2000 nya medlemmar sedan tillslaget

Kommentarer

John skrev

Nu får det allt bli PP att rösta på. Hörde häromdagen att om polisen istället för att lägga alla dessa pengar på att försöka stoppa fildelarna och piratkopieringen skulle få bukt med barnpornografin i sverige. ÄR INTE DET SJUKT OM NÅGOT!? Här är det folk som laddar hem en massa osv och någon storpamp till direktör i USA förlorar några kronor som han ska ha för att få en egen golfbana, och sen får en massa folk sitta och tanka barnporr och det skiter polisen fullständigt!!! Detta är ju sjukt!! Stoppa det som behövs få stopp på istället!!

Rösta PP så det kan tänkas hända något i detta landet snart!!!

//John

Daniel skrev

Varför uppdateras inte grafen för medlemsantalet?
Det vore kul att se den enormt branta lutningen på kurvan :D

Fixa med lite fler pirater så vi kan gå om mp snart!

rainman skrev

Alltså min morsa ska rösta på piratpartiet, hon har röstat på sossarna hela sitt liv (50+ ålder) jag visade bara länken till Piratpartiet.se hon läste igenom å blev helt chockad.

Min sambos mamma är redan medlem i piratpartiet, om man tittar hur det ser ut då, massvis med ungdommar + föräldrar röstar på piratpartiet, hehe de kommer bli en intressant Valdag när den kommer.

De vore riktigt najs om PP (troligen inte) fick 51% eller mer, snacka om att det skulle skrivas historia, å snacka om privatliv vi skulle få i sverige. vilken frihet,

Till alla er osäkra röstare, Piratpartiet är ju som kännt ett Enfrågesparti, och tar inte ställning till andra frågor. ni kanske inte känner att ni vill rösta då pga detta, men tänk istället såhär, om Piratpartiet vinner med 51% så kommer ju mest troligen Sossarna eller liknande ligga på 2a plats, dvs det blir dom som står för övriga frågor, Piratpartiet kan bara set till att vi får leva ett fritt liv, och att våra barn inte blir jagade som djur.

Fast jag skulle gärna se Rick Falkvinge som Statsminister, vore om inte annat väldigt bra för sverige att få någon helt ny som styr, ej korrupt å allt vad det nu kan heta.

Sist men inte minst, har sossarna (som regerat så länge) gjort NÅGOT av vad dom lovat? har det kommit mer jobb, är det bättre vård, är skolorna bättre?

Jag minns min tid i skolan för 10 år sedan, då fick vi nästan alltid nya böcker i alla klasser, och de olika ämnena, senast jag var på skolan för att börja komvux så hade eleverna samma böcker jag hade på min tid, 10 år gammalt skräp, ouppdaterad samhällskunskap, å sidor som saknades, Nja asså det är dags för en helt ny regering helt enkelt, nytt styre , något som aldrig funnits å det är piratpartiet.

Ljus & kärlek!

Cyberblatte skrev

Hej!

Jag skulle kunna tänka mig å rösta på PP. Speciellt när vi ser att de etablerade politikerna här i landet (med regeringen i spetsen) inte är mer än USAs marionetter. För helsike! Sverige verkar inte vara bättre än någon bananrepublik i sydamerika som lyder jänkarnas (läs det multinationella storkapitalets intressens)minsta vink.

Jag saknar dock fler ståndpunkter för PP. Vad anser ni tex. om skatter, om EU och vad har ni för integrations- och invandringspolitk? För även om det är så att många som lägger en röst på er, precis som jag, håller med om sakfrågan. Så är det faktiskt så, att får ni mandat i riksdagen så kommer ni att kanske ha en avgörande vågmästarroll även i andra frågor. Å då vill i alla fall jag vara säker på, att de jag röstar på inte är några nazistsympatisörer som utnyttjar min (å andras) vrede för att ta sig in i maktens korridorer.

Tack för ordet och fortsätt med det goda arbetet.

Makt åt folket!

/Cyberblatte

mi skrev

Jag ska rösta på piratpartiet i höst. Anledningen är självklar.

Privatliv = ja tack!

