Anna Troberg pratar om Anonymous i TV4

I dag medverkade Anna Troberg i TV4 Nyheterna och TV4 Morgon. Hon pratade om Anonymous och hur deras agerande påverkar andra nätaktivisters arbete, med anledning av hennes debattartikel i Aftonbladet.

Kommentarer

Anonym skrev

som jag och alla andra säkert redan vet om moderaterna och den sk ”aliansen” är svenska maffian (deras rätta namn) och de gör skumraskaffärer med andra regimer som USA mm om vår integritet och filmbolagen jakt på oskyldiga personer/familjer som har kanske tankat ner 1-5 filmer (det är ruttet och politiskt motiverat att sätta dit folk för ”barnporr” och fildelning) och 10 miljoner i skadestånd för 10 porrfilmer (där ser ni svart på vitt att rättsväseendet är ruttet)

Anonym skrev

med detta ordspråk menas att det är oklokt att kritisera sådant som även karaktäriserar en själv.

Anonym skrev

gör ni på polisen ”goda affärer” med kollegorna utomlands att sätta dit folk för ”barnporr” och fildelning (det hela låter ju ruttet och politiskt motiverat eller hur)

Anonym skrev

jag hade varit jävligt försiktig om jag hade varit reinfeldt och sen beslutat om att gå med i eu:s bankfond såvida det inte är maffiapengar det handlar om

Anonym skrev

att ett demokratiskt land som Israel använder den här typen av skurkstatsmetoder mot ship to gaza är trist och slår i slutändan tillbaka mot den judiska staten och samt judarna själva

Anonym skrev

Enligt folk uppfattas pedofiler som ”fula gubbar” men var försiktiga med VEM eller VILKA ni misstänker för det har ju förekommit i förskolan och nyligen så dömdes 23 kvinnor (det finns talessätt som man ska ej kasta sten i glashuset)

Lämna kommentar