Kallelse till Piratpartiets höstmöte 2012

 

Kallelse till Piratpartiets höstmöte 2012
(Denna kallelse finns som snyggt layoutad pdf här: https://mote.piratpartiet.se/attachment.php?attachmentid=4617&d=1347821737 )
 
Styrelsen kallar härmed till höstmöte för Piratpartiet. Mötet startar måndagen den 1 oktober klockan 19.00 och slutar sex veckor senare, söndagen den 11 november klockan 19.00.
 
Höstmötet kommer att äga rum på partiets mötesplattform https://mote.piratpartiet.se och alla medlemmar är hjärtligt välkomna att delta. I mötets omröstningar har du som varit medlem i minst två månader innan omröstningens start rösträtt. Är du osäker på om du har rösträtt kan presidiet hjälpa dig att kontrollera detta.
 
Höstmötet kommer som vanligt att välja personer till förtroendeuppdrag inom partiet, samt anta en verksamhetsplan för 2013. Utöver detta kommer mötet även att behandla styrelsens propositioner och medlemmarnas motioner.
 
Denna kallelse innehåller följande rubriker:
Dagordning för mötet
Val på mötet
Nomineringar till valen
Skicka in motioner
Möteshandlingar
Aktuella uppgifter i Pirateweb?
SMS-prenumeration
Delta på mötet, hur gör jag?
Har du några frågor?
 
Dagordning för mötet
På höstmötet behandlas endast följande punkter:
1. Mötets öppnande
2. Mötets behörighet
3. Eventuellt godkännande av fyllnadsvalda mötespresidium
4. Val av två justerare
5. Godkännande av voteringsordningen
6. Eventuella bordlagda frågor från tidigare medlemsmöte
7. Propositioner
8. Motioner
9. Kommande års verksamhetsplan
10. Val av kommande års partistyrelse
11. Val av kommande års revisorer
12. Val av kommande års valberedning
13. Eventuella fyllnadsval
14. Val av mötespresidium för kommande mötesperiod
15. Mötets avslutande
 
Diskussion i samtliga ärenden kommer att starta i samband med mötets öppnande. Dagordningens punkt två till fyra kommer att behandlas under mötets första dagar. Punkt fem kommer att behandlas under mötets fjärde vecka. Samtliga voteringar i punkt sex till 14 i dagordningen kommer att hållas de sista två veckorna av mötet.
 
Val på mötet
Enligt stadgan ska valberedningens förslag vara mötespresidiet tillhanda senast tre veckor innan mötet börjar och bifogas kallelsen. Mötespresidiet har dock inte mottagit valberedningens förslag i tid och kan därför inte bifoga det. Förhoppningen är att ett förslag ska kunna presenteras av valberedningen innan mötet inleds. Detta kommer i så fall att publiceras på mötesplattformen.
 
Följande förtroendeuppdrag ska väljas på mötet:
 
Styrelsen
1 st sammankallande, med mandat t o m 2013-12-31
5 st ledamöter, med mandat t o m 2015-12-31
 
Valberedningen
1 st sammankallande, med mandat t o m 2013-12-31
3 st ledamöter, med mandat t o m 2014-12-31
 
Revisorer
2 st revisorer, med mandat t o m 2013-12-31
2 st personliga ersättare, med mandat t o m 2013-12-31
 
1 st personlig ersättare åt revisor C Magnus Berglund, med mandat t o m 2012-12-31 (fyllnadsval)
 
Mötespresidiet
1 st mötesordförande för kommande mötesperiod
6 st rangordnade vice mötesordföranden för kommande mötesperiod
 
Nomineringar till valen
Vill du föreslå dig själv eller någon annan till de val som ska hållas på medlemsmötet behöver du skicka in en nominering. Senast söndagen 30 september klockan 23.59 måste du ha nominerat via https://mote.piratpartiet.se/forumdisplay.php?f=822
 
Skicka in motioner
Som medlem är du välkommen att skicka in ett eller flera förslag på beslut, vilket kallas motioner, till medlemsmötet. Motioner ska vara inskickade via https://mote.piratpartiet.se/forumdisplay.php?f=823 senast söndagen 30 september klockan 23.59 för att behandlas på det här medlemsmötet. Motioner som inkommer senare behandlas istället på vårmötet.
 