Momme skrev

Hej , så fort jag har fått in pengar på mobben ska jag bli medlem i pp, bara så ni vet, sist men inte minst, svergies regierin är yra höns

Tomas skrev

Ni har min röst PP.

Jag tänker främst inte på nedtagandet av PrirateBay vars syfte är lite i gråzonen för vad som är tillåtet eller ej utan jag tänker på yttrandefriheten och skyddet för ett samhälles medborgare. Om staten nu inte kan ge oss det vad blir det av demokratin då? Det blir ingen demokrati utan en faschiststat/diktatur där staten är fienden och medborgarna de nedtryckta. Jag trodde att Sveriges Regering och Riksdag hade detta som sina grundvärderingar oavsett vilket parti man tillhörde men så är uppenbarligen inte fallet. Visst måste man bekämpa brott och terrorism där medborgarna är i fara men vem har någonsin dött utav att fildela lite på fritiden samt att uttrycka sin politiska åsikt? Själv har jag inte tankat något på ett och ett halvt år, jag har istället gått tillbaka till det gamla hederliga att byta filmer med den närmsta vänkretsen (PRIVATKOPIERING = TILLÅTET). Grejen är att numera är min USB hårddisk fylld med prylar från mina vänner istället för att jag har en bunt VHS/musikband kopierade. Går mycket fortare att kopiera i 20Mbyte/s istället för 8-9 Mbit/s.

Nu tänker kanske några (läs de andra) att jag måste vara en finnig 18 åring som skriver detta men jag är 34 år och har ett välbetalt jobb inom ett kommersiellt företag. Företaget tjänar pengar på att sälja BRA tjänster och produkter som företag och privatpersoner VILL betala för.

Jag är också storkonsument av TV-serier/DVD-filmer som jag brukar köpa /hyra men nu funderar jag allvarligt att låta bli om det är så att MPAA samt RIAA har påverkat den svenska regeringen.

Nä, jag tror nog att vi alla får gå tillbaka till bondesamhället för utveckling det måste ju vara något farligt, jisses.

En sak till bara: Jag har medlidande med de som fått sina servrar beslagtagna, skyll dock inte på polisen då det är politikerna som är de ytterst ansvariga för lagar och förordningar.

Tack för ordet

//Tomas

Steffe skrev

Patrik_s: Det är inte så mycket PP kan göra åt det, det är ett annat företag som sköter försäljningen åt oss. Har inte kollat upp det, men kan det vara så att dom också låg hos PRQ?

Seb skrev

Jag har aldrig röstat i mitt 38-åriga liv. Det har aldrig
funnits något att rösta på. NU finns det. Vi har Bodström mfl att tacka
för mycket tror jag. Hur skulle alla fått info om detta partiet annars?
Tala om att skjuta sig själv i foten…jösses. Donation kommer också!

Då kör vi!

Anonym skrev

Inte heller jag hade fått upp ögonen för PP om inte TPB släckts. Där har jag polisen och co att tacka.

Det råkar vara så att jag har en tro om vad som definierar varelser av vår typ, nämligen att vi inte är något annat än brytpunkter för komplicerade informationsflöden. Informationsrestriktion blir då inget annat än fängelse.

Räkna med mig!

Anonym skrev

Varför arrangeras ingen demonstration i Malmö? Här finns det en hel del människor som hade engagerat sig och gjort sin röst hörd!

Open Source skrev

Mer Öppen kod till alla. Jag säger bara jämför BSD, Gentoo eller nåt annat öppet system med Windows. Microsoft kan äta en gammal cykelpump eller nåt. Öppet – Gratis – Utvecklingsbart – BRA!!!

Erik Ackerholm skrev

Jag hade faktiskt inte läst den, men det ändrar inte vad jag sa så mycket. Ett par förtydliganden kan dock vara på sin plats.

Kohandel kallar jag det när man blandar ihop frågor som inte har med varandra att göra och samarbetar om dem (I’ll scratch your back and you’ll scratch mine). Jag kallar det således kohandel när man byter stöd i regeringsfrågan och ekonomisk politik (och massa annat) mot stöd i upphovsrätts-, patent- och integritetsfrågorna.
Vet inte om min användning stämmer med ordbokens dock.

