backyard of the Sweden,–for the gaze with the crisis has to be almost everywhere existing,–two youngsters were keeping one another by the hand.
One might have been 7 years old, one other 5. Coach Outlet Store Online
The rainfall getting drenched them, they were strolling over the routes about the sunny facet; the parent had been leading younger; these were pale as well as tattered; that they had the environment of wild birds. Smaller of these said: Coach Outlet Online Store
”I am really hungry.Inch Coach Factory Outlet
The elder, who was simply currently somewhat of a guard, was leading their buddy along with his left hand as well as in their proper he or she carried a small stay. Coach Outlet Online
They have been on your own within the backyard.
The backyard was deserted, the gates ended up shut through purchase with the law enforcement officials, because of the insurrection. The troops who had previously been bivouacking there had departed for your exigencies associated with combat. Coach Outlet
How do individuals youngsters come right now there?
Perhaps they had fled from coming from some guard-house which usually was ajar; possibly there was clearly in the vicinity, on the Barriere d’Enfer; or on the Esplanade de l’Observatoire, Coach Outlet Store Online or in the actual nearby carrefour, dominated by the particular pediment where might be read.

Anonym skrev

elektronisk krigföring från andra länder kan vara allt från datalagringen, acta-avtalen, avlyssningen, censur mot porr, ipredlagen och samt lagstifta mot fildelningen mm

Anonym skrev

elektronisk krigföring från andra länder kan vara allt från datalagringen, acta-avtalen, avlyssningen, censur mot porr, ipredlagen och samt lagstifta mot fildelningen mm

Anonym skrev

moderaterna och denna sk ”alliansen” är den svenska maffian bakom systemet och statsministern samt carl bildt känner väl sina utländska ”kollegor” mycket väl för de har mycket kriminellt skit för sig för det läser vi om varje dag eller hur

Accounting Software skrev

Alberta spends about $6 billion each year to educate students in the province and about 80 percent of students that enter high school in Alberta, graduate. Alberta has recently implemented plans to lower class sizes and reports indicate class sizes are often below suggested guidelines.
Accounting Software

Comida a domicilio skrev

This, together with foreign administration,Mulberry Bags Outlet gives opportunities of interference by the Powers which they show no inclination to neglect.
Comida a domicilio

Anonym skrev

för några veckor sen hoppas ni inte gick på bluffen från FBI att era datorer ska vara smittade och låta den trojanska hästen söka genom er dator (har ni hört talas om psykologisk krigföring)

Lämna kommentar