Tidslinje: Håkan Roswall vs. The Pirate Bay

Kommentarer

Anders Forsman skrev

Klart som korvspa att Piratpartiet inte stödjer dylika hot och andra sabotageåtgärder. Vi agerar öppet och ger fakta istället för att hålla på med barnsliga ”hackerfasoner”.

En sak som bör poängteras i alla sammanhang, så att det inte ska kunna misstolkas. Det olyckliga i ordet Pirat är att det blandas av media och i deras värld är alla Pirater, men det finns faktiskt goda pirater och det är just Piratpartiet. Kan för att förydliga, att om det skulle visa sig att någon piratmedlem agerar och uttrycker dylika saker, ska denne pirat gå på plankan direkt.
Skulle inte detta vara samhälligt överrens inom piratpartiet, så väljer jag själv ett annat skepp omgående.

Lars-Gunnar skrev

Jag skulle vilja veta hur Piratpartiet ställer sig till mordhoten på advokaten Monique Wadsted. Det står på dagens aftonbladet (webben). Det är precis en sån sak som skulle sabba för Piratpartiet, men jag antar att det är bloggen direkt ansluten till piratebay som sabbat, och det har ingenting med piratpartiet att göra. Hoppas jag, annars är det rent av pissigt. Det som Piratpartiet utstrålar är intelligent och sansad god politik vad gäller ett av dagens absolut största kulturrevolutioner. Det bör inte finnas några löjliga dödshot, det är inte värt den kassa PR som Piratpartiet kan drabbas av. Rubrikerna de så smidigt använder är ju ”Nätpirater”, och de som inte vet bättre sammankopplar säkert detta direkt till Piratpartiet, och det är rent av katastrof. Vore jättebra om det skrevs om Piratpartiets ställningstagande till detta på framsidan, för att om det inte nämns är det ju som ett tyst samtycke. Kontra!

tixe skrev

Jag tycker att piratbyrån och alla andra servers borde ställas tillbaka…
Detta är ju inte klokt… Jag är säker på att många företag kommer att gå i konkurs nu..

Lämna kommentar