Berts anklagelser är skrämmande

Kommentarer

Kriss skrev

Jag såg ett tv-program. Undrar om det inte var Debatt på SVT, där man pratade om fildelning och om att han var tvungen att sälja sitt skivbolag. Han trodde inte alls på någon slags digital övergång av försäljning av skivor för ~”varför skall man betala för något när man kan få det gratis”. Det kan ju stå för honom.

Det som var intressant var att när man utmanade Bert visade det sig att han inte kunde emaila. Han hade andra som skötte det där åt honom.

Lemon skrev

Bert. Ja menar, alla vet vem Bert Karlsson är. En okarsimatiskt gammal gubbe. Som dessutom inte verkar ha alla skruvar på plats. Kan bara säga bra jobbat till Marcus Kaarto och Rasmus Fleischer, redaktörer för Piratbyråns bok Copy me. Fint svar.

Nicklas W Bjurman skrev

Det var Piratbyrån som svarade på Berts Debatt artikel. Så det var inte vi. Dock något från Piratrörelsen är bra PR för oss tycker jag. För att svara på din fråga, jag tittade igenom pappers versionen idag när jag beställde Pizza. Den är med där också så nu kan man hoppas på att många läser artikeln.

Moqireh skrev

Det var nödvändigt att ni fick in en replik på hans artikel. Fanns repliken med i pappersversionen också?

Rasmus Andersen skrev

Säga vad man vill om Bob Dylan, men:

”And don’t criticize
What you can’t understand
Your sons and your daughters
Are beyond your command
Your old road is
Rapidly aging
Please get out of the new one
If you can’t lend your hand
For the times they are a-changin.”

Lämna kommentar