Piratpartiet firar Pride

– Piratpartiet står upp för den personliga integriteten och människors rätt till sitt privatliv. Vad är väl personlig integritet och rätten till ett privatliv om inte rätten att få vara den man är utan att bli ifrågasatt och särbehandlad? säger Rick Falkvinge.


– Jag vill också tacka RFSL som har visat större mod än många andra och bjudit in Piratpartiet till sin Partiledardebatt. Jag hoppas att andra låter sig inspireras av deras öppenhet, fortsätter Falkvinge.

Piratpartiet kommer även att delta i den stora Prideparaden som går av stapeln på lördag den 31/7.


– Vi tror på en stor uppslutning av pirater, säger partiets vice partiledare, Anna Troberg. Piratrörelsen och hbt-rörelsen har många gemensamma erfarenheter och mål. Insikten om att vi inte är ensamma och om att vi har ett värde i oss själva har gjort oss redo att stolt våga kräva vår plats i världen.


Välkomna till Piratpartiets tält i Pride Park!


Debattartiklar:

  • Hoten mot ett fritt internet hotar även hbt-rörelsen: <a href="http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/internet/article7537629.ab">www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/internet/article7537629.ab</a>
  • Vi begränsar inte folks integritet till garderoben: <a href="http://www.fria.nu/artikel/84676">www.fria.nu/artikel/84676</a>
     

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar