Pressmeddelande 1, 1 juni: Nu över 3000 medlemmar

- Kritiken är enhällig från en absolut majoritet av svenska Internetanvändare. Razzian är ett rättsövergrepp mot ett öppet och fritt informationssamhälle, grovt kränkande, inte minst för unga. De känner sig förföljda och väljer därför att bli medlemmar i partiet. Om tillströmningen fortsätter är vi snart landets största ungdomsparti, förklarar Rickard Falkvinge, partiledare för Piratpartiet.

För löpande uppdatering av medlemsantal och jämförelser med politiska
ungdomsförbund, besök sidan Medlemsantal i jämförelse.

Kommentarer

Anonym skrev

i wish the same political change of flow could happen here in belgium too whenever the government does an illegal act. RESPECT for sweden.

ps i cant unerstand anything written here so forgive me for using english and not swedish :p my swedish is limited to ”jag” XD.

Klykan skrev

För min del är det inte fildelningen som är problemet för Hollywood. Det är personerna som för egen vinnings skull fifflar ut filmer och musik innan de släppts. Det är där slipstenen ska dras, inte någon annanstans.
Att göra på detta viset är ett rent skämt från en oduglig komiker.
Ni har min röst. Skicka en valsedel bara.

Christian skrev

Det kallar jag hyckleri. Grön Ungdom för, till skillnad från andra ungdomsförbund, _exakt_samma_ politik som moderpartiet. När gröna ungdomar är ute och kampanjar är det Miljöpartiet man kampanjar för. Det finns absolut ingen anledning att inte räkna en grön ungdom som en fullvärdig miljöpartist i alla avseenden.

Det vore ärligare att i så fall inte redovisa Grön Ungdom separat.

Daniel skrev

Får det till en 70%-ig ökning nu. Ser bra ut detta!

Jag var lite negativ till detta partiet i början, men efter att ha läst FAQ:n är jag till 100% övertygad. Jag har inte riktigt sett det på det sättet förut…
Räkna med min röst i riksdagsvalet!

Ska försöka övertyga fler att bli medlemmar och rösta på PP.

Ps. Finns det merch att köpa nånstans? Knappar och dylikt? Ds.

//Nybliven medlem

Scorpio skrev

Undrade lite om Bodstöm´s roll….
Tror dock inte att han e kapabel att fixa något mer eftersom detta kommer bli en av dom största misslyckanden av Svensk Rättsväsende genom tiderna.. PiratPartiet e inget val.. det är ett måste!!!!!
Time goes by.. do we procceed???

=OSD=[Raven] skrev

Jag har själv gått med idag i PP och alla då menar jag alla på min msn messenger kontakt lista tänker eller funderar allvarligt på att bli medlem i PP det här med att stänag ner the pirate bay var nog gnistan som tände bålet

ps: jag har 214 kontakter på msn och dom sprider budskapet vidare………

KeepItFree skrev

Chuu chuu! Snart tuffar vi förbi kdu likt ett raketbränsle-tankat tåg i nedförsbacke!

Kluven skrev

Att driva *hat*kampanjer mot enskilda politiker får er bara att framstå som oseriösa, bara så ni vet.

Enda anledningen till varför jag inte gått med i PP är för att ja tycker ni på det stora hela framstår som aningens oseriösa, ni känns mer som ett ungdomsförbund än som ett politiskt parti.

Richie skrev

Det beror på att Miljöpartiet automatiskt räknar alla medlemmar i Grön Ungdom dubbelt, alltså även som medlemmar i ”moderpartiet”. Eftersom vi här redovisat GU separat så har vi också dragit den siffran från Miljöpartiets totalsiffra för att få samma beräkningsgrunder som för alla andra partier.
Den dag vi startar Ung Pirat eller vad vi nu kan tänkas kalla ett ungdomsförbund kommer vi givetvis också att sära på medlemssiffrorna.

– Rickard Olsson

Nicklas skrev

Det här var verkligen droppen. Hade tänkt att bli medlem bra mycket tidigare men det föll ur minnet pga. arbete och andra måsten. Men nånstans måste man väl börja, nu får det banne mig vara stopp! Jag vill verkligen inte att Sverige ska bli ett nytt USA med allt vad det innebär. :(

// Nybliven medlem

Vänsterpartist skrev

Det finns medlemmar i andra partier som anser precis som ni att det är åt he med de aktioner polisen gjort. Samt att vi också vill ha en friare syn på delning av filer och kultur.
Det är viktigt att påverka inifrån i alla partier om man ska få en förändring!