Att de inte tänker låta folk rösta efter eget huvud i frågor där partiet har en åsikt, eller där de genom kohandel (he, he) kommit överens om något är självklart. Däremot så skulle man ju kunna rösta i andra frågor (vad gör man om regeringen inte har en åsikt om en motion?) och i det fall man inte hamnar i vågmästarställning.
Fast jag ser att man ska lägga ner sin röst då. Håller visserligen inte med om att det är den bästa metoden (tror att det uppfattas som oseriöst), men det är ju inte jag som avgör.

Perty skrev

Ja, vad ska hända… Vad hände med bönderna i början av industrialoismen? Vad hände med alla kontorsarbetarna i början av datoriseringen?

Världen förändras och det gör vi också…

Den nya digitala tekniken ger enorma möjligheter till arbeten som inte finns idag och jag är övertygad om att fler skulle betala för digital underhållning om det inte var för DRM och annat skräp som gör att tjänster inte går att använda.

Tänk dig själv att prenumerera för låt säga 200:-/månaden och ha tillgång till hela sveriges film och tv arkiv? Oj vad pengar de skulle tjäna och OJ så många som skulle vara villig att betala det.

Om det är något som är incitament för att utveckla nya produkter så är det open source. Vad som inte är utvecklande är stängda proprietära lösningar…

Välkommen till den riktiga digitala revolutionen!

/perty

Erik Ackerholm skrev

>>”Så bra, då vet man ju exakt vad man röstar på när man lägger en röst på Piratkopieringspartiet.”

Den som röstade på moderaterna i förra valet visste hur mycket Reinfeldt skulle ändra? Den som röstade på vänsterpartiet visste hur mycket Ohly skulle ändra? Den som röstade på Folkpartiet visste hur mycket Pehrson skulle ändra?
Decentraliserad makt är mer förutsägbar än centraliserad. Kaos är mer stabilt än ordning.

a) Frågan var inte om vilka nya produkter som är patentskyddade, utan om alla nya produkter är det. Icke patentskyddade produkter skulle rimligtvis utvecklas även utan patentsystem. Dessutom en hel del av de patentskyddade produkterna, eftersom man knappast tjänar noll kronor på dem utan patent.
I Europa har vi inga patent för mjukvara (eller, det har vi, men enligt en rad prejudikat så är de inte giltiga), betyder det att vi inte utvecklar någon (eller väldigt lite) mjukvara i Europa?

b) Skatt mot ersättning är ett mindre ingrepp än ett monopol (och ett privatreglerat monopol dessutom, möjligheterna till missbruk är oändliga, se punkt d).

c) Man kan söka patent i ett annat land om man vill. Faktum är att företagen skulle *tjäna* på att ha utvecklingen i ett land utan patent (de riskerar inte att inkräkta på någon annans patent).

d) Jag var kanske lite otydlig, här kommer en utökad version:
Storföretagen hamstrar patent för att kunna använda i utpressningssyfte. Den uppfinnare som hittat på en ny produkt och tagit patent på den, har inte en chans mot en patentportfölj på tiotusentals (hundratusentals i vissa fall) patent.
Patentet blir totalt värdelöst för uppfinnaren eftersom storföretagen kommer att blockare honom från marknaden. Och om uppfinnaren ger upp, kan företagen köpa in patentet för några tior. Fast då har uppfinnaren förstås fått betalt för allt sitt hårda arbete?
(Se för övrigt vad som hände med Håkan Lans.)

e) Advokater är inga utvecklare och alltså behöver vi inte patentsystemet för deras skull.

>>”Och visst, jag är moderat, men anser ändå inte att Bodström kan klandras (i det här fallet iaf).”

Jag vet inte ens om Bodström är inblandad. Roswall hade ju inga problem att samarbeta direkt med ryssen, så antagligen gick det bra med jänkarna också.

>>”Vilken regering och vilken minister som helst hade vikt ner sig när Sheriffen ringer och säger ”sitt vackert”!”

Kan ett par skäggprydda gubbar i klänning säga ”nej tack” så borde väl vi också klara det? Fast du har nog rätt, de flesta svenskar skulle undvika konflikt till vilket pris som helst.

homer skrev

tycker det är förjävligt. att dom jagar folk som tankar läge pengar på nått annat
Folk svälter runt om i världen hjälp dom.

