Rick Falkvinge: Bodström kan inte sitta kvar

Kommentarer

Anonym skrev

The bridge was built, I think, 1971. The range of 88 meters and 35 santimentara. Maybe the public knows little, but the inside is empty, then only a shell. The construction of reinforced concrete is not only, but the bridge was prestressed and cable000-083A huge number of cables. Added a force with the brakes in order to maintain the bridge at the leve650-180l projected flua. Yet the construction of the bridge was intended to be a bit down the level, so that it can be noticeable Centalnog building committee, says Mr. Ristic. My suspicion that he was concerned problemati?nost642-357 force in cables, and then I added a reservation, because I wanted to find out diagnostic as well as the sick man. The general suspicion in my assumptions, the experts came from abroad, and finally it turned out that the most experienced demolition of internal secondary ribs642-971. There were cracks, which were not anticipated. Most of the burden almost lost stability. Just to let the cracked pipe, would be charged, and crashed to later.

werc skrev

policy är den korrekta ordet..

för det. Det finns en osynlig polyci inom alla partier idag….

annars ganska intresant…

Sjörövare skrev

Vi kanske inte ska slå på stora trumman riktigt än då informationen om Bodströms inblandning är långt ifrån verifierad och endast baserar sig på en ”källa till SVT”.

Det är många frågor som ska besvaras men det står klart att APB ännu en gång gjort bort sig med svenskt skattemedel som hjälp.

... skrev

Vi syns, Bodström, när du flippar burgare på McDonalds! …Fast det fungerar ju inte så, med dina jävla fallskärmar på 30 miljoner. Annars, får du säkert ännu ett jobb så du kan förstöra Sverige ytterligare en bit.

Palle skrev

Utgå från att TPB är en sida med länkinformation… till ibland upphovsrättsskyddat material… Och om åklagaren nu får som han vill så är detta olagligt… sidor som länkar till andra som delar ut tredje parts egendom.. Alltså är det således lika fullt olagligt att länka till sidor som ThePirateBay.org…. Och andra sidor där annan delar ut eller säljer tredje parts egendom… Så som blocket.se eller annonsdirekt.se eller vilken annonssida som hells där det kan misstänkas att vissa personer delar ut/säljer tredje parts egendom… m.a.o. stöldgods…. Och eftersom sidor som blocket och andra annonsportaler ev. kan bidra till ”häleri”…. det lät vackert… blocket>medhjälp till häleri… så får man inte heller länka till sidor som blocket… eller för den delen andra sidor som länkar till blocket…. Fy fan va mkt som hux flux blev olagligt!!! Som tidigare inlägg sa… Lika bra att stänga ner internet… Ta ner anslagstavlor… Stoppa pressarna för gott… Om information blir olagligt så är vi tillbaka i forntiden… haha… Tillbaka till forntiden… hade nog blitt en bra film… Men troligen hade den blitt så flitigt piratkopierad så organisationsmänniskorna bakom den hade blitt fattiga och blev tvugna att prostituera sig… Vilken tragedi…

Petimäter skrev

Kommentaren om kidnappning var troligen tänkt att kommentera

> vacker teckning!
> Inskrivet av Carl Mattsson (ej verifierad) fre, 2006-06-02 01:01

som talar om kidnappning.

Janne3 skrev

Det vi ser nu är ett exempel på demokratur. Vi väljer och de gör som de vill. Jag vet att P-partiet inte väljer sida eller ideologisk inriktning eftersom hela partiet är en skock politiskt sett halshuggna höns (jag är en av dem) som inte vet var de skall gå. Jag tycker det är oerhört friskt. Samtidigt kan jag tänka att var det inte så Hitler värvade medlemmar i Munchen på 20-talet? Hmmm, så var vi där igen. Kan man lita på någon?
En journalist i Aftonbladet idag skrev att det var ett generationskrig. Då slog det mig. Människor är beredda att döda för att få en rubrik.

Då blir jag trött.
Men jobbar på att bli pigg.

Janne 55 år

twinax skrev

problemet är väl mer att bodström inte tagit piratpartiet/piratbyrån/TPB på allvar.

glappet mellan folk och regim är stort.

onlinekulturen lever ett eget liv där företagen styr och politiker på sin höjd orkar blogga.

metoderna mot TPB liknar mycket Operation Sundevil och hundratals liknande fall, men vad bodström inte har fattat är att det är vi som är online som utmanar företagen och formar framtidens ekonomi i mycket högre grad än vad han har haft förmåga att uppfatta.

vi har numera avskaffat posten i stort i det här landet. banktransaktionerna görs via nätet. ändå saknas det lagstiftning kring Nätet som gör den här typen av rättsövergrepp möjligt.

den typ av ”hackerscare” som piskades upp i slutet av 80talet och de häxjakter och häxprocesser (nån som minns kevin mitnick?) som pågick är inte längre möjliga då nästan alla idag sysslar med datorer och tankar.

istället för häxjakt har det gått i baklås för upphovsrättsivrarna och de kommer bli de som blir jagade och vi kommer att krossa dem, by sheer numbers. vi är för många.

fördämningarna har slutligen brustit.