Möteshandlingar
Styrelsens förslag till verksamhetsplan 2013: https://mote.piratpartiet.se/showthread.php?t=37409
Valberedningens förslag: saknas
Andraläsning av vårmötets motion A05: Stadgeändringar gällande ansvarskedjan: https://mote.piratpartiet.se/showthread.php?t=37401
Andraläsning av vårmötets motion A09: Stadgeändring gällande hur ordningsfrågor beslutas
 
Aktuella uppgifter i Pirateweb?
Mötespresidiet kommunicerar med dig med hjälp av de uppgifter som finns i partiets medlemshanteringssystem PirateWeb. Har du fel epostadress eller mobilnummer kan vi tyvärr inte nå dig med viktig information. Gå därför gärna in där och kontrollera att de uppgifterna stämmer. https://pirateweb.net/Pages/v4/v3/Account/BasicDetails.aspx
 
SMS-prenumeration
Mötespresidiet kommer vid mötets start att skicka ett SMS till samtliga medlemmar vars mobilnummer finns i PirateWeb. Om du vill ha löpande information om mötet via SMS kan du svara på meddelandet med texten "MöteJa". Tjänsten är gratis. Du kan också själv starta en prenumeration genom denna länken https://mote.piratpartiet.se/misc.php?do=smssubscribe&sms=1
 
Delta på mötet, hur gör jag?
För att kunna delta på mötet krävs det att du är inloggad, Du kan logga in med för- och efternamn, mailadress eller medlemsnummer tillsammans med samma lösenord som du har till PirateWeb. Har du inte redan ett forumanvändarnamn kommer du att få välja ett när du loggar in första gången. Har du ett gammalt forumanvändarnamn så går det givetvis bra att fortsätta logga in med detta, tillsammans med tillhörande lösenord.
 
Du som glömt ditt lösenord till PirateWeb kan få ett nytt genom att klicka här:
 
Har du problem att logga in, eller frågor om ditt medlemskap, kontakta mötespresidiet via denna epostadress så hjälper vi dig: motespresidiet@piratpartiet.se 
 
Har du några frågor?
Du når mötespresidiet genom att maila motespresidiet@piratpartiet.se eller skriv din fråga i tråden för allmänna frågor https://mote.piratpartiet.se/showthread.php?t=37327
 
Väl mött på medlemsmötet!
 
/Styrelsen och mötespresidiet

Kommentarer

Anonym skrev

Demet Akalın Ne Büyük Aşk Şarkı Sözü Neslihan Demirtaş Çıtır Çıtır Şarkı Sözü İrem Candar Bi Şey Olsun Şarkı Sözü Can Tosun Takas Şarkı Sözü Yonca Evcimik Yallah Sevgilim Şarkı Sözü Mustafa Sandal Teşekkürler Anne Şarkı Sözü Cem Adrian Hoşgeldin Şarkı Sözü Yıldız Tilbe E Peki Niye Böyle Şarkı Sözü Tarkan Hatasız Kul Olmaz Şarkı Sözü Elvan Günaydın Sor Kalbine Şarkı Sözü Nilüfer Örer Gel Yanıma Şarkı Sözü Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Şarkı SözüAthena Bir Araya Gelemeyiz Şarkı Sözü Berkay Dünya Dönüyor Şarkı Sözü

Anonym skrev

mote. går egentligen till forum. den ovane som klickar på ppforum överst blir lost. Jag menar om det ligger på forumet så spelar det ingen roll vilken subdomän det är.

Lämna kommentar