Nisse Nilsson skrev

Tack Justitiedepartementet för att ni fått oss Svenskar att inse hur otroligt korkade människor vi valt in i riksdagen… det kommer vi inte göra igen…

Nima skrev

Jag vill fylla Sverige med svartvita klistermärken, där det står ”Rösta Pirat” .. Om det vore ekonomiskt omöjligt, så betalar jag gärna själv.

Tom B alias tOmbAr skrev

Jag har aldrig tidigare i mitt 42 åriga liv varit medlem i ett parti men tycker nu att det är på tiden att försöka påverka ,så jag hoppas innerligt att alla vi som tycker som PP verkligen går till urnan och ser till att vi kommer dit vi vill.

sh[tNs] skrev

Tummen upp till er allihopa.
Detta kan inte tillåtas, att vi blir trakaserade och övervakade.
Att polisen tror dom kan göra vad som helst hur som helst.
Att apb får sitta och snacka sitt skit på nyheterna när dom förvränger
saker & ting… Om dom använde skallen istället och fick fram
några goda alternativ så hade vi sluppit detta.
Nu är det dags, mer än någonsin, att vi allihopa gör allt
vi kan för att stoppa det här och kämpa vidare, hårdare!

peace love and understanding don’t mix with money…

Fluf skrev

Jag är garanterat en av de tvåtusen nya medlemmar. Det var genom hela razzia historian som jag fick nys om PP genom vanlig media.

Den publiciteten GÅR inte att köpa för pengar som vi just fick :P

Anonym skrev

Om du tittar efter så framgår det faktiskt att det är ett 3-frågeparti. Alltså finns det ingen invandringspolitik exempelvis. PP låter de traditionella blocken ta hand om fördelningspolitiken.

Robin skrev

Jag kommer inte ännu att bli en medlem. Men jag fyller arton snart och samma dag kommer jag att gå med. Räkna med min röst.
Det här är det parti som jag har funnit mest tilltalande principer och värderingar. Partiet behöver många väljhare för att få sveriga lite mot rätt köl igen.
. Med patent har det varit mycket som har blivit förstört mycket inom IT världen. Gällande microsofts uppköp av patenträttigheter så har det hindrat företagen som faktiskt har gjort nånting riktigt. Visst det komemr inte att hjälpa patenten i USA med att Piratpartiet får fler mandat men det bättrar iaf för det mer lokala.

Dock så hittade jag inte tillfredställande om hur ni står gällande invandringspolitik, arbetsmarknad och skatter. Önskas mer information om vart ni står på fler medium.

Anonym skrev

…”rösta efter egen övertygelse”. Så bra, då vet man ju exakt vad man röstar på när man lägger en röst på Piratkopieringspartiet.

a) Nä, inte alla, men väldigt många. Och ffa produkter som utvecklas i små länder som Sverige. Vi har ju inte precis någon möjlighet att konkurrera med asiatiska länder beträffande produktion av icke-högteknologiska produkter.

b) Vem ska betala denna tävling? Staten? Då var vi där igen, Centralkommitén ska dra in storkovan, och uppfinnaren får några extra matkuponger.

c) Om skatteregler och maktkorruption inte redan skrämt iväg alla med utvecklingsambition kommer ju detta att fullständgt dränera Sverige på all FoU. Då får vi istället ägna oss åt att vårda varandra och ladda hem musik. Och baka Pizza (inget fel i det, pizza är gott).

d) Fel, produktutveckling kostar väldigt mycket och en ofta en orlimligt hög arbetsinsats. Om idén är lönsam, ser patentet till att uppfinnaren får tillbaka sin investering och betalt för mödan.
Stora förfärliga företag kan naturligtvis köpa patent, men då har iallafall uppfinnaren fått betalt.

e) jajaja, advokater tjänar pengar och är väl också lovligt villebråd.

Den sista kommentaren var bra! Jag vet inte om det har framgått i mitt inlägg, men jag anser att själva tillslaget inte kan ses som annat än en praktig rättsskandal, och efterspelet ska bli kul att följa. Och visst, jag är moderat, men anser ändå inte att Bodström kan klandras (i det här fallet iaf). Vilken regering och vilken minister som helst hade vikt ner sig när Sheriffen ringer och säger ”sitt vackert”!

