Blir Bodström en bra partiledare?

Kommentarer

Johan Viberg skrev

Borde inte regeringen avgå efter all denna svidande kritik? eller åtminstonde X antal ministrar? Särskillt EN VISS minister.

så undrar jag en sak, kan man på något sett ta bort onödig spam som dessa två över min post?
ska man skriva något omoget och onödigt som det där ska man åtminstonde stå för vad man skriver!

Fredrik Andersson skrev

Tycker det är för jävligt…han är som alla andra inom högre postioner i samhället…utnyttjar alla kryphål och chanser som finns…men om en annan gjorde likadant skulle det bli ett jeffla liv..
Politiker är inget jobb…det är en livsstil..

Jocke skrev

Den här mannen som reportaget handlade om hade verkligen utnytjat sveriges alla lagar, system och sugit både pengar och frihet ifrån vanliga svenska medborgare. Vad gör då dom som ska skydda oss från sådana här RIKTIGA skurkar? Dom låter honom hållas och fortsätta med det!! antagligen med hjälp då av detta hemlighetstämplade dokument. Men ”farliga” personer med datorer och en internet-lina, måste vi verkligen stoppa. dom förstör ju verkligen sammhället för alla andra. FYFAN! det känns som jag är helt ensam i hela världen med att se det här, men jag vet ju att det inte är så. Det var Janne Josefsson som hade gjort reportaget tror jag. I flera års tid också. mkt sevärt!

Anonym skrev

Såg ingen på tv i fredags? En bedragare som blivit dömd till fängelse och i domen bekänner att han förhalat huvudförhandlingen med falska sjukintyg får nåd av av tf justitieminister Lejon med hjälp av ytteligare ett förfalskat sjukintyg och slipper därmed fängelse.

Inslaget slutade med en bild på Bodströms namnteckning under ett beslut om att hemligstämpla hela klabbet.

Johan Viberg skrev

Var det inte samma princip som fick Hitler till makten? skillnaden mellan bodström o hitler är väl att bodström inte är rasist, och Hitler lyckades (olyckligtvis) i viss mån med sina planer…

”You only live once, but if you do it right, once is enough”- Joe Lewis

Daniel GUstafsson skrev

Den integritetskränkande ministern spelar fotboll för att framstå som ofarlig helylle kille. Snacka om propaganda och hur fasen kan TV ställa upp på detta, jag fattar om man tar med andra kändisar, men en politiker och dessutom Thomas Bodström.

Men det skulle inte förvåna mig en enda sekund om det var film och musik och underhållningsindustrin som har sagt.

”Thomas Boström kan ju lira boll lite granna, dessutom har han stiftat och fått igenom de lagar som vi beställt av honom så han måste få lov att vara med”

Lämna kommentar