Anonym skrev

Betänk nu att den regering som TB sitter i (det här handlar inte bara om TB), som handskas så här lättvindigt med demokrati osv.., dessutom öppnar för möjligheten att sätta in militär mot det egna landets befolkning… Skrämmande är bara förnamnet.

Ken Rabelius skrev

Bodström spelade ut sin roll på medeltiden med de metoder han verkar vilja använda. Sätt folket i skräck så de lyder, verkar vara hans motto. Han ska ut ur riksdagen, så enkelt e det.

ozzie2004 skrev

Hej, tror du har missat något:) Har vi fängelse i vårt land? Nej, trodde väl inte det heller. Vi har inget rättsamhälle kvar, därför ökar brottsligheten i vårt land. Mord, våldtäkter, misshandel och övergrepp på små barn, misshandel av gamla och handikappade och listan kan göras hur lång som helst. Just nu går en galning lös i GBG. In och ut i affärer och lämnar slagna och skrämda mäniskor efter sig. Ett litet barn har blivit utsatt för något fruktansvärt, stod i tidningen idag. Tolvåring som blev mördad av en galning i helgen.
Vad gör polisen? Jo, de jagar cyklister som inte har lampor på sina cyklar och delar ut böter för detta, i helgen stod två poliser utanför vår affär och tog folk när de tog loss bältet tjugo sekunder för tidigt, innan bilen stod still, faktum är att jag vet inte var vår polis egentligen gör alls.
Just nu är vi i deras blickpunkt. Femtio poliser, när hade de ute så mycket folk senast? Det hade varit bättre att sattsa dessa poliser och pengar på den grova brottsligheten i stället.
Det är väll bättre att de sattsar dessa resurser och jagar pedofiler på nätet i stället. De om några begår väl det värsta brott som finns? Denna brottslighet ökar ju hela tiden.
I vilken värld lever de stackars filmskådespelarna i kan man ju undra? I Hollywood verkar de leva i glaskula där inget ont finns. Ser inte de hur brottsligheten ökar och blir grövre?
Jag har gått ur mitt parti för att ha blivit medlem i det enda som verkar finnas just nu. Där man vågar gå ut och kritisera. Har gjort detta själv många gånger men fått — för det. Det finns en osynlig polyci inom alla partier idag. Bli inte obekväm och ta upp jobbiga. frågor?
Jag hoppas att denna affär får rättsliga följder för de organ som slog ner på vår demokrati. Undrar om de har funderat på att stänga ner hela internet? För egentligen fungerar alla sökmotorer som något olagligt?
Har de tänkt så långt? Eller har de tänkt över huvud taget?
Vi får kämpa vidare och jaga röster till Piratpartiet, själv har jag redan fiskat ordentligt och tänket fortsätta med detta:)

Jormaaa skrev

Vart har dom ord om frihet, jämlikhet och broderskap som sossarna en gång i tiden stod för, som jag fortfarande tror på, tagit vägen.
Det Bodström har gjort strider mot allt vad sossarna BORDE stå för och han borde uteslutas från allt vad politik heter. Kanske han finner en plats hos Mr Bush i väst, där skulle nog hans åsikter uppskattas.

Erik skrev

Här berättar dom som ligger bakom räden mot Pirate Bay och PRQs kunder om deras strategi för att stoppa utvecklingen så att de ska kunna fortsätta parasitera på kulturproduktionen. De kräver att USA ska hota alla länder som inte gör som de vill med ekonomiska sanktioner. Dessutom ska man utöva ”diplomatiska påtryckningar” på hög nivå. Att ländernas egna medborgare skulle kunna ha synpunkter (även känt som ”demokrati”) är förstås helt oacceptabelt för dessa figurer.

”Although necessary, the threat of trade sanctions is not sufficient
to persuade recalcitrant governments to join us in the fight against
international piracy. Not every problem is covered by a trade
agreement or best addressed by the threat of sanctions. Oftentimes, the
strategic deployment of high-level advocacy and diplomacy is the best
way to get the job done.”
http://reform.house.gov/UploadedFiles/MPAA%20-%20Malcolm%20Testimony.pdf

Lite hot om sanktioner och diplomatiska påtryckningar från USA alltså. Sen kan Bodström & co inte längre stava till krångliga ord som demokrati och rättstat. Ner med byxorna och framåt böj är det enda som gäller för dom.