Anonym skrev

Jag påstår inte att det BLIR en gigantisk arbetslöshet, utan att det ÄR det. Men det förstod nog alla andra.

Anonym skrev

Bittorent-tekniken är möjligen ett exempel på utveckling utan vinstintresse. Den botar naturligtvis ingen cancer (eller någon annan livshotande sjukdom), den löser inte heller energiproblemen eller transportproblem (förutom transport av film & musik).

Jag hyllar inte de stora skivbolagen som är senfärdiga och hopplöst efter sin tid, jag hyllar ffa inte den amerikanska regeringen som skjuter skarpt för att rädda amerikanska intressen, film & musik den här gången, olja vid andra tillfällen (och andra länder).

Artister ska inte bli lidande för att det finns stora skivbolag som snart ändå har självdött. Och inte heller för att det finns länder som anser sig stå över alla andras lagar och se sin moral som den högst stående.

Anonym skrev

Du menar alltså att under mänsklighetens dokumenterade historia så fanns varken vetenskap eller kultur försän patent blev lag på mitten av 1400-talet och inte vedertaget försän början på 1800-talet? Nonsens. Driften att skapa och finna svar är större än girigheten.

Med tanke på hur många artister som lägger ut musik gratis på nätet idag och det faktum att forskare över hela världen bidrar till den kollektiva, samlade vetenskapen (ej patenterad information) vore det märkligt om dom skulle sluta med det. Varför arbetade Newton, Einstein och Hawking så hårt med vetenskap. Mig veterligen har dom inte fått några royalties för att folk använder deras teorier och ekvationer.

Jag är tokliberal, i en riktigt fri marknad har staten ingen kontroll över vem eller vad som produceras och säljes , således försvinner patent! Fri marknad = inga patent. Snarare du som vill ha Nordkoreansk kontroll på marknaden.

Ang. arbetslösheten. Vad sägs om att musikerna börjar ARBETA igen som dom gjorde för femtio år sedan, när folk inte hade råd att köpa skivor ändå: GIGGA! Lazy fuckers.

Knäppejeppe skrev

detta svar skulle vara på kohandel inlägget, sidan buggar lite???

Knäppejeppe skrev

Jisses vad du hade svar, tänk om alla tänkte som dig vilken fin värld vi hade haft då….. eller kanske inte, det kanske är dax för några få att höja rösten och få med sig några andra. Pissparti vågmästarparti jag är iaf moderat men jag stödjer piratpartiet fullhjärtat

Knäppejeppe skrev

Inte fan trodde jag att vi gick i jänkarnas band, nej jag är INTE komunist, men detta gör mig förbannad. Inget på TPB är olagligt, där finns bara ”länkar”. Och de övriga som fick sina servrar förverkade, vad hade de gjort för fel? Nu får fan Herr ”Bodstrunt” skärpa sig, har alltid tyckt att han har haft vettiga åsikter om kriminalvård etc, men nu sjönk han och han sjönk DJUPT!!!

Erik Ackerholm skrev

>>”Vad ska detta ärorika parti syssla med hela den tid idé- och kulturmaterialutbyte INTE diskuteras i riksdagen?”

Kohandlar med dem som vill ha våra röster hoppas jag.
En del frågor skulle säkert tillkomma under resans gång (jag gissar: rättssäkerhet).
Och om inget av dessa är tillämpligt (kan vara fallet ganska ofta utan vågmästarställning) så får man väl rösta efter egen övertygelse.