Petrograd skrev

Tror det är en gammal siffra, eller en siffra där inte ungdomsdelen räknats med. I vilket fall har du rätt, siffran borde justeras.

Christian skrev

På sidan där man jämför medlemssiffror undrar jag hur ni fått miljöpartiet till 5974 medlemmar. Ni anger källan Wikipedia, men Wikipedia tillskriver miljöpartiet 7249 medlemmar.

DJ Powntah skrev

Fortsätter det i den här takten är vi förbi KDU imorgon eller tidigare =)

För övrigt är jag riktigt sur på detta…

/DJ Powntah

Andreas skrev

Jag var negativ till Piratpartiet ifrån början. Idag är det ett självklart val.

Anonym skrev

Har precis blivit medlem :) tycker verkligen detta parti behövs! hoppas vi kan komma förbi 4% spärren!

Integritet skrev

Bestämde mig för att rösta på detta parti redan när det bildades ;),

Har lyckats övertala några äldre här på jobbet att göra det också, stå på er och jag vill bara säga att bodström är en farlig man, stoppa storebror (är för övrigt en bra sajt för de som tvivlar på att staten övervakar oss mer och mer.

Patrik skrev

Min syn på Piratpartiet har verkligen ändrats sedan starten i Januari. Från motståndare (p.g.a. uppfattningen att PP ville avskaffa Upphovsrättslagen) till nu medlem.

Sverige är på väg åt fel håll. Ett parti som det här behövs!

Fd kund skrev

Personligen så tycker jag att det är tveksamt om man ska driva ”hatkampanjer” mot enskilda politiker etc. Det viktiga tycker jag är att vi talar om hur vi vill ha det i framtiden. Jag vill inte ha en polis som på grund av att dom är skrämda eller kanske mutade av storföretag jagar vanliga människor på godtyckliga grunder. Vad är nästa steg? Är det kanske lika bra att göra som i tyskland på 30- och 40-talet och rationalisera bort domstolarna också för att snabba upp rättsapparaten? Låt skrämd och mutad polis ta beslut om vem som är skyldig för småförseelser och straffa dom så kallade brottslingarna hårt enligt en straffskala som man själv hittat på.

Jessica skrev

Härligt att se att medlemssiffran bara ökar och ökar.. Tack för den gratis reklamen. :)

SannaV skrev

Gårdagens händelser var sista droppen för mig. Det känns som om ”kriget” har börjat och det är dags att visa mitt ställningstagande. Det är uppfriskande och skönt att se att så många andra känt likadat det senaste dygnet och jag hoppas att det finns många fler där ute som åtminstone rösar Om vi inte agerar så kommer Sverige bli en storebrorstat under Amerikas regim.

Johannes skrev

Nu gäller det en bara att sprida budskapet att rösta på valdagen också!
Jag beställde en knapp med överkryssat ansikte på Bodström och en knapp med piratpartiets flagga på. Dagen innan allt hände, snacka om bra tid!

Amino skrev

Dagens rubriket ger så mycket svar på tal att svenska polisen pressas från utlandet och MPAA.
”Hollywood pressade svensk polis”, ”Vi applåderar svenska myndigheter” är bara några headlines man ser i dagen nättidningar. Man kan inget annat säga att man blir mörkrädd.

Piratpartiet är ett självklart val!
Give me back my TPB!

eDiKa skrev

Nu har vi fått det som ev. är det värsta som kunde hända: Politiserad polis. Sug på det. Börjar på fa & slutar med ism.
Detta för dock det goda med sig att folk kanske börjar intressera sig för integritetsfrågor. Kanske de röstar på PiratPartiet. Och blir medlemmar.
bodström är ett fruktansvärt exempel på hur man kan sänka grundtryggheten i lagstiftningens ord om frihet & integritet för egentligen skitsaker, vi snackar inte om att sprida sarin, ricin, eller plutonium direkt.
En annan som jag uppfattat som djupt kränkande i integritetsfrågor är gun hellsvik(m!!). (från he?)
Benjamin Franklin sade nå’t riktigt intelligent…:”Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.”

Holi skrev

Jag trodde aldrig att vi skulle ha så mycket att tacka Pontén för som vi har idag :) (även om jag betvivlar att det var hans ide… Bra att ge honom lite possitiv respons också.. Stackarn har ju fått så mycket dålig)

Lämna kommentar