Anna Troberg på SVT Debatt: ”Riksdagspolitikerna sviker hbtq-rörelsen”.

Anna Troberg skriver på SVT Debatt: "Pride borde vara ett tillfälle att fokusera på kärnfrågan, frågan om allas lika rättigheter. Istället har det blivit en vecka för politiker i det politiska spektrumets tjocka mitt att lova tungt och hålla tunt."

Kommentarer

Anonym skrev

jag har ju aldrig fifflat innan så svenska staten kan väl visa oss hur man gör för konsten att fiffla sitter ju i väggarna så staten kan väl starta ett företag som kan heta Fiffel & Båg

Anonym skrev

visste ni att storbritannien är en och förblir en diktatur idag eftersom de har hundratusentals övervakningskameror mm

Best Movies Online skrev

There’s no ponderosity to these battles because the stakes are never clearly laid out, and the rules of this practical set up are a tad misty. If these environments are indeed practical, then how can any positive detriment come about? How can the cars and buses bang up? Is it the practical environment messing with their soul, or did some of the henchmen dispose of an illimitable footing up of years carrying down cabs, buses, and other such things down to this badly located subterranean couch? What about the zombies? Are they all clones, like the many Alices we see in the pellicle? If not, then how can they cause detriment to Alice and friends? With all the disclosing in the pellicle, it’s outlandish all these watch movies online are left unanswered (or perhaps are too potulent up to perceive). Only a maniple of lines in Anderson’s script are not disclosing. Everyone grimaces through his clunky video amusement-like conference as if they know it’s as bad as it is. Sheathe in sharp end, Johann Urb, playing a limb of the team attempting to serve Alice, delivers nearly all his lines in a super serious form to let the hearing know just how serious this all is.

Anonym skrev

det är bara 25 månadeer till valet och siffrorna för maffiamoderaterna börjar dala redan nu……..

Anonym skrev

tlll ”alliansen” och statsministern : ni avlyssnar oss MEN vi övervakar er OCH avslöjar era skumma affärer med maffian på ambassaden utomlands så känner man igen sig själv så känner man andra……. och lycka till

Anonym skrev

jag hade iallafall inte tillåtit de utländska ”företagen” eller maffian ha hand om personuppgifter som tex färdtjänsten i Senegal, Facebook, avlyssning av datatrafiken, Facebook med risk för kapade identiteter som att beställa något från europa OCH räkningen för det betalar du (så funkar det idag inse det)

Anonym skrev

vi har många företagshemligheter på jobbet som mutor och ”representation” och en kommunistjävel till vd som får hemliga mail från den ukrainska ambassaden och har bra kontakter med någon från USA

Anonym skrev

man har ju hört talas om pykologisk och elekronisk krigföring och det passar ländernas superdatorer ju fint eller hur för jag kan inte tänka mig att vanliga svenskar håller på med hacking mm för det kräver enorma dator resurser till sånt

Anonym skrev

gör gps spårningen värdelös genom att använda tormail, tor och torchat

Anonym skrev

du kan registrera ett nytt konto på facebook på http://www.tormail.org men du är inte sökbar i skitföretagets gigantiska spiondatabas vilket visar att de tjänar pengar på att sälja ut information om dig och din familj samt dina vänner till utländska myndigheter så att de i sin tur sedan råkar jävligt illa ut

Anonym skrev

vet ni att om man använder tor-nätverket och torchat (rätt inställd) tillsammans med en bra hårdvarubrandvägg så är det nästintill omöjligt för säkerhetstjänsten och andra skurkaktiga myndigheter både inom och utanför sverige att spionera på dig (om en politiker eller FRA lovar att vi avlyssnar inte din kommunikation utan en misstanke så skulle jag vara jävligt orolig idag)

Anonym skrev

Så börjar en diktatur : med att förbjuda fildelning och stifta eu-lagar och avlyssning som inte har någon folklig eller demokratisk förankring idag

Anonym skrev

min kommunistälskare till vd tjänar stora pengar på bitcoin så nånstans i karriären som anställd på företaget måste man ju börja…….

Anonym skrev

varför ska vi rösta på en statsminster som gör allt för att kriminalisera hela sverige för fildelning genom avtal som ipred mm (vi litar INTE på regeringens statistik i aftonbladet mm vare sig hur populära de är för de försöker att manipulera sanningen)

Lämna kommentar