”En djup kränkning”

Kommentarer

Evil-One skrev

En dator kan inte spara cookies i 3år va fan vad är det för ide datakommiten har inte godskänt det heller…en dator måste formaterars vad 2a månad och bugga lägenheter och telefoner har ingen poäng jag vill inte skänna att jag kan skötta mina privat saker på toa utan jag har poliser med eget tycke och egna ider om hur jag skiter….dom behöver inte ha någon ursäkt om varför dom ska göra det du behöver bara skänna en kompis som skänner en kompis för att ha det så och vi som bor i förorter har inte det som dom i fina villor har det JAG vet att skänner en kriminel medan dom i fina villor säger jag har aldrig sett en kriminel jag kommer och DÖ lyckligt om jag har sett en kriminel innan jag dör

-_-

Johan skrev

”Nattväktarstaten” är ett begrepp för den minimala staten där sjukvård, skola, muséer et cetera (allt utom polis, rättsväsende och försvar, faktiskt) drivs i privat regi. Nattväktarstatsförespråkare är i allmänhet smått paranoida mot allt som kränker deras rättigheter att göra, och skulle aldrig någonsin acceptera dylika förfaringssätt.

Däremot är det som har hänt vidrigt. DNA-test är integritetskränkande. Det kan vara viktigt i fall av våldtäkt eller mord, till exempel, när det är någonting som krävs för att lösa fallet och det finns mycket starka misstankar. Det här låter som ett riktigt dumt rättsövergrepp.

//JJ

Marx skrev

Detta med DNa test utan större grund är djupt oroande och ägnar inte att förvåna. Nattväktarstaten närmar sig med stormsteg.

Lämna kommentar