Pirate Bay sänktes på USA:s begäran

Kommentarer

Anonym skrev

Ja, om inte ”vi”(notera : Bodström) hade stängt ner den, hade vi nog kunnat vänta oss ett par flygbomber eller två, precis som dom hotade att spränga kullagerfabriken nere i gbg.

Anonyma Jim skrev

Att USA än en gång kan påverka vår regering stinker. Bodström är ju inget annat än en marionettdocka i svensk politik. Har han nånsin gjort nåt som han kommit på själv? Nu vet jag vart min röst hamnar.

Conny skrev

Nu har herr Bodström slickat Bush i röven en gång för mycket . det är som man trot länge vi är en liten banan rebublik , men det här trodde jag aldrig var möjligt, den största skandal hittils, är vi Irak eller ????. Nu är det dax vi skriver Historien i forsättningen … Min röst vet jag var jag lägger……..

Adromeda skrev

Jag undrar hur många myndighetssidor på internet som fungerar imorgon (läs 060602). Att bråka med datafolk är bland det värsta man kan göra. På några timmar kan de förstöra ens liv, eller en myndighet, eller ett land, eller en valuta. Det är ingen överaskning att polisen har fått sin hemsida hackad. Undrar bara hur lång tid det tar innan Hollywood och USA:s olika myndighetssidor får sitt.
Att USA agerar världspolis stör mig inte så mycket när det handlar om kärnvapen och dyligt. Men att ge sig på ett demokratiskt land och deras lagar, går över alla gränser som finns. Detta är andra gången på kort tid som regeringen har stängt en server. Det är också andra gången på kort tid som regeringen stänger det fria ordet/information. Även om jag absolut inte delar de åsikterna som drabbades första gången.
Så vad fan sysslar ”våra folkvalda” med. Är vi en diktatur? Har vi en stor, tjock, fet, korkad stadsminister som diktartor i detta land? Ställ er dessa frågor vid valet i höst. Är det svenska eller Amerikanska lagar som gäller här i Svea rike?

k-2 skrev

Äh, tror inte det har med Loose Change 2nd Edition att göra alls. Den finns ju på google video för skjutton.

rainman skrev

Galning, som totalt tappat besinningen göra den mannen väldigt väldigt illa, han är en oerhörd risk för tryggt liv i sverige.

Jag hoppas verkligen samtliga med lite vett i skallen röstar på piratpartiet, även om det är ett enfrågesparti så är det nog en av de största frågorna i dagsläget, det rör ju vår framtid, hur vi ska få leva våra liv, om det kommer vara i frihet eller under extrem kontroll.

Om man är osäker på piratpartiet bara för just den anledningen att de inte vill ta ställning till andra frågor så kan man fråga sig, Har sossarna rent effektivt tagit bra hand om sverige överhuvudtaget?

Har skolorna blivit bättre?, Har folk fler jobb, är vården bättre? osv mm etc.

Sverige faller i bitar, och med Bodström å hans hycklare i spetsen så kommer de sluta illa illa.

Rösta för ett bättre liv, även ni som röstar blankt, eller ni som skiter i politiken helt och hållet liksom jag har gjort sedan den dag jag blev röstmyndig,

Men det som håller på att ske idag är total galenskap och måste stoppas.

ljus och kärlek!

Anonym skrev

Kan det vara så att en del av förklaringen ligger i distribueringen av Loose Change 2nd Edition dokumentären – angående oegentligheterna kring 11 September 2001 och den Amerikanska regeringens inblandning.

Axel skrev

Sen när fick USA tillåtelse att bestämma över andra länder, håller er där ni ska vara!

Jag blir så förbannad!

Lämna kommentar