>>”Om en person eller ett företag inte får ta patent på en uppfinning upphör alla incitament till att utveckla nya produkter.”

a) Det är naturligtvis fullt möjligt att tjäna pengar på nya produkter även utan patent. (Annars skulle alla nya produkter vara patentskyddade, det är de inte.)

b) Det är möjligt att skapa andra incitamentsystem för uppfinnare. Någon form av tävling kanske? (Ha! Patentsystemet är ju redan idag ett slags lotteri.)

c) Även om Sverige avskaffar (eller begränsar antar jag att man får sikta in sig på till en början) patenträtten så kommer ju övriga världen ha den kvar. Att företag skulle avstå utveckling på grund av Sverigemarknaden är mindre troligt.

d) Patent används inte för att skydda nya uppfinningar utan för att skydda gamla företag. Att utveckla något innebär att inkräkta på hundratals patent, de företag (Ericsson, Siemens, IBM, mfl) som sitter på många patent kan därmed utöva utpressning mot den som verkligen har skapat något nytt.

e) Patent är väldigt dyrt, dels initalt att skaffa dem, men framför allt att försvara dem i domstol (vilket ofelbart blir fallet). En vanlig uppfinnare har inte råd med sådant (dessutom vill vi normalt inte slösa bort vår tid på att springa i domstolar). De som tjänar pengar på patentsystemet är inte uppfinnare utan advokater.

>>”Och då är Pisspartiet, förlåt Piratpartiet, inget vågmästarparti, utan bara ännu ett vänsterparti.”

Jag lovar dig att det inte kommer att inträffa under den här mandatperioden. Om det verkar aktuellt inför nästa val får man väl tänka över det då och kanske välja ett annat parti. Det skulle även ni moderater må bra av att göra.

>>”Välkommen till Nord-Korea!”

Aha! Det förklarar varför polisen ingriper mot oliktänkande. :-)

Robin Andersson skrev

Ladda ner all din musik. Om du vill stödja ett band, köp då istället kläder eller annan merchandise, jag lovar er att bandet tjänar mer på det.

Nolfin skrev

Det vore kanske bra att göra lite efterforskningar innan du kommer med sådana idiotkommentarer. Finns ingen grund för det du säger. Ett fint exempel på nya produkter som utvecklats utan att tjänna pengar på det är kanske bittorrent tekniken?.

Det handlar inte om att se till att artister inte får betalt för sina arbeten, snarare så att de ska få mer pengar då man kan eliminera den del av kakan som de stora musik bolagen mumsar åt sig.

Det är ganska välkänt att flera små grupper och artister som faktiskt tack vare spridning på nätet nu kan försörja sig på sin musik.

Finns även flera stora band/musiker som stödjer internet spridning, de kanske har tillräckligt stort förtroende för de dem skapar att det vet att folk kommer att köpa skivan iaf/komma på konserter och köpa t-shirts och andra prylar.

Om folk får titta och ”smaka” innan det betalar för något så kanske man slipper all skit som produceras och prackas på folk.

Anonym skrev

Vilket skitsnack. Det blir ingen gigantisk arbetslöshet av att de giriga billionärerna inte får jaga ungdomar som om de vore flygplanskapare och terrorister. De är bara propaganda.

Richard skrev

Jahopp, då har man precis blivit medlem i ett politiskt parti för första gången i mitt 32-åriga liv. Det känns verkligen helrätt!

Vote Pirate!!!

Anonym skrev

Vad ska detta ärorika parti syssla med hela den tid idé- och kulturmaterialutbyte INTE diskuteras i riksdagen? Hur löser man t ex den gigantiska arbetslösheten (genom att fler artister inte får betalt för sitt material och därmed blir arbetslösa?)?
Om en person eller ett företag inte får ta patent på en uppfinning upphör alla incitament till att utveckla nya produkter. Denna utveckling kostar nämligen pengar. INGEN är beredd att satsa dessa pengar om man inte får någonting tillbaka. Återstår då bara staten. Och då är Pisspartiet, förlåt Piratpartiet, inget vågmästarparti, utan bara ännu ett vänsterparti. Välkommen till Nord-Korea!

getrix skrev

Tack snälla regeringen och polisen och APB för att ni fick upp ögonen på mig!
Nu vet jag vad jag skall rösta på och lägga ner all min lediga tid på!
skall till och med dekorera min bil med logga från piratpartiet och piratebay!..

//getrix

Trinket skrev

Ja, det var iallafall den senaste insatsen som fick mig att bestämma mig för att rösta träben i höst.

Snyggt jobbat, APB…

Vex skrev

en banköverföring (med en identifierande kommentar) och ett mail till medlemsservice löste det. Annars kan du ju låna en bekants telefon och betala dem femman plus eventuell trafikavgift om det också dras.. Kanske till och med lite extra för att de är så snälla.