Nu är det dags för oss andra att förklara för dom vilka de egentligen jobbar åt. Det är vi som betalar deras löner. Det är vi som bestämmer i Sverige. Inte John Malcolm och hans hantlangare i Antipiratbyrån.

Anonym skrev

Ïngen som har pratat om kidnappning däremot bevakning.

Så länge inte statsapparaten fungerar under rådande marknadsdiktatur finns absolut ingen instans som tillvarar och slår vakt om medborgarnas privata intressen, för att inte tala om skydd mot repressiva angrepp från Bodström våldsmonopolet och marknadspacket.

Skummar man bara lite på ytan i denna fascistiska smörja så kommer man att skönja ansikten, Bodström är ett övertydligt sådant och så länge han inte gömmer sig på lobbykontor i Bryssel skall han övervakas, karln är definitivt en samhällsfara.

Anonym skrev

Både de som redan hamnat under Bodström och hans uppdragsgivares stövelklack och framtida potentiella ”förbrytare” mot ”demokratin” borde sätta denna paranoida lydminister och samhällsfara under konstant bevakning i preventivt syfte, dygnet runt!

Gräv i hans sopor, säkra DNA, följ honom överallt, hur ofta han träffar sina uppdragsgivare och vad som sägs.

Dessa paranoida gestapobanditer är den värsta integritetskränkning som drabbat oss i modern tid.

Mind skrev

Tack. Man kan ju hoppas att Bodström åker i fängelse för detta. Det vore det enda rimliga straffet. Ironin i det hela är ju att en brottsling utnämts till justitieminister och det får ju Göran stå för. Men det är en annan fråga. Det viktiga just nu är att få upp allmänhetens ögon för detta. Trots all rapportering om detta tycks de flesta tro att detta handlar om pirater och fildelningsbrott osv. I själva verker handlar det ju om ett mycket allvarligt angrepp på vår demokrati. Jag ser Bodström som en landsförrädare. Nu är ju tack och lov dödsstraff avskaffat men ett saftigt fängelsestraff vore inte orimligt att kräva. Han angriper ju trots allt vårt land och försöker förstöra det inifrån.

Jag var själv lite tveksam till att bli medlem i partiet på grund av att man har en hel del andra värderingar också. Barn, omsorg, skola, skatter osv. Men, efter detta var valet inte svårt för mig och min flickvän att gå med i piratpartiet. Hur ska man kunna driva viktiga frågor om man inte har grundläggande frihet? Partifrågor i all ära men är man inlåst i ett totalitärt fascistiskt kontrollsystem så är den huvudsakliga frågan just frihet. Allt annat baseras på att man har en grund att stå på. Jag vill med mitt medlemskap och min röst i höst hjälpa till att garantera att mina eventuella barn i framtiden slipper växa upp som en slav.

Håkan Karlsson skrev

Det är vad det här börjar likna! Att inte justitieministern har mer tilltro till den demokratiska processen än detta, utan att behöva gå in och beordra tillslag får mig att förfasas. Blir dock glad när jag ser hur många medlemmar som slutit upp det senaste dygnet som en massiv motreaktion till Bodströms inkompetens-styre av vår rättssäkerhet.

Carl Mattsson skrev

Underbart vacker teckning, underbart vacker burn skriven av richie!

Men visst är det sant, om Bodström ens har godkänt det här så… då är det inte bara illa utan kritiskt illa. Det är en sak när USA kidnappar folk härifrån och ingen påverkas personligen, men här är det folk som påverkas personligen. Observera att skandalerna är grova båda två, men den här slår igenom tusenfaldt mer. I hipp hipp skojar de om att en kommunalpolitiker i stockholm som går mot rött är mer värt än 50 döda i jordskalv på andra sidan ekvatorn. Tyvärr är detta ganska sant.
Hursomhellst, nu är det kanske dags för bosse att hoppa av politiken och gå tillbaka till att kicka fotboll…?

Richie skrev

Jag tror det är dags för en ordentlig dementi och en ursäkt:
Vi ber om förlåtelse för att vi tidigare i år föreslog att Thomas Bodström skulle få sälja korv utanför Riksdagshuset. Även om det mest var på skämt så anser vi inte längre att Thomas Bodström åtnjuter ett sånt förtroende att han borde få hantera livsmedel och ber alla seriösa korvgubbar (och -gummor!) om ursäkt för att vi dragit deras yrke i smutsen på det här sättet.
– Rickard Olsson

Lämna kommentar