Att låna är nog att föredra just nu. Alla verkar väldigt upptagna för tillfället.

OnHold skrev

Får man bli medlem om man är 54 bast? Isf, count me in!! Men hur fixar man medlemskapet om man inte har ngn fungerande mobiltelefon för tillfället? Help, jag vill med, och helst igår…
/Hasse

Nybliven medlem skrev

Det ser nästan ut som att vi är förbi Miljöpartiets stapel inom en vecka (eller kanske bara några dagar?). Vad händer då?

1. Piratpartiet går ut med ett pressmeddelande om att vi är större än Miljöpartiet.
2. Miljöpartiet går ut med en dementi.
3. Ingen tror på vad Piratpartiet säger längre.

Grön Ungdom räknas inte till Miljöpartiet av en slump. De sitter närmare varandra än de flesta andra ungdomsförbund sina moderpartier. Använd Wikipedias siffror, och inget annat.

Xylion skrev

Detta är ljuset i mörkret så att säga =). Härligt att hela Sverige nu vaknar till liv, vilket vi igentligen borde gjort för 11 månader och 2 dagar sedan.

Vi ses i stan imorgon hoppas jag.

Matte skrev

..så har jag nu bestämt mig vart min röst kommer landa ;)

Tack för den polisen/regeringen/feta (samt slöa, tröga osv) amerikaner!

underbart skrev

Haha åt ABP, ju mer stryk vi får desto starkare blir vi.

Som sagt, vi måste hålla igång det här underbara tempot!

Björn skrev

Lade just in en stående överföring på 300:- per månad till Piratpartiet på min internetbank.

Patrik_s skrev

Verkligen kanon! En önskad är dock att PP kan få igång sin webbshop igen, det skulle sitta fint med en ny jacka!

MT skrev

Jag har gått runt och tokflinat ända sedan jag läste den första artikeln med tillhörande kommentarer på IDG den 31:e :)

Är det för mycket att hoppas på att det händer något liknande 2-3 veckor innan valet? Det vore en grym boost för partiet.

Mycket av det som hänt kommer tyvärr slätas över och glömmas bort så fort VM börjar. Detta får inte hända, utan vi måste ligga på media som aldrig förr.

Ichtys skrev

Snart finns det nog ingen som inte känner till oss. Innan valet kommer hela Sverige veta att vi finns, efter valet hela världen. Eftersom det så uppenbart har agerats så fel så kommer ordningen snart återgå till det normala, med skillnaden att piratpartiet är starkare än aldrig förr. Om det är något som antipiratbyrån och dess medkumpaner har blivit riktigt skickliga på så är det att med största kirurgiska precision skjuta sig själva i fötterna med grövre och grövre kaliber. Snart faller de av sig själva :)

Axel skrev

Detta blir bara bättre och bättre! :D
Å ena sidan är man sur, å andra blir man glad när man hör det här…

rainman skrev

Ja, vad kan man säga, Det som händer och komma skall enligt Bodström å hans hycklarvänner, är väl egentligen bara saker som stärker våra ”verklighetsnära” människors åsikter, för oss mer samman, desto mer skit de kommer med, desto mer kommer de få bita i ruttna äpplen när de är val (tror och hoppas jag iaf)

Ifall det nu inte av någon anledning skulle bli Diktatur (öppen sådan) i sverige precis innan valet, då äre ju inte så mycket att göra åt saken.

Alternativt, att USA attackerar oss för att piratpartiet vinner valet helt och hållet, tar bort alla dessa sjuka lagar, å legaliserar Leeching igen.

men Vinner piratpartiet iaf såpass mycket att de kan göra någon skillnad, då kanske jag tom väljer att försvara detta sjuka land, istället än att försöka döda så många politiker som möjligt tills jag blir skjuten själv (i krigssituation dvs)

Ljus & kärlek!

tracer skrev

Thepiratebay utsätts för razzia, APB firar och piratpartiet går framåt som aldrig förr.. oh the delicious irony ;)

Holi skrev

Ett välplacerat weeeehoooo måste det vara dags för nu så här kommer det:

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Fortsätt såhär å vi får majoritet :)

Lämna